Špekule,klikeri,frenje...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Špekule,klikeri,frenje...
imao si krive pretpostavke, naravno nimalo zlurade, zavrijeđuješ istinu samo jer si htio držat lastiku :)debotoijusto wrote:hvalite me usta mojaNoor wrote:a ne...krivo, uvijek sam pobjeđivala :)debotoijusto wrote:Noor wrote:u čačkudebotoijusto wrote:
di se ta verzija igrala ?
ti si na lastik bila bukacica & svakom loncu poklopac
a zapela bi vec oko struka dok su ostale zivahno odradjivale malu maturu
Guest- Guest
Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
Ni ja nisam vidio da dečki igraju lastika,pa čak ni školice.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Arte turjen.crvenkasti wrote:Zec za istinu (istač)
Zac znači da zadnji bacaš pikulu, za istinu je - kad izgubiš, gubiš pikulu, za šalu ne gubiš.
Inače riječi su: arte, turen, kastuš, prelaz, čvenk ...
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
debotoijusto wrote:crvenkasti wrote:Zec za istinu (istač)
Zac znači da zadnji bacaš pikulu, za istinu je - kad izgubiš, gubiš pikulu, za šalu ne gubiš.
Inače riječi su: arte, turen, kastuš, prelaz, čvenk ...
di se ta verzija igrala ?
ZG.
Sabina Spielrein- Posts : 1040
2016-02-22
To je zato što danas na boćalištima nema energičnih muškaraca kakav je bio doktor Luigi.maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
Jer da ih ima ti ne bi smjela ni prismrdjeti "kuglani".
Ženama kod balota nije bilo mjesta pa čak ni među publikom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nemas pojma. Nove su generacije, starcad pomrla.jastreb wrote:To je zato što danas na boćalištima nema energičnih muškaraca kakav je bio doktor Luigi.maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
Svi hoce u tim dobrog igraca. Osvoji se vise za mezu.
;P
2014-04-12
i ja, kao purger. nema druge za jednu marendu/gablec/malicu bacimo...maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
2014-12-30
Pobijedit cu ;Dveber wrote:i ja, kao purger. nema druge za jednu marendu/gablec/malicu bacimo...maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
2014-04-12
maggie13 wrote:Nemas pojma. Nove su generacije, starcad pomrla.jastreb wrote:To je zato što danas na boćalištima nema energičnih muškaraca kakav je bio doktor Luigi.maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
;P
mislim da bolje valjas nego izbijas
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Sve mi ide..;))debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Nemas pojma. Nove su generacije, starcad pomrla.jastreb wrote:To je zato što danas na boćalištima nema energičnih muškaraca kakav je bio doktor Luigi.maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:
Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.
;P
2014-04-12
ma nema šanse.maggie13 wrote:Pobijedit cu ;Dveber wrote:i ja, kao purger. nema druge za jednu marendu/gablec/malicu bacimo...maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.Noor wrote:to je bila baš igra za dečke, ne sjećam se da sam ikada vidjela cure da s njima igraju :)
ako igraš prva, zaboravi.
btw jeste li kurili pikule na plameniku, pa ih onda u vodi "kalili"?
2014-12-30
maggie13 wrote:Sve mi ide..;))debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Nemas pojma. Nove su generacije, starcad pomrla.jastreb wrote:To je zato što danas na boćalištima nema energičnih muškaraca kakav je bio doktor Luigi.maggie13 wrote:
Ja sam odlicna na balote ;@
;P
hvalite me usta moja , vol. 2
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Jesmo.veber wrote:ma nema šanse.maggie13 wrote:Pobijedit cu ;Dveber wrote:i ja, kao purger. nema druge za jednu marendu/gablec/malicu bacimo...maggie13 wrote:Ja sam odlicna na balote ;@jastreb wrote:
Točno. To je kod nas kao i boćanje isključivo za muške,a špekule su bile neka vrst priprema za balote.
2014-04-12
to mi je bilo najzanimljivijemaggie13 wrote:Jesmo.veber wrote:ma nema šanse.maggie13 wrote:Pobijedit cu ;Dveber wrote:i ja, kao purger. nema druge za jednu marendu/gablec/malicu bacimo...maggie13 wrote:
Ja sam odlicna na balote ;@
2014-12-30
Govorenje istine nije hvaljenje.debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Sve mi ide..;))debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Nemas pojma. Nove su generacije, starcad pomrla.jastreb wrote:
To je zato što danas na boćalištima nema energičnih muškaraca kakav je bio doktor Luigi.
;P
Lose podnosenje zenske dominacije, vol. 2 :@
Evo, franje me nisu bas isle ;P
2014-04-12
imam negdje doma pikule, kćeri sam poklonio kolekciju. imao sam one bijele, keramičke.
2014-12-30
Ja sam samo gledala.veber wrote:to mi je bilo najzanimljivijemaggie13 wrote:Jesmo.veber wrote:ma nema šanse.maggie13 wrote:Pobijedit cu ;Dveber wrote:
i ja, kao purger. nema druge za jednu marendu/gablec/malicu bacimo...
2014-04-12
ja sam praktično primjenjivao visoku temp i vodumaggie13 wrote:Ja sam samo gledala.veber wrote:to mi je bilo najzanimljivijemaggie13 wrote:Jesmo.veber wrote:ma nema šanse.maggie13 wrote:
Pobijedit cu ;D
2014-12-30
Te smo zvali "košćenke",a one staklene "staklenke",a među tim staklenim bile su neke koje su u sebi imali strukturu nalik na koralje. Zvali smo ih "koraljke".veber wrote:imam negdje doma pikule, kćeri sam poklonio kolekciju. imao sam one bijele, keramičke.
Manje su špekule bile cijenjenije od većih,a one skroz velike nismo ni uzimali u obzir kao plijen,kao ni one plastične.
Znači kad nekog dobiješ on ti nije mogao dati "debeljuce" i "plastične".
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imao sam lijepe bijele, keramičke.
a, najviše sam volio od kugličnog ležaja zafrkarit po keramičkoj. razletila bi se u sitniš.
a, najviše sam volio od kugličnog ležaja zafrkarit po keramičkoj. razletila bi se u sitniš.
2014-12-30
a još da zna kako sam dobra sa zračnom puškom..auuu :)maggie13 wrote:Govorenje istine nije hvaljenje.debotoijusto wrote:maggie13 wrote:Sve mi ide..;))debotoijusto wrote:maggie13 wrote:
Nemas pojma. Nove su generacije, starcad pomrla.
;P
Lose podnosenje zenske dominacije, vol. 2 :@
Evo, franje me nisu bas isle ;P
bilo bi kme kme vol. 3
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Page 3 of 4