ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Go down

Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe  - Page 11 Empty Re: Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe

Post by čardak efendija 21/9/2017, 12:55

prckov wrote:
čardak efendija wrote:
prckov wrote:
Noor wrote:
prckov wrote:
ja sam sam doma
ja I televizor
tv bar moš ugasit, hrkanje nisi mogo :P
a ne smeta to meni, jos bolje spavam pirat
Ako te eva bude gnjavila
slobodno je pošalji na dresuru kod mene
glupa je pa se nekada zaboravi
i oće da ide kod svakoga
ma eva je sitna podguznjaca
samo prdnem I ona zakoluta
Misliš da bi bilo zgodno da je i ti malo
dresiraš?
Pazi mnogo je besna i pena joj stalno
na usta ide

čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe  - Page 11 Empty Re: Nasilje nad ženama a muškarce tko jebe

Post by Guest 21/9/2017, 13:00

Triny wrote:
RayMabus wrote:
Triny wrote:Muškadija kuka da je zlostavljana i nezaštićena.
Lijep prizor -  muškarci na koljenima.  Basketball
to vam je i cilj, pokorit muški spol jedino šta vam to u mom slučaju to nije prošlo jer su sve takve dobile batine i izgon
Resistance is futile. Basketball

zdravi pojedinici se je poistovjećuju sa čitavim "muškim" ili "ženskim rodom"

biseksualni longi sa hrpom duševnih i karakternih problema se identificira sa problemima čitavog "muškog roda"

a Trany sa... paranojom i koječime...   se identificira sa "ženskim rodom"

ili Eva, koja isto pati od kojekakvih kriza identiteta

Last edited by croatia yes on 21/9/2017, 13:02; edited 2 times in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 13:01

Odustao sam od žena

Razočarala me činjenica da one umišljaju da im prilazim radi pičke

Pa kurvu kupiš za pol ure za tristo kuna
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Eva_ 21/9/2017, 13:05

croatia yes wrote:
Triny wrote:
RayMabus wrote:
Triny wrote:Muškadija kuka da je zlostavljana i nezaštićena.
Lijep prizor -  muškarci na koljenima.  Basketball
to vam je i cilj, pokorit muški spol jedino šta vam to u mom slučaju to nije prošlo jer su sve takve dobile batine i izgon
Resistance is futile. Basketball

zdravi pojedinici se je poistovjećuju sa čitavim "muškim" ili "ženskim rodom"

biseksualni longi sa hrpom duševnih i karakternih problema se identificira sa problemima čitavog "muškog roda"

a Trany sa... paranojom i koječime...   se identificira sa "ženskim rodom"

ili Eva, koja isto pati od kojekakvih kriza identiteta
Jedino ti zdrav i s nama zaprt. Kaj ti bit bez sreće u životu.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 13:06

RayMabus wrote:Odustao sam od žena

prejadno stvarno

Zamisli obrnuto

One meni prilaze a ja umislim da je to radi kurca a ima žigolo za tristo kuna dođe u roku pol sata i pojebe te

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 13:29

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Odustao sam od žena

prejadno stvarno

Zamisli obrnuto

One meni prilaze a ja umislim da je to radi kurca a ima žigolo za tristo kuna dođe u roku pol sata i pojebe te

i zato vam ja više njima ni neprolazim nit išta

Poštujem SEBE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 14:21

Postao sam jako težak za upade, okrećem glavu na drugu stranu, ne idem na te neke rendese, ne dajem broj mobitela itd itd

Daj mi broj mobitela

Zašto

Pa da se čujemo

Zašto

.....

Sad vidi tok misli Da mi daš pičke

PA TO MOŠ ODMA SADA
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by L'âme 21/9/2017, 14:25

croatia yes wrote:
Eva_ wrote:
croatia yes wrote:
Eva_ wrote:
dzango wrote:
1 ili 2?
Mislim da 1, i to onaj u Zadru, pa je Ana Magaš bila stigmatizirana kao da je počinila genocid.

više, žene su sklonije trovanju nego fizičkom napadu

a najčešće novog ljubavnika navedu da počini ubojstvo muža umjesto njih, pa one nisu izvršiteljice u statistikama

bio je nedavno slučaj gdje je neka ženska maloljetnog nećaka navela da ubije svog tetka/strica

svako malo je takav neki slučaj samo se ne piše o tome toliko jer ne privlači pažnju kao napad na žene

kao što se ne piše o ženskom nogometu, jer taj sport nikog ne zanima
Žene nisu sklone nasilju. Žene će u većini otići, i velik dio tih ubojstava je počinjen od strane napuštenih partnera koji ne prihvaćaju ženin odlazak i ne mire se s time.

