ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

U švedistanu riješili problem silovanja...

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Go down

U švedistanu riješili problem silovanja...  - Page 9 Empty Re: U švedistanu riješili problem silovanja...

Post by Guest 19/9/2017, 15:58

Pinochet wrote:njegova je logika u ZGu ima više poduzetništva nego Sl.B

Istina je to.. međutim.. istina je voda duboka.

Konačno i od tebe nešto pametno. :)
Upravo sam ti ja na to i pokušao ukazati.

Guest
Guest

Back to top Go down

U švedistanu riješili problem silovanja...  - Page 9 Empty Re: U švedistanu riješili problem silovanja...

Post by Guest 19/9/2017, 15:59

Eva_ wrote:
Ali, ajde iznenadi me ugodno.

Tebe? :) 
Ma tko si sad pa ti da te ja trebam iznenađivati? :)
Uostalom, kad si ti koga ugodno iznenadila? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 19/9/2017, 16:01

slidingdoorsoperator wrote:
Eva_ wrote:
Ali, ajde iznenadi me ugodno.

Tebe? :) 
Ma tko si sad pa ti da te ja trebam iznenađivati? :)
Uostalom, kad si ti koga ugodno iznenadila? :)
Znači, odustaješ. Kukavico.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Eva_ 19/9/2017, 16:01

Jesam, kad sam bila otišla. Mnogima je to bilo ugodno i lijepo. Ali, sve kaj je lijepo kratko traje.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 16:02

Eva_ wrote:
IT industrija zagđuje?

Ne znam koja je industrija razvijena tamo.
Ako govoriš o proizvodnji softwarea, onda nije riječ o industriji kao što ni bankarstvo nije industrija.
Ako govoriš o hardwareu, onda itekako zagađuje, jer se pri tome koriste vrlo gadne kemikalije koje je teško zbrinuti.
Zato je taj sektor i najrazvijeniji u Kini.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 16:04

Eva_ wrote:

A što je tebe spriječilo da komentiraš ne samo moje postove o politeističkoj prirodi judaizma? :)
Rugala se sova sjenici. :)
Nikad od vas čardaklija pravih ljudi.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eva_ 19/9/2017, 16:06

Eva_ wrote:
IT industrija zagđuje?

Ako govoriš o proizvodnji softwarea, onda nije riječ o industriji kao što ni bankarstvo nije industrija.
Ako govoriš o hardwareu, onda itekako zagađuje, jer se pri tome koriste vrlo gadne kemikalije koje je teško zbrinuti.
Zato je taj sektor i najrazvijeni u Kini.
Ranij naziv grada je bio Sverdlovsk, i sigurno ti sad zvoni sva industrija. Ural, bogat rudama. Grad ima industrijske kvartove, kao nekad Dioki na Žitanjaku, plamen šiklja, ali to je neminovno za razvoj.  Vidi se na primjeru HR kaj znači kad sve uništiš, tj. kud to vodi.
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Eva_ 19/9/2017, 16:06

Eva_ wrote:

A što je tebe spriječilo da komentiraš ne samo moje postove o politeističkoj prirodi judaizma? :)
Rugala se sova sjenici. :)
Nikad od vas čardaklija pravih ljudi.
Judaizam je prva monoteistička religija. Ni te to velečasni nafčil na vjeronauku?
Eva_
Eva_

2017-03-21

Back to top Go down

Post by Kermit 19/9/2017, 16:09

Pinochet wrote:
šta misliš našto će Zagreb (koji živi svoj dobar standard na račun sisanja ostatka države) ličiti za 10ak godina ako se nastavi iseljavanje i odumiranje?

U Zagreb se puno više ljudi doseljava nego iseljava iz njega. I to ne zbog uhljebljavanja po ministarstvima i lokalnoj upravi nego zato jer tamo gospodarstvo, poduzetništvo i privatna inicijativa jednostavno najbolje funkcionira, kada je Hrvatska u pitanju.
U ZG-e 40% ljudi radi u državnom sektoru sve agencije, direkcvije, urodi, zavodi, naravnoi sve tvrtke koje rade za iste, a deficit tu je zge najbolji čak 50 mild. kn, znači Jadranska obala održava luksuzni život uhljeba i para privatnika hehehe čak i očito ne vidiš, čak i očito nevjerojatno
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 16:11

Eva_ wrote:
Judaizam je prva monoteistička religija. 

