kolinda dolazi gledati les , yuppi
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: kolinda dolazi gledati les , yuppi
Pravom si se naš'o vjerovati, he-he.kic wrote:pa kaže marcOh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Marcello od ey Yu pravi mitove i daje joj nadnaravna svojstva.kic wrote:Oh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
pa kaže marc
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sere, moj bratić nije išel, a štoviše taj vikend i tulum imao jer je slavio 18-ti rođendan. Ujak bil u strahu da će im milicija doć na vrata, ali nitko se ni obaziral od susjeda u kvartu.kic wrote:Oh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
pa kaže marc
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Yustalgičar...jastreb wrote:Marcello od ey Yu pravi mitove i daje joj nadnaravna svojstva.kic wrote:pa kaže marcOh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
On i Kolinda koja je jadna živjela iza željezne zavjese, u kojoj je pak bila velika rupa kroz koju se iskrala na školovanje u SAD.jastreb wrote:Marcello od ey Yu pravi mitove i daje joj nadnaravna svojstva.kic wrote:Oh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
pa kaže marc
2017-03-21
Eva_ wrote:Sere, moj bratić nije išel, a štoviše taj vikend i tulum imao jer je slavio 18-ti rođendan. Ujak bil u strahu da će im milicija doć na vrata, ali nitko se ni obaziral od susjeda u kvartu.kic wrote:Oh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
pa kaže marc
pa sarkazam
Prije bih ga nazvao Yumitomanom.Oh_Femder wrote:Yustalgičar...jastreb wrote:Marcello od ey Yu pravi mitove i daje joj nadnaravna svojstva.kic wrote:pa kaže marcOh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
2014-04-22
A ovo su činjenice jer doći će čardak bojna pa će napravit bibliju od Marčelovih lupetanja.kic wrote:Eva_ wrote:Sere, moj bratić nije išel, a štoviše taj vikend i tulum imao jer je slavio 18-ti rođendan. Ujak bil u strahu da će im milicija doć na vrata, ali nitko se ni obaziral od susjeda u kvartu.kic wrote:Oh_Femder wrote:Tko ti je to rekao?kic wrote:moralo se :D
pa kaže marc
pa sarkazam
2017-03-21
jastreb wrote:
Marcello od ey Yu pravi mitove i daje joj nadnaravna svojstva.
Za to si ipak ti zadužen.
Guest- Guest
...bas mi palo na pamet da li ima albume sa slicicama iz doba yu..da se đoramoslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva_ wrote:Naravno, nit je lašon hakodeš hrvatski, engleski ili njemački.jastreb wrote:
Ne. To je fakat. Cijela se Biblija vrti oko Izraela i oko Jeruzalema. I Bog nakon suda i pobjede nad zlom stvara Novi Jeruzalem,a ne Novi zagreb,Novi Beograd,niti New New York.
I dalje je obična bolesna politeistička i etnocentrična svinjarija.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...bas mi palo na pamet da li ima albume sa slicicama iz doba yu..da se đoramoslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
A to sigurno ima.
Ipak je Jugosranija (Šime Đodan. Sjećaš se te njegove izjave?) njegova jedina religija.
Znaš onu poslovicu koja kaže reci mi u kakvog boga vjeruješ pa ću ti reći kakav si čovjek?
Guest- Guest
meni jastreb bas simpatican dugogodisnji ej dvoboj mene i njega tko vise zna iz doba yu..narocito u sportu...crtanim romanima....filmovima...pricama iz nob-a...eh kako smo se sukobljavali na starom forumu..milina...slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...bas mi palo na pamet da li ima albume sa slicicama iz doba yu..da se đoramoslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
A to sigurno ima.
Ipak je Jugosranija (Šime Đodan. Sjećaš se te njegove izjave?) njegova jedina religija.
Znaš onu poslovicu koja kaže reci mi u kakvog boga vjeruješ pa ću ti reći kakav si čovjek?