jesu, sklone su, pogotovo prema djeci, najčešći zlostavljači djece su žene

svatko tlači onog slabijeg

to da su žene manje agresivne od muškaraca je laž, no kako su fizički slabije svoju agresiju ne mogu jednako ispoljavati kao i muškarci

osim na djeci, djecu mogu mlatiti, djeca su slaba i ne mogu se opirati
Zene jesu manje agresivne od muskaraca. To je znanstveno dokazano.
I sam si to opetovano navodio.
L'âme
L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Eva_ 21/9/2017, 14:25

Hard to get. TO, Longi, nek se vidi da nisu svi muškarci laki. Ti si posljednji Mohikanac.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by prckov 21/9/2017, 14:33

maggie13 wrote:
croatia yes wrote:
Eva_ wrote:
croatia yes wrote:
Eva_ wrote:
Mislim da 1, i to onaj u Zadru, pa je Ana Magaš bila stigmatizirana kao da je počinila genocid.

a najčešće novog ljubavnika navedu da počini ubojstvo muža umjesto njih, pa one nisu izvršiteljice u statistikama

bio je nedavno slučaj gdje je neka ženska maloljetnog nećaka navela da ubije svog tetka/strica

svako malo je takav neki slučaj samo se ne piše o tome toliko jer ne privlači pažnju kao napad na žene

Žene nisu sklone nasilju. Žene će u većini otići, i velik dio tih ubojstava je počinjen od strane napuštenih partnera koji ne prihvaćaju ženin odlazak i ne mire se s time.

to da su žene manje agresivne od muškaraca je laž, no kako su fizički slabije svoju agresiju ne mogu jednako ispoljavati kao i muškarci

ma nisu megi, niti se to moze znanstveno dokazat
statisticki da
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 21/9/2017, 14:35

prckov wrote:
maggie13 wrote:
croatia yes wrote:
Eva_ wrote:
croatia yes wrote:

ma nisu megi, niti se to moze znanstveno dokazat
statisticki da
zene vise fizicki nastradaju, to je cinjenica
muskarci su jaci pa su posljedice vece
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 21/9/2017, 14:38

da se razumijemo, ja bi one koji se izivljavaju nad zenama cisto sto su sadisti zatvorio I bacio kljuc. Niko normalan ne podrzava nasilje nad nikim, ali nije u tome samo problem. Problem su paraziti koji zive of toga I prave vise stete drustvu nego koristi

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by dijagram 21/9/2017, 14:38

Totenkopf wrote:Strašno mi je to gledat uopće, neke idu dotle da čak pokušavaju zavesti oženjene muškarce, ne gleda se više niti je li lik slobodan...
Istina, taj lik ne nosi prsten, ali ne živi u je*enom tokiju nego u selendri gdje se zna sve o svakome...
:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 14:40

Eva_ wrote:Hard to get. TO, Longi, nek se vidi da nisu svi muškarci laki. Ti si posljednji Mohikanac.
u osnovi ja sam lak samo sam nešto ko iz onog vica kad je radnik tražio posao pa poslodavac kaže U početku manja plača a poslije veća

OK

VIDIMO SE POSLIJE
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 14:50

RayMabus wrote:
Eva_ wrote:Hard to get. TO, Longi, nek se vidi da nisu svi muškarci laki. Ti si posljednji Mohikanac.
u osnovi ja sam lak samo sam nešto ko iz onog vica kad je radnik tražio posao pa poslodavac kaže U početku manja plača a poslije veća

OK

VIDIMO SE POSLIJE
lak sam jer da nije tako onda nebi stajao iza svojih riječi seks odma

Težak sam za one koje hoće poslije
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 14:55

Te šta bi poslije te kod mene nikad nisu prolazile a razlog je jednostavan

Idući put ona kaže ok a ja kažem poslije

MA PUŠI KURAC
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 15:00

To valjda ono eto sad bi ja kad mi se da pa otrese zvoncem i onda ja ko psić skačem na njene naredbe