Prvi dokumentirani monoteizam u svijetu je bio onaj koji je u Egiptu uveo Amenofis IV ilitiga Eknaton. :)
Nisu te to naučili na satovima povijesti iz Starog vijeka ili si samo sjedila na ušima, kao i obično? :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/9/2017, 16:11

Eva_ wrote:
Eva_ wrote:
IT industrija zagđuje?

Zato je taj sektor i najrazvijeni u Kini.
Ranij naziv grada je bio Sverdlovsk, i sigurno ti sad zvoni sva industrija. Ural, bogat rudama. Grad ima industrijske kvartove, kao nekad Dioki na Žitanjaku, plamen šiklja, ali to je neminovno za razvoj.  Vidi se na primjeru HR kaj znači kad sve uništiš, tj. kud to vodi.
bio sam ja kod ekatarinburga, u jednoj celicani,
jbte, u ekatarinburgu nemres chik vidjet na cesti a niti u ovom manjem gradicu, dobro si rekla, picikato, a industrije ima i to jebacke,  bez toga bi se mogli jebat na suho

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 19/9/2017, 16:12

asilovski wrote:
Pinochet wrote:
šta misliš našto će Zagreb (koji živi svoj dobar standard na račun sisanja ostatka države) ličiti za 10ak godina ako se nastavi iseljavanje i odumiranje?

U Zagreb se puno više ljudi doseljava nego iseljava iz njega. I to ne zbog uhljebljavanja po ministarstvima i lokalnoj upravi nego zato jer tamo gospodarstvo, poduzetništvo i privatna inicijativa jednostavno najbolje funkcionira, kada je Hrvatska u pitanju.
U ZG-e 40% ljudi radi u državnom sektoru sve agencije, direkcvije, urodi, zavodi, naravnoi sve tvrtke koje rade za iste, a deficit tu je zge najbolji čak 50 mild. kn, znači Jadranska obala održava luksuzni život uhljeba i para privatnika hehehe čak i očito ne vidiš, čak i očito nevjerojatno
joda na aparatima :D

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Kermit 19/9/2017, 16:13

Leviathan2 wrote:
asilovski wrote:
Pinochet wrote:

joda na aparatima :D
Dugoročno svi smo na aparatima
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 16:14

Eva_ wrote:Vidi se na primjeru HR kaj znači kad sve uništiš, tj. kud to vodi.

S tim se slažem, ali i dalje tvrdim kako to za sam grad nije najbolje i posebno nije dugoročno riješenje. Industrija ipak zagađuje i komplicira život svojim stanovnicima.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 19/9/2017, 16:26

Pinochet wrote:

Još meni ekipa sa faksa, hercegovci preko rodijačke veze se natrpali na sisu, ovi dalmatinci preko HDZa na sisu(zanimljivo svi odlični studenti, završili u ZGu u nekoj državnoj agenciji ili firmi ili zavodu, većina neradi kurca, primaju brutalne pare, a ja prosječan student na kraju moram takve genijalce hranit umjesto da ovi budu nosioci razvoja).
ajmo vako, kolko ih je otislo, kako se zovu I di su se uhljebili
reko da provjerimo fakte
Drugo, kolko ima uhljeba koji eto nisu iz bih nego iz ZG a uhljebljeni u ZG, reko kad vec baratas podacima sigurno znas
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 16:44

prckov wrote:
Pinochet wrote:

Još meni ekipa sa faksa, hercegovci preko rodijačke veze se natrpali na sisu, ovi dalmatinci preko HDZa na sisu(zanimljivo svi odlični studenti, završili u ZGu u nekoj državnoj agenciji ili firmi ili zavodu, većina neradi kurca, primaju brutalne pare, a ja prosječan student na kraju moram takve genijalce hranit umjesto da ovi budu nosioci razvoja).
ajmo vako, kolko ih je otislo, kako se zovu I di su se uhljebili
reko da provjerimo fakte
Drugo, kolko ima uhljeba koji eto nisu iz bih nego iz ZG a uhljebljeni u ZG, reko kad vec baratas podacima sigurno znas

http://www.index.hr/vijesti/clanak/42-posto-zaposlenih-u-gradu-zagrebu-ima-prezimenjake--pogledajte-koja-su-prezimena-najzastupljenija/945640.aspx

Prezime Petrović u modernoj Hrvatskoj
Petrovići u Hrvatskoj često su Hrvati, dobrim dijelom iz srednje Bosne, prema nekim izvorima iz Hercegovine (Ljubuški),

Prezime Matić u modernoj Hrvatskoj
Matići u Hrvatskoj gotovo su u potpunosti Hrvati, dobrim dijelom iz zapadne BiH, a prema nekim izvorima iz okolice Zadra. Vrlo rijetko su i Srbi, te Bošnjaci. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Zapadnoj Bosni (područje Tomislavgrada) i u Gradu Zagrebu. 

