kolinda dolazi gledati les , yuppi
Page 8 of 15
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Re: kolinda dolazi gledati les , yuppi
melkior wrote:
Sad vidim na Wikipediji da se zove Fresh, ali na HTV-u se prikazivao kao Frash. Lol.
Što je zapravo dobro ispalo na forumu, jer je tada vrlo aktivna bila fresh-ginger, pa bi još koji fresh bilo malo previše. :)
Guest- Guest
Bili bi kao blizanci, mogao sam uzeti nick ginger-fresh Kao nevjestin razbojnik, savršen nadopunjujući antipod razbojnikove nevjesteslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Sad vidim na Wikipediji da se zove Fresh, ali na HTV-u se prikazivao kao Frash. Lol.
Što je zapravo dobro ispalo na forumu, jer je tada vrlo aktivna bila fresh-ginger, pa bi još koji fresh bilo malo previše. :)
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Da, da...koji pokusaj izvlacenja :-))melkior wrote:Brat bratu, 35 godina Umalo Titov suvremenikmaggie13 wrote:Melki, ja mislila ti piletina..kad li ono..:-Dmelkior wrote:Zar je prošlo toliko puno vremena?slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Moja malo uvrnuta teologija
Znam. Izlagao si je još prije nekih malo manje od 14 godina na Iskonovom forumu.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nisi li ti imao nick masovna_histerija? Poslije speare-shaker?slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
2015-08-09
melkior wrote:Bili bi kao blizanci, mogao sam uzeti nick ginger-fresh Kao nevjestin razbojnik, savršen nadopunjujući antipod razbojnikove nevjesteslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Ja sad idem na spavanje. Tebi ugodan ostanak na forumu i laku noć. Maggie također.
Guest- Guest
melkior wrote:
Nisi li ti imao nick masovna_histerija? Poslije speare-shaker?
Da. :) Laku noć, još jednom. :)
Guest- Guest
Ali izgledam kao da mi je 25maggie13 wrote:Da, da...koji pokusaj izvlacenja :-))melkior wrote:Brat bratu, 35 godina Umalo Titov suvremenikmaggie13 wrote:Melki, ja mislila ti piletina..kad li ono..:-Dmelkior wrote:Zar je prošlo toliko puno vremena?slidingdoorsoperator wrote:
Znam. Izlagao si je još prije nekih malo manje od 14 godina na Iskonovom forumu.
2015-08-09
Idem i ja u krpe, ujutro se ustajem u 6:00 pa na posao. Eto, takav mator konj, a ostale mi studentske navike neodgovornog životaslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Bili bi kao blizanci, mogao sam uzeti nick ginger-fresh Kao nevjestin razbojnik, savršen nadopunjujući antipod razbojnikove nevjesteslidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:
Ja sad idem na spavanje. Tebi ugodan ostanak na forumu i laku noć. Maggie također.
2015-08-09
Idem i ja..ustajem u 7..laku noc, momci :-))
2014-04-12
Naravno, nit je lašon hakodeš hrvatski, engleski ili njemački. To je ivrit.jastreb wrote:Ne. To je fakat. Cijela se Biblija vrti oko Izraela i oko Jeruzalema. I Bog nakon suda i pobjede nad zlom stvara Novi Jeruzalem,a ne Novi zagreb,Novi Beograd,niti New New York.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Židovi i jesu izabrani narod. O čemu svjedoči cijela Biblija. Ne samo SZ.slidingdoorsoperator wrote:Ma je, Židovima ne treba posrednik, oni imaju crveni telefon za razgovore sa svojim Bogom. Zato se valjda i smatraju izabranim narodom.
Jesu, ali samo u skladu sa primitivnim ako ne i nakaradnim litaralističkim odnosno doslovnim tumačenjima biblijskih tekstova, kakvima si posebno ti sklon.
Baruh Ata Adonaj elohenu meleh haolam šehehejanu vekijemanu vehigianu lazman haze.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Po čemu? I koja je svrha tog nanašanja trupla?epikur37 wrote:Lijep obicaj, Zadar je bio pun kad su dosle relikvije sv Leopolda.
2017-03-21
Ne bjeh, nit' se u knjigu žalosti potpisah Starog ufatila paranoja da će biti odmazde....izbacio me iz stana, promijenio bravu jer ni na izbore socijalističke ne htjedoh;P Poslije se malo smirio. Kad su došli prvi slobodni izbori, ja mu rekoh: - Ti nisi zaslužio glasati na slobodnim demokratskim izborima. A on, kud puklo - da puklo, nije odonda ni jednom propustio glasati za Kra-De-Ze; ni tri srčana bajpasa ga onomad ne spriječiše ustati iz kreveta u tu domoljubivu svrku ;D Pa je nama naša Udba kriva za penzionersku maloumnost diljem voljene domovine.marcellus wrote:i nas su vodili gledat leš kad je crko maršal
ko ne ide na ispraćaj najebo je
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Kak mi ovo promaklo da je Marčelo išel ljubit umrlog maršala.
2017-03-21
A ima i zakaj. Samo najzaslužniji drugovi su imali stan na Trgu Republike u glavnom gradu SRH.
2017-03-21
Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
2016-11-08
Ni ja. Ni kuću cvijeća ne vidjeh.Oh_Femder wrote:Ne bjeh, nit' se u knjigu žalosti potpisah Starog ufatila paranoja da će biti odmazde....izbacio me iz stana, promijenio bravu jer ni na izbore socijalističke ne htjedoh;P Poslije se malo smirio. Kad su došli prvi slobodni izbori, ja mu rekoh: - Ti nisi zaslužio glasati na slobodnim demokratskim izborima. A on, kud puklo - da puklo, nije odonda ni jednom propustio glasati za Kra-De-Ze; ni tri srčana bajpasa ga onomad ne spriječiše ustati iz kreveta u tu domoljubivu svrku ;D Pa je nama naša Udba kriva za penzionersku maloumnost diljem voljene domovine.marcellus wrote:i nas su vodili gledat leš kad je crko maršal
ko ne ide na ispraćaj najebo je
Nas bi naši izbacili iz kuće da smo išli na ta hodočašća.
Last edited by Triny on 19/9/2017, 13:13; edited 2 times in total
Trinity-
2014-04-17
To je već nešto drugo.Eva_ wrote:A ima i zakaj. Samo najzaslužniji drugovi su imali stan na Trgu Republike u glavnom gradu SRH.
Trinity-
2014-04-17
Oh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
pa kaže marc
Pravom si se naš'o vjerovati, he-he.kic wrote:pa kaže marcOh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
2016-11-08
Page 8 of 15 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 11 ... 15
Similar topics
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
Page 8 of 15