Bugati-In memoriam-2015-2017
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bugati-In memoriam-2015-2017
Entimate?vuksadinare wrote:imao ej on jos jedan nick...mislim d anije on nego onaj drugi..jebemu misa kako mu ej bio nickjastreb wrote:Živojin Mišić. E i on mi fali. Imao je pravi istančani smisao za ćopićevski humor.vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:
Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...
Razočaran je nestankom zdravog zajebantskog duha na forumu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
e da on...taj je bio teza budala...jastreb wrote:Entimate?vuksadinare wrote:imao ej on jos jedan nick...mislim d anije on nego onaj drugi..jebemu misa kako mu ej bio nickjastreb wrote:Živojin Mišić. E i on mi fali. Imao je pravi istančani smisao za ćopićevski humor.vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:
Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
uvlacio se u supak cagi non stop...nesto cago nesto on...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jebi ga...Srbin co`k, pravi... Ne moze bez smeka, kulture, vica i stila... Razumem ga... Mogu samo zamisliti koji bi to intelektualni napor bio odgovarati jednom Ziletu... Sta odgovoriti?jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
Similar topics
» in memoriam mesiji/antraxoholicu...
» BUGATI JAVI SE HITNO TE TREBAM
» In Memoriam
» Izbori za zastupnike 2015.
» In memoriam
» BUGATI JAVI SE HITNO TE TREBAM
» In Memoriam
» Izbori za zastupnike 2015.
» In memoriam
Page 2 of 2