gangbang u naprednom švedistanu
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
gangbang u naprednom švedistanu
https://narod.hr/eu/svedska-cetvorica-brutalno-silovala-i-tesko-ozlijedila-13-godisnjakinju-nakon-zalbe-kazne-smanjene-s-osam-na-pet-mjeseci-popravnog-doma
2014-04-16
Re: gangbang u naprednom švedistanu
ko ju šiša, bitno da su uvalile rodno neuvjetovane uloge, da po vrtićima dilaju dugine slikovnice i feministicke kokosi zavrsavaju zenske studije, uz akademske titule diplomiranih lezbacamarcellus wrote:a di je istanbulska?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a kozojebi deru 13 godišnje curice i dobe pec pec po prstićima kad ih siluju i sjebu im život
al istanbulska se ne odnosi na kozojebe, to je ipak druga kultura i trebamo imat razumijevanja za njihove običaje, recimo da ženu pogode nogom u glavu i grupno siluju
al istanbulska se ne odnosi na kozojebe, to je ipak druga kultura i trebamo imat razumijevanja za njihove običaje, recimo da ženu pogode nogom u glavu i grupno siluju
Istanbulska se ne primjenjuje na zaštićene grupe i vrste, y'know? Oni ne spadaju pod sve to.
Guest- Guest
Fénix wrote:Istanbulska se ne primjenjuje na zaštićene grupe i vrste, y'know? Oni ne spadaju pod sve to.
znam, znam, napisao sam gore
istanbulska je za tebe kad se posvadiš doma sa ženom ili ju krivo pogledaš
za ove je livada
Nije ni za nikakvu svađu već za moju kastraciju kao čovjeka, muškarca, kršćanina, antiglobalista i protivnika homoliberalnog fašizma i legalizaciji ubojstava, poremećaja, bolesti itd. Za onoga što govori o redu,disciplini i obavezama ljudi, a ne o pravima. Onaj što kaže da se odgoj, disciplina i formiranje čovjeka odvija isključivo u obiteljskom domu, od oca i majke, a ne u državnim zakonima, školama, poveljama i konvencijama. Onako kako se čovjek podizao i ustoličavao davno prije neke pišljive demokracije, interneta, struje, strojeva itd...marcellus wrote:Fénix wrote:Istanbulska se ne primjenjuje na zaštićene grupe i vrste, y'know? Oni ne spadaju pod sve to.
znam, znam, napisao sam gore
istanbulska je za tebe kad se posvadiš doma sa ženom ili ju krivo pogledaš
za ove je livada
Guest- Guest
kada sam tipkao da svu tu stoku treba pobit i ti si ih branio i mene optuživao za rasističe gene.
eto ih u eu, sami ste ih zvali. kada je sve to tek krenulo, još na starom forumu sam rekao da treba kompletno sve lučke infrastrukture uništit.
svi ste me proglasili esesovcem, rasistom, nacistom. dana recimo epi navija za trpanje, a bio je za pomaganje. jedino je yoda bio mog mišljenja.
eto ih u eu, sami ste ih zvali. kada je sve to tek krenulo, još na starom forumu sam rekao da treba kompletno sve lučke infrastrukture uništit.
svi ste me proglasili esesovcem, rasistom, nacistom. dana recimo epi navija za trpanje, a bio je za pomaganje. jedino je yoda bio mog mišljenja.
2014-12-30
marcellus wrote:a kozojebi deru 13 godišnje curice
zarazili su je i infektivnom bolešću
https://en.wikipedia.org/wiki/Typhoid_fever
kako joj je pri silovanju razderana rodnica tako su u rane i krv dospjele bakterije Salmonele koje su imigranti neosili na sebi
Salmonela se najćešće širi zbog nedostatku higijene, izmetom
Guest- Guest
veber wrote:kada sam tipkao da svu tu stoku treba pobit i ti si ih branio i mene optuživao za rasističe gene.
bitno je da voliš životinje, npr. psa, mačku... uglavnom pse ako voliš onda si OK
Guest- Guest
SSSR je čuvao istočnu europu, istočnu Njemačku i istočni Berlin od islamske invazije 50 godina. U budućnosti će čak i Ukrajina postat mali Afganistan sa židovima kao vladarima hahaha
Guest- Guest
pa kako se gad nije sjetio...stani, ima ona neka konvencija!!! uh, ne smijem silovati!
pa pse i mačke ne jedem.šifra wrote:veber wrote:kada sam tipkao da svu tu stoku treba pobit i ti si ih branio i mene optuživao za rasističe gene.
bitno je da voliš životinje, npr. psa, mačku... uglavnom pse ako voliš onda si OK
i jebe mi se za kozojebe i da, potapao bi ih u sredozemlju i da uništio bi kompletnu infrastrukturu na jugu sredozemlja i da, protjerao bi 10 od 11 francuskih reprezantivaca. srušio bi sve đamije i protjerao muslimane s teritorija eu.
još koje pitanje?
2014-12-30
Tja...u biti stradavaju curice koje se i same vrte oko ovih Kozojeba i doslovno traze vraga...