Zato im i nedam više broj mobitela

NEMA ODJEBI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 15:11

Mada nije ovakvi pristup nego takvi da neskuži

Uvijek istu foru prodajem, minja sam mobitel ovo mi je novi broj neznam ga napamet

AJ TI MOJA ODJEBI
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 21/9/2017, 15:16

Spending my time

Imam pametnijeg posla, neću zbog tebe propustiti pravu
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 21/9/2017, 15:19

prckov wrote:da se razumijemo, ja bi one koji se izivljavaju nad zenama cisto sto su sadisti zatvorio I bacio kljuc. Niko normalan ne podrzava nasilje nad nikim, ali nije u tome samo problem. Problem su paraziti koji zive of toga I prave vise stete drustvu nego koristi
dovoljno je pogledat zapadne zemlje pa vidit dokle su ti borci za neke zastite I prava ovih ili onih doveli drustvo.
Tone zapad ko titanik od silne brige za zene, imigrante, pedere, islam,tradze itd. Istim novcem of poreza koji radnici zarade se finansiraju kojekakvi pokreti koji rade protiv njihovih interesa. Ko ce brinut za sve to kad pukne? Konvencija je ljevicarska udica za somove. Btw. feminizam unistava zapad. Najveci neprijatelj zapada je feminizam a njime tresu lezbe ko sa slinom. Clanica "national organization for women" u americi poziva na kastaciju svih bijelih heteroseksualnih muskaraca I niko se ne snebiva niti protestira u vezi toga, a nobelovac radi bezazlene sale ostaje bez posla I svi mediji se tresu of histerije. Feminizam se udruzuje sa islamom a kao za zastitu je zenskih prava. Ako ste vi zadovoljni sa tim ublehama da bi ispali moralno fini ja nisam. Cisto zato sto mi mrsko da me mizerne budale prave budalom. Probaj na zapadu rec u medijima nesto protiv feminizma pa ces vidit di ces zavrsit, da imas tri vagine i 18 sisa nece ti pomoc. Koga onda predstavlja feminizam ako ne samu ideologiju.  Zene su tu samo sredstvo. Hrvatska treba nalazit rjesenja za zastitu zena of nasilja ali ne po napucima oni koji uvlace ideologiju kroz taj process, nego samostalno I nezavisno o ikakvom ideoloskom uticaju.

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by čardak efendija 21/9/2017, 15:21

prckov wrote:
prckov wrote:da se razumijemo, ja bi one koji se izivljavaju nad zenama cisto sto su sadisti zatvorio I bacio kljuc. Niko normalan ne podrzava nasilje nad nikim, ali nije u tome samo problem. Problem su paraziti koji zive of toga I prave vise stete drustvu nego koristi
dovoljno je pogledat zapadne zemlje pa vidit dokle su ti borci za neke zastite I prava ovih ili onih doveli drustvo.
Tone zapad ko titanik od silne brige za zene, imigrante, pedere, islam,tradze itd. Istim novcem of poreza koji radnici zarade se finansiraju kojekakvi pokreti koji rade protiv njihovih interesa. Ko ce brinut za sve to kad pukne? Konvencija je ljevicarska udica za somove. Btw. feminizam unistava zapad. Najveci neprijatelj zapada je feminizam a njime tresu lezbe ko sa slinom. Clanica "national organization for women" u americi poziva na kastaciju svih bijelih heteroseksualnih muskaraca I niko se ne snebiva niti protestira u vezi toga, a nobelovac radi bezazlene sale ostaje bez posla I svi mediji se tresu of histerije. Feminizam se udruzuje sa islamom a kao za zastitu je zenskih prava. Ako ste vi zadovoljni sa tim ublehama da bi ispali moralno fini ja nisam. Cisto zato sto mi mrsko da me mizerne budale prave budalom. Probaj na zapadu rec u medijima nesto protiv feminizma pa ces vidit di ces zavrsit, da imas tri vagine i 18 sisa nece ti pomoc. Koga onda predstavlja feminizam ako ne samu ideologiju.  Zene su tu samo sredstvo. Hrvatska treba nalazit rjesenja za zastitu zena of nasilja ali ne po napucima oni koji uvlace ideologiju kroz taj process, nego samostalno I nezavisno o ikakvom ideoloskom uticaju.
Odlično sročeno
ko vidi vidi

2017-08-05

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 11 of 14 Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14  Next

Back to top

- Similar topics