Prezime Marković u modernoj Hrvatskoj
Markovići u Hrvatskoj u su najvećem broju Hrvati, dobrim dijelom iz Bosanske Krajine, a prema nekim izvo rima iz Ivanca kraj Varaždina ili srednje Bosne i sjeverne Hercegovine. Ponekad su i Srbi.

Prezime Bošnjak u modernoj Hrvatskoj
Prezime Bošnjak uglavnom u Hrvatskoj nose Hrvati, dobrim dijelom iz srednje Bosne, a rijetko i Srbi. Prema nekim izvorima iz su Hercegovine (Mostara, Širokog Brijega). U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u gradovima Osijeku i Zagrebu. U Grabovoj Dragi u Hercegovini svaki drugi stanovnik prezivao se Bošnjak.

itd.. većina prezimena su ovakva .. ovo što je ispalo za zaposlene u upravnoj zgradi grada Zagreba. Da ti je izvadit ista prezimena za ministarstva, zavode, državne firme(sve je smješteno u ZGu) dobio bi gotovo slične rezultete. Bilo bi jedino više Dalmatinskih vlaja(mojih) koji se preko HDZa uvaljuju u državu, a Bosanci preko Bandića u lokalnu vlast, a onda jedni -druge trpaju svugdje okolo
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 19/9/2017, 17:03

I to ti je to
na osnovu toga svasta mozes zakljucit, pogotovo ako si namjerno trazio ono sto hoces da zakljucis
drugo, svi koji su rodeni u ZG ili bilo gdje u HR a pogotovo njihovi roditelji ako su rodeni u hr takode veze nemaju sa bih. Ovo brojanje zrnaca iz ideksa mozes nabit na kurac zajedno sa tvojim zadnjim zakljuckom "sigurno je I svuda tako"
Odrasti

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 17:06

nije nego je to istina. ja sam pripadam tom "klanu"(vlaškom) i znam kakav je mentalitet. i iman frendova. mislim jebe se mene, ali neka budu svjesni ti "veliki hrvati i domoljubi" da uništavaju državu za osobni interes.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 19/9/2017, 17:06

prckov wrote:I to ti je to
na osnovu toga svasta mozes zakljucit, pogotovo ako si namjerno trazio ono sto hoces da zakljucis
drugo, svi koji su rodeni u ZG ili bilo gdje u HR a pogotovo njihovi roditelji ako su rodeni u hr takode veze nemaju sa bih. Ovo brojanje zrnaca iz ideksa mozes nabit na kurac zajedno sa tvojim zadnjim zakljuckom "sigurno je I svuda tako"
Odrasti
ako su vec isli brojat zrnca trebali su to napravit kristalno jasno a ne pakirat u kontekst koji naslucuje da bi trebalo bit tako I tako
dakle mato matic roden tad I tad tu I tu, radi to I to pa je zato uhljeb, doso u hr tad I tad I uhljebio se.
Kafanske babske ikrkanske price a jos manje nazovi novinare a I one koji nasjedaju na njihovu ispruzenu karu nabijem I ja na hargu

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 19/9/2017, 17:07

i to se zove Čardak. Glumiš domoljuba, katolika, a izaleđa kradeš i uništavaš hrvatsku i hrvate. Čardak
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 19/9/2017, 17:08

Pinochet wrote:nije nego je to istina. ja sam pripadam tom "klanu"(vlaškom) i znam kakav je mentalitet. i iman frendova. mislim jebe se mene, ali neka budu svjesni ti "veliki hrvati i domoljubi" da uništavaju državu za osobni interes.
ne, ti pripadas budalama koji su podobni za nabijanje na kurac
ovim nisi nista dokazo osim da si glup
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 13 Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13  Next

Back to top

- Similar topics