Sirijka: Ne, Slovenija je jadna država, idem dalje!
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Sirijka: Ne, Slovenija je jadna država, idem dalje!
Sirijka otvorila dušu o ostanku u Sloveniji i postala apsolutni hit: ‘Jadna je Slovenija država’
Slovenska Radio Antena je napravila čitavu parodiju od izjave jedne mlađe žene koja se predstavila kao izbjeglica
Pitajući je da li je zainteresirana za ostanak u Sloveniji, novinar je dobio neočekivan odgovor: “Ne, Slovenija je…jadna država”…
Ovo je zapalilo društvene mreže u Sloveniji. Dok dio građana bijesni zbog ovog odgovora, drugi se slažu i tvrde da gore ne može biti?!
http://poskok.info/wp/sirijka-otvorila-dusu-o-ostanku-u-sloveniji-i-postala-apsolutni-hit-jadna-je-slovenija-drzava/
...............................
Eri dobra a prpošnoj sirijki ne valja....trpaj dalje :)
fokus.ba
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Sirijka: Ne, Slovenija je jadna država, idem dalje!
Epi dadiljaj tamo, ostavi se ovih balinkusa, to ce ero gore smiriti:)
dijagram-
2015-08-09
Prepuštam eri on zna s freedom fighterkama, ja sam gotov...horizontala, o revoa :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
za sada, pred zoru promjeni pelenu, malo razbije san al tako treba:)epikur37 wrote:Prepuštam eri on zna s freedom fighterkama, ja sam gotov...horizontala, o revoa :)
dijagram-
2015-08-09
Premala zemlja,premalo mogucnosti,moze se i birat..;))
2014-04-12
Moze,al izmedju Njemacke ,Svedske, Nizozemske...maggie13 wrote:Premala zemlja,premalo mogucnosti,moze se i birat..;))
dijagram-
2015-08-09
Eto..vrc ce se za neku odlucit..mozda i burka u međuvremenu spadne..;)
2014-04-12
a za njom i gacice:)maggie13 wrote:Eto..vrc ce se za neku odlucit..mozda i burka u međuvremenu spadne..;)
dijagram-
2015-08-09
Ne znam samo kako nakon visetjednog izbjeglickog egzodusa uspijeva bit nasminkana..sposobna zena..;)
2014-04-12
ima krasnog muza koji sve obavlja, ona se stigne odmoriti, nasminkati i politicki djelovati:)maggie13 wrote:Ne znam samo kako nakon visetjednog izbjeglickog egzodusa uspijeva bit nasminkana..sposobna zena..;)
dijagram-
2015-08-09
Ok..i trenutno je na polituckoj turneji po Europi..:D
2014-04-12
Ljudi su bar iskreni ....na našu sreću nezanimamo ih ....oče u Švabiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sve su oni, prije nego će krenuti za Evropu, proguglali na factbooku cia-e. I donijeli obiteljski konsenzus da idu samo u one zemlje gdje je gdp po glavi stanovnika veći od 40.000 dolara.
...prvo ide mi na zivce kad kazu izvedi vojsku..koju vosjku?..16 000?..pa taj broj kvalitetno ne moze pokrit niti 10 kilometara granice..sad se vidi feler sto je vojni rok ukinut....ici mobilizirat pricuvu sad ej doista tesko...jer bi nam tribala bar najmanje 50 000 ljudi ako ne i vise i ako tu racunamo granicu s bh-a...kasno..kasno...kaze hebrang..treba vojsku u zivi zid...a moj hebrang za zivi zid bi ti trebalo bar 50 000 vojnika a mi ih imamo niti 16 000AlfaOmega wrote:Sve su oni, prije nego će krenuti za Evropu, proguglali na factbooku cia-e. I donijeli obiteljski konsenzus da idu samo u one zemlje gdje je gdp po glavi stanovnika veći od 40.000 dolara.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U kom smislu jadna? Zena je rekla da je siromasna zemlja, valjda u smislu onoga sto ocekuju u Njemackoj, Svedskoj, Austriji...
omni-
2014-04-12
....u biti ja bi ih sve poslao u svedsku,njemacku,englesku..izvolite..zakuhali ste sranja sad vadite vruce krumpire..ja im ne zelim biti granicar....kao nasi preci pa na kraju od tih istih smo uredovno noz u leđa dobijali...idu mi na quratz i milanovic i zoki jer su nesposobni i jer glume 'humanoide'...a isto mi ide na quratz karamarko koji hoce da budemo granicari eu-a...moze..ali sta dobijamo zauzvrat prvo postaviti pitanje...sad su se i milanovic i karamarko sjetili postaviti pitanje zasto brisel ne vrsi pritisak na grcku,tursku i srbiju...zato jer im nije u ionteresu..grcka stalno prijeti izlaskom iz eu-a...srbiju ne zele pritiskat zbog rusa....a ovo sa mađarima je druga igra...mađari nam nisu zaboravili igre oko ine...uostalom to je njihov ministar i rekao..sukob postoji od prije..nije rekao oko cega ali se zna oko ine...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
omni wrote:U kom smislu jadna? Zena je rekla da je siromasna zemlja, valjda u smislu onoga sto ocekuju u Njemackoj, Svedskoj, Austriji...
Guest- Guest
...oni ne mrze....
2015-09-02
moguce, ali vam dizu zicu. sve te zice i zatvaranje granice obicne su gluposti.
migranti moraju da dobiju prolaz dok se drugacije ne naredi :) zato mi ne
zatvaramo granice.
migranti moraju da dobiju prolaz dok se drugacije ne naredi :) zato mi ne
zatvaramo granice.
Last edited by pizzon on 21/9/2015, 14:07; edited 1 time in total (Reason for editing : dopuna)
Guest- Guest
Naredjenje izvršenje.Izvrši pa se žali.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Užas: izvoz EU država i dalje Rusiju i dalje raste. Brusseles nemoćan.
» Slovenija i Ljubljana, najčišća država na svijetu i jedan od najzelenijih gradova u Evropi
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Slovenija i Ljubljana, najčišća država na svijetu i jedan od najzelenijih gradova u Evropi
» 12.11.2018 , Piše : Goran Vojković : Država i dalje troši kao pijani milijunaš, kao da smo još u socijalizmu
» Sve bliže smo 'velikoj koaliciji'!Pada i dalje potpora i HDZ-u i SDP-u a Plenki i Berni se i dalje češljaju
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
Page 1 of 3