2015-09-08
Ja ne krijem svoje simpatije prema SFRJ. I ona je za ovu današnju koloniju bila pojam.slidingdoorsoperator wrote:vuksadinare wrote:...bas mi palo na pamet da li ima albume sa slicicama iz doba yu..da se đoramoslidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
A to sigurno ima.
To ti ne trebam posebno objašnjavati.
2014-04-22
jastreb wrote:
Ja ne krijem svoje simpatije prema SFRJ. I ona je za ovu današnju koloniju bila pojam.
Odavno mi je jasno da si retardiran, ali i duhovno bolestan. I mislim da to nikome više ne trebaš ni objašnjavati ni dokazivati.
Guest- Guest
Naspram HR danas SFRJ je bila uređena država. Jastreb je realan, a ti si skini čardak očale pa buš isto videl. Počni sam od vojske i služenja vojnog roka, a da ne pričamo o vanjskoj politici. Tito puši kubanku u Bijeloj kući u društvu Nixona, dok danas Kolinda čuči ispred ograde BK s ostalim turistima svijeta, a kao na službenom prijemu u SAD-u.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
Ja ne krijem svoje simpatije prema SFRJ. I ona je za ovu današnju koloniju bila pojam.
Odavno mi je jasno da si retardiran, ali i duhovno bolestan. I mislim da to nikome više ne trebaš ni objašnjavati ni dokazivati.
Di ćeš veće sramote za jednu državu.
2017-03-21
....da je bila uređena ne bi se raspala ko kula od karata..zasto se ne raspadne sad-e,kanada..svicarska i druge doista uređene i visenacionalne drzave..a raspadose se sfrj-ot i yuga..Eva_ wrote:Naspram HR danas SFRJ je bila uređena država. Jastreb je realan, a ti si skini čardak očale pa buš isto videl. Počni sam od vojske i služenja vojnog roka, a da ne pričamo o vanjskoj politici. Tito puši kubanku u Bijeloj kući u društvu Nixona, dok danas Kolinda čuči ispred ograde BK s ostalim turistima svijeta, a kao na službenom prijemu u SAD-u.slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:
2015-09-08
Na trusnom je terenu. Vidi i HR urušava se svakim danom sve više.
2017-03-21
na trusnom terenu'..hajd molim te...ono sto je dobro ne raspada se samo tako..juga ti je bila ono sto se kaze djevojka za jednu noc...pojebem,popijem viski popusim kubanku platim i odem..Eva_ wrote:Na trusnom je terenu. Vidi i HR urušava se svakim danom sve više.
2015-09-08
Eva_ wrote:Naspram HR danas SFRJ je bila uređena država. Jastreb je realan, a ti si skini čardak očale pa buš isto videl. Počni sam od vojske i služenja vojnog roka, a da ne pričamo o vanjskoj politici. Tito puši kubanku u Bijeloj kući u društvu Nixona, dok danas Kolinda čuči ispred ograde BK s ostalim turistima svijeta, a kao na službenom prijemu u SAD-u.slidingdoorsoperator wrote:
Evo još jedne retardirane i duhovno bolesne osobe koja k tome nema pojma da joj je vlastita religija nakaradna politeistička skalamerija pa gdje će onda poznavati bilo što drugo. :)
A k tome si za razliku od mene koji nikakve veze nikada nisam imao sa državnim ili lokalnim uhljebljivaljanjem još i čardakuša od najvećeg povjerenja premijera Plenkija. :)
Drž'te lopova logika.
Guest- Guest
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» KOLINDA, DOBIO SAM PASOŠ, SPREMI SE - ŠKRIPAĆE KREVETI! Vojislav Šešelj poručio predsednici Hrvatske da dolazi u Zagreb
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Ocete li gromove gledati?
» 'Ne želim u Hrvatskoj gledati scene kao u Makedoniji, Srbiji ili Mađarskoj'
» "Njega ovde nećemo gledati"
Page 9 of 15