kolinda dolazi gledati les , yuppi
Page 2 of 15
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Re: kolinda dolazi gledati les , yuppi
Ovisi što se pije.melkior wrote:Da, ali mi barem ne stojimo u redu da bi smo pili iz iste flašedebotoijusto wrote:
srbi i hrvati na isti nacin gonjaju svoje lesine po zemlji
Znaš kako se kaže?
Rakiju za svakim,vino kako za kim,vodi ni za kim.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
melkior wrote:A ništa, bolje da propadne selo nego običajiepikur37 wrote:debotoijusto wrote:
Ipak su to sestrinske crkve.
I mi i oni imamo svoje otpadnike...a što reć.
i to stoji
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ima ona snimka iz ´990-ih godina kad na nekom skupu popa Đujića svi vjernici stoje u redu da bi pili iz flaše, ne znam što, ali mislim da je flaša od radenskejastreb wrote:Ovisi što se pije.melkior wrote:Da, ali mi barem ne stojimo u redu da bi smo pili iz iste flašedebotoijusto wrote:
Znaš kako se kaže?
Rakiju za svakim,vino kako za kim,vodi ni za kim.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I tako ja objašnjavam Amerikanki koja je btw, uzorna mormonka, zašto se okupilo onako veliki broj Zagrepčana na dočeku sv. Leopolda Mandića, pa tko je bio Leopold Mandić, pa otkud i čemu takvi običaji, pa sam u jednom trenutku povukao paralelu sa sprovodom predsjednika JFKepikur37 wrote:melkior wrote:A ništa, bolje da propadne selo nego običajiepikur37 wrote:debotoijusto wrote:
i to stoji
2015-08-09
Katolici organiziraju najbolje nekrofilske partije. Kao šta je npr. Ultra naj party za ravere tako je party za leševima i truplima za turbokatolike.
Gledajte i učitecatabbath wrote:Katolici organiziraju najbolje nekrofilske partije. Kao šta je npr. Ultra naj party za ravere tako je party za leševima i truplima za turbokatolike.
2015-08-09
melkior wrote:Gledajte i učite
Meni nekrofilija baš nije đir.
catabbath-
2015-08-22
Uostalom, teško da možete nadmašiti ovo:melkior wrote:Gledajte i učitecatabbath wrote:Katolici organiziraju najbolje nekrofilske partije. Kao šta je npr. Ultra naj party za ravere tako je party za leševima i truplima za turbokatolike.
2015-08-09
Ja isto više volim žrtve na samrti nego one već potpuno krepane.catabbath wrote:melkior wrote:Gledajte i učite
2015-08-09
Na prvu bi rekao da tu obitavaju neke sotonjare a kad ono...
Eroo- Posts : 78901
2016-07-22
Ono, kad ju jebeš, a ona u zadnjoj fazi raka kostiju...melkior wrote:Ja isto više volim žrtve na samrti nego one već potpuno krepane.catabbath wrote:melkior wrote:Gledajte i učite
2015-08-09
melkior wrote:I tako ja objašnjavam Amerikanki koja je btw, uzorna mormonka, zašto se okupilo onako veliki broj Zagrepčana na dočeku sv. Leopolda Mandića, pa tko je bio Leopold Mandić, pa otkud i čemu takvi običaji, pa sam u jednom trenutku povukao paralelu sa sprovodom predsjednika JFKepikur37 wrote:melkior wrote:A ništa, bolje da propadne selo nego običajiepikur37 wrote:debotoijusto wrote:
i to stoji
Baš ti je paralela :D
2015-08-06
melkior wrote:Ono, kad ju jebeš, a ona u zadnjoj fazi raka kostiju...
U ovom slučaju je suprotno, Koly pokušava dotaknuti preparirani kurac Sv.Leopolda koji navodno ima čudnovate moći
catabbath-
2015-08-22
Suzdržao sam se u zadnji čas da joj kažem da smo uvezli leš iz ratom poharanih zemalja da bi od njega napravili juhu za beskućnike u pučkoj kuhinjiepikur37 wrote:melkior wrote:I tako ja objašnjavam Amerikanki koja je btw, uzorna mormonka, zašto se okupilo onako veliki broj Zagrepčana na dočeku sv. Leopolda Mandića, pa tko je bio Leopold Mandić, pa otkud i čemu takvi običaji, pa sam u jednom trenutku povukao paralelu sa sprovodom predsjednika JFKepikur37 wrote:melkior wrote:A ništa, bolje da propadne selo nego običajiepikur37 wrote:
i to stoji
Baš ti je paralela :D
2015-08-09
Ako nisi probao, ne znaš.catabbath wrote:melkior wrote:Ono, kad ju jebeš, a ona u zadnjoj fazi raka kostiju...
U ovom slučaju je suprotno, Koly pokušava dotaknuti preparirani kurac Sv.Leopolda koji navodno ima čudnovate moći
2015-08-09
catabbath wrote:melkior wrote:Ono, kad ju jebeš, a ona u zadnjoj fazi raka kostiju...
Ako već ništa, rečenica ti je gramatički ispravna. Poruka je pogubna i primitivna, na žalost i stanje duha.
2015-08-06
Ok, ja sam kriv...epikur37 wrote:catabbath wrote:melkior wrote:Ono, kad ju jebeš, a ona u zadnjoj fazi raka kostiju...
Ako već ništa, rečenica ti je gramatički ispravna. Poruka je pogubna i primitivna, na žalost i stanje duha.
2015-08-09
epikur37 wrote:Poruka je pogubna i primitivna, na žalost i stanje duha.
Oni rade nekrofilske orgije ali moj duh je u qrcu, ok.
catabbath-
2015-08-22
Page 2 of 15 • 1, 2, 3 ... 8 ... 15
Similar topics
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
Page 2 of 15