U švedistanu riješili problem silovanja...
Page 3 of 13
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Re: U švedistanu riješili problem silovanja...
veber wrote:
asterix i obelix ne postoje.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Rimski doprinos Engleskom gene-poolu je npr 0
oni su pola Gali, pola Anglo-Saksonci, i Danci ofc..
svi su miks svega, Madjari imaju slavenske i njemacke gene, ali jezik i kultura im ugro-finska..
jezik je nasa domovina..
nacisti i komunisti nekada, a sada liberali i islamistikolerik wrote:jastreb wrote:Jedina dva pokreta u svijetu koji ozbiljno rade.marcellus wrote:
Drugo je sve za kurac. Mislim i gay pokret je za kurac,ali u drugom smislu.
Jedan je i drugi isti pokret.
Imaju iste sponzore, guraju iste ideje.
civilizacija se sastoji od dva pola, one smjerne i kulturne strane, i bijesne cvrste strane..
ako je kultura smjerna, ali nema sake koja je stiti, doci ce druga saka u vakum..
ako nema kulture to begin with, onda to nije civilizacija, nego barbarska sila...
..a Bogami niti nemate Kozeojeba u domovini,kao svedi...sacekajmo jos malo..prije nego zazveckate ponosnim Moodima...marcellus wrote:mi možda jesmo nacija debila, al bar nismo nacija debila bez muda...
Guest- Guest
Finci i nemaju bas veze sa germanskim Vikinzima...veber wrote:norvežani su bili vikinzi, švedi su bili dio unije zajedno s finskom, onda su se malo razdružili.marcellus wrote:Totenkopf wrote:Jebote šveđani su nekad išli na rusiju, prije napoleona i hitlera...
šveđani su nekad bili vikinzi i jebali su sve što hoda, leti, i puzi...
i danska je sudjelovala u tom grupnjaku kao i island i grenlad.
no samo su norvežani bili vikinzi.
danci su svraćali u germaniju i uredno bi dobili po pički pa su odabrali britaniju kao lakši cilj, kao i norvežani.
finci su imali aspiracije prema rusiji, ali su ih ovi natukli.
rusi znači crveni, misli se na kosu pa od tuda im i naziv. a bili su ludi kao i danas pa su natukli skandinavce.
2016-11-17
Zanimljivo kako se feministi, SJWovi, PCovi i slični retardi lako sjebu sami sebe po njihovim pravilima.
pismejker wrote:..a Bogami niti nemate Kozeojeba u domovini,kao svedi...sacekajmo jos malo..prije nego zazveckate ponosnim Moodima...marcellus wrote:mi možda jesmo nacija debila, al bar nismo nacija debila bez muda...
nemamo ih i ako Bog da to će tako i ostati...
Al imate `ercegovce... To mu dodje slicno...marcellus wrote:pismejker wrote:..a Bogami niti nemate Kozeojeba u domovini,kao svedi...sacekajmo jos malo..prije nego zazveckate ponosnim Moodima...marcellus wrote:mi možda jesmo nacija debila, al bar nismo nacija debila bez muda...
ni blizuStanojko wrote:Al imate `ercegovce... To mu dodje slicno...marcellus wrote:pismejker wrote:..a Bogami niti nemate Kozeojeba u domovini,kao svedi...sacekajmo jos malo..prije nego zazveckate ponosnim Moodima...marcellus wrote:mi možda jesmo nacija debila, al bar nismo nacija debila bez muda...
Urbane legenda kazu da su to bili srbi, al otkud srbi u hrvatskoj,kic wrote:
Hercegovci nisu nikad napadali Šibenik ili Zadar, ne znam tko ima stomaka uspoređivati njih s Četnicima..
mislim ono, urbane legende su urbane legende, isto kao i ona da su nekad zaposleni radnici dobivali placeni godisji odmor i nekakav regres
ni tim urbanim legendama nije za vjerovat
Guest- Guest
Pinochet wrote:doduše ti predvode ekonomski napad na Čardak(uz moje Dalmatinsko-vlaške rođake)kic wrote:
Hercegovci nisu nikad napadali Šibenik ili Zadar, ne znam tko ima stomaka uspoređivati njih s Četnicima..
samo je Škegro bio iz Mostara od ministara financija, nitko drugi iz hercegovine nije imao veze s financijama..
većina uhljeba u ZGu su hercegovci, iza njih dalmatinci. ja osobno znam hrpu mojih kolega sa faksa, svi bili super studenti, preko hercegovačke veze se natrpali na državne sise u ZGu, nitko ništa neradi, početne plaće 6000kn netto, 2000€ brutto(toliko košta porezne obveznike) itd.. takav potencijal, sve to ekipa koja je na faksu rasturala diferenacijalne jednadžbe, imala 5ice, natrpani na državnu sisu preko "rođe" , i parazitiraju, umjesto da u privatnom sektoru predvode razvoj Hrvatske(ili Bosne) a ispada da prosjek poput mene mora hraniti te parazite gencijalcekic wrote:Pinochet wrote:doduše ti predvode ekonomski napad na Čardak(uz moje Dalmatinsko-vlaške rođake)kic wrote:
samo je Škegro bio iz Mostara od ministara financija, nitko drugi iz hercegovine nije imao veze s financijama..
Guest- Guest
kic wrote:
Jozo Martinović, Široki Brijeg.
Guest- Guest
kriv je sustav što stvara fotelje i stolice na koje se može sjesti to begin with..
Stanojko wrote:Al imate `ercegovce... To mu dodje slicno...marcellus wrote:pismejker wrote:..a Bogami niti nemate Kozeojeba u domovini,kao svedi...sacekajmo jos malo..prije nego zazveckate ponosnim Moodima...marcellus wrote:mi možda jesmo nacija debila, al bar nismo nacija debila bez muda...
ne raznose se bombama i ne siluju po ulici
slidingdoorsoperator wrote:kic wrote:
Jozo Martinović, Široki Brijeg.
izvadi ga iz naftalina
marcellus wrote:Stanojko wrote:
Al imate `ercegovce... To mu dodje slicno...
ne raznose se bombama i ne siluju po ulici
I ne viču okolo Hvaljen Isus i Marija!
Guest- Guest
Page 3 of 13 • 1, 2, 3, 4 ... 11, 12, 13
Similar topics
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» gangbang u naprednom švedistanu
» Poruka hrvatske ambasadorice Britancima : Dobro je da smo vas se riješili
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» gangbang u naprednom švedistanu
» Poruka hrvatske ambasadorice Britancima : Dobro je da smo vas se riješili
Page 3 of 13