Kako vec napisah,danas djeca se sopaju hormonskim mesom i sa 13/14 godina se vec razbujaju u guzovima i sisama,dakle curice,kao nekad normalne cure od 18/19 godina..
mi smo jako dugo cekali da se cura formira..uglavnom su u tim godinama bile jako visoke i letvaste,nish sto bi privuklo hormonima natopljene djecake..tudey,kako se vidi i ovdje u Svabiji,takve curice su pune oblina,a jos se i utegnu u traperice duboke,kroj iy 80tih..
naglasena guzica,naglasen struk,pupica gola,gore neki prenategnuti topic..i sto biva..vrte se oko Chamuga ili Arapa,njih 3/6,same,vrte se i okrecu,ovi je gledaju kao hijena komad mesa...malo red bulla za pocetak joj uvale,pa kasnije slijede dodaci,vodka,ovo ili ono,pa prijedlog da odu na neko /diskretnije/ mjesto,a onda slijedi sto i ovdje u tekstu..
Dakle,ima i onih cura koje nikad nece postati zrtve...takve se drze podalje Kozoyeba i crnchuga...ove ostale,bit ce brutalno,kad kazem da se to i ocekivalo..treba li ih zaliti..
malo da,malo ne...da,jer je takvim curicama vjerovatno mater dala shaku kondoma u ruke i rekla da se nadalje po tom pitanju brine o sebi,ne zato jer je Bog svima dao pamet,da ju koriste..malo ako se prate mediji ovo oi ono,cak i djeci u tom dobu moze biti jasno sto slijedi ako se pocnu druziti sa tim smetjem...
Kako vec napisah,danas djeca se sopaju hormonskim mesom i sa 13/14 godina se vec razbujaju u guzovima i sisama,dakle curice,kao nekad normalne cure od 18/19 godina..
mi smo jako dugo cekali da se cura formira..uglavnom su u tim godinama bile jako visoke i letvaste,nish sto bi privuklo hormonima natopljene djecake..tudey,kako se vidi i ovdje u Svabiji,takve curice su pune oblina,a jos se i utegnu u traperice duboke,kroj iy 80tih..
naglasena guzica,naglasen struk,pupica gola,gore neki prenategnuti topic..i sto biva..vrte se oko Chamuga ili Arapa,njih 3/6,same,vrte se i okrecu,ovi je gledaju kao hijena komad mesa...malo red bulla za pocetak joj uvale,pa kasnije slijede dodaci,vodka,ovo ili ono,pa prijedlog da odu na neko /diskretnije/ mjesto,a onda slijedi sto i ovdje u tekstu..
Dakle,ima i onih cura koje nikad nece postati zrtve...takve se drze podalje Kozoyeba i crnchuga...ove ostale,bit ce brutalno,kad kazem da se to i ocekivalo..treba li ih zaliti..
malo da,malo ne...da,jer je takvim curicama vjerovatno mater dala shaku kondoma u ruke i rekla da se nadalje po tom pitanju brine o sebi,ne zato jer je Bog svima dao pamet,da ju koriste..malo ako se prate mediji ovo oi ono,cak i djeci u tom dobu moze biti jasno sto slijedi ako se pocnu druziti sa tim smetjem...
Guest- Guest
bepobavulin wrote:SSSR je čuvao istočnu europu, istočnu Njemačku i istočni Berlin od islamske invazije 50 godina. U budućnosti će čak i Ukrajina postat mali Afganistan sa židovima kao vladarima hahaha
sovjeti su na početku svoje revolucije redistribuirali sex
obični muškarci su dobivali po 3 kupona mjesečno s kojim su mogli dobiti sex od žena koje su htjeli
dok su viši dužnosnici partije imali pravo na 5 kupona mjesečno
ako koja drugarica ne bi htjela išla bi u zatvor
Guest- Guest
pa to i treba bijeloj rasi, da se razmnožavašifra wrote:bepobavulin wrote:SSSR je čuvao istočnu europu, istočnu Njemačku i istočni Berlin od islamske invazije 50 godina. U budućnosti će čak i Ukrajina postat mali Afganistan sa židovima kao vladarima hahaha
sovjeti su na početku svoje revolucije redistribuirali sex
obični muškarci su dobivali po 3 kupona mjesečno s kojim su mogli dobiti sex od žena koje su htjeli
dok su viši dužnosnici partije imali pravo na 5 kupona mjesečno
ako koja drugarica ne bi htjela išla bi u zatvor
i onda kenjaju komunisti ovo komunisti ono, a komunisti čuvali europu od islamske invazije 50 godina, a zapad ih dovodio koji je anti-komunistički
Guest- Guest
jbte vjest,
to je svakodnevnica
daj nesto zanimljivije :d
to je svakodnevnica
daj nesto zanimljivije :d
“You will not be good teachers if you focus only on what you do and not upon who you are.”
― Rudolf Steiner
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
yap, to me podsjeti o pripitomljavanju lisice, je pitoma al kokosi uvijek najebuNice wrote:Predivno, toplo, humano, cisti prosperitet i ljubav.