NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
ahadijagram wrote:ne sjecam se vise okusa, to sam kad sam bio mali, prije 30 godina:)Noor wrote:jel fino? :)dijagram wrote:ne samo bijase, i danas jeorion wrote:kofein wrote:Poteko od Skenderbega ? ...staro srpsko ime :) dabome
ija čuh za skenderbega ... bijaše to neki konjak ili vinjak ili nešto natu šemu
Guest- Guest
Ovaj ih nema doduše ali je također debil od psa, ne znam, kao mulac sam imao stričevog dobermana pa mi ovo nekako nema veze s psom...
Neko to voli ali ne znam kakva je uopće korist od takve spodobe..
Last edited by Totenkopf on 12/9/2017, 20:34; edited 1 time in total (Reason for editing : U)
T.- Posts : 17552
2014-04-14
di si sekice, nima temaggie13 wrote:;Ddijagram wrote:kakvu crnu vojskumaggie13 wrote:ok, muski presli na vojsku ;D
dijagram-
2015-08-09
Slatki su i vjerni..povuci ruzne rijeci @_@
2014-04-12
ja se iz djetinjstva sjećam onog nekog Trenka..imao je čep s onim coflom-visuljkom, kao kapaTotenkopf wrote:Mi hrvati bi smo, kada bi imali izlazak pili vinjak 'zrinski', a naručivali bi 'daj mi jednog junaka'...
Ne znam postoji li to piće danas više, sjećam se da je prije rata u jednoj samoposluzi 'primorja' stajala velika glava zrinskog na zidu...
Guest- Guest
Obaveze, braco ;)dijagram wrote:di si sekice, nima temaggie13 wrote:;Ddijagram wrote:kakvu crnu vojskumaggie13 wrote:ok, muski presli na vojsku ;D
2014-04-12
E da me je*eš sad više ne znam, možda je to bio i trenk...
neka, imam ih i ja, a mislim da cu veci dio zime i proljeca provesti doli kod vas, uz plavi jadranmaggie13 wrote:Obaveze, braco ;)dijagram wrote:di si sekice, nima temaggie13 wrote:;Ddijagram wrote:kakvu crnu vojskumaggie13 wrote:ok, muski presli na vojsku ;D
dijagram-
2015-08-09
haha, stalno sam motala po tom čepu/kapi, a kad je djed vidio korio me i vikao...pusti to, razbit ćeš ili prolitiTotenkopf wrote:E da me je*eš sad više ne znam, možda je to bio i trenk...
Guest- Guest
Noor wrote:istina, odavno je to sve eksploatacija i manipulacija, samo da je doći do love.orion wrote:
unatrag 10-15 godina postoji veliki problem kod zlatnih retrivera....zbog popularnosti dogodila se hiperprodukcija, parenja ni sebi ni svome, muljanja sa rodovnicima - ne treba puno da se zapravo uništi pasmina. Ista situacija bila je sa bokserima ....
što se mene tiče, sve te izložbe bi zabranila. mučenje životinja, mitologija među sucima...ma mafija prokleta.
istina.... to je jedna veeelika siva zona. Na crno se vrti užasno velika lova....
Svejedno izožbe ne bih zabranila. Događanja su to gdje ljudi mogu na jednom mjestu vidjeti pasmine za koje nisu ni znali da postoje. Plus toga, bez obzira na svu pristranost sudaca, postoje FCI stanardi koji se jednostavno prilikom ocjenjvanja ne mogu izbjeći.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Organizira si posao?! Bravo;)dijagram wrote:neka, imam ih i ja, a mislim da cu veci dio zime i proljeca provesti doli kod vas, uz plavi jadranmaggie13 wrote:Obaveze, braco ;)dijagram wrote:di si sekice, nima temaggie13 wrote:;Ddijagram wrote:
kakvu crnu vojsku
2014-04-12
Srbi ga prihvaćaju. Imaš o tome po internetu.Eroo wrote:Zašto ga onda ne slave Srbi, Hrvati i Crnogorci ili čiji je već?jastreb wrote:Uopće me nije briga što su bili turski askeri. Prihvaćanjem muhamedanstva oni postaju Turci. Skenderbeg ne spada u takve.Eroo wrote:
Mehmed-paša Sokolović također. Marko Kraljević je bio Srbin, ali i turski vazal...kao i onih 20,000 vojnika u turskoj vojsci.
Mit o Skenderbegu kao o albanskom junaku nastao je tek u 19.st. tijekom albanskog nacionalnog preporoda,kada su ga nosioci albanske misli albanizirali i pretvorili u albanskog junaka,iako je u slavenskim kršćanskim predajama i pjesmama stoljećima prije(među ostalima i kod Miošića) slavljen kao srpski,hrvatski,ilirski...junak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ma stalno sam, potraznja je veca nego prije par godina.maggie13 wrote:Organizira si posao?! Bravo;)dijagram wrote:neka, imam ih i ja, a mislim da cu veci dio zime i proljeca provesti doli kod vas, uz plavi jadranmaggie13 wrote:Obaveze, braco ;)dijagram wrote:di si sekice, nima temaggie13 wrote:
;D
dijagram-
2015-08-09
Totenkopf wrote:Ovaj ih nema doduše ali je također debil od psa, ne znam, kao mulac sam imao stričevog dobermana pa mi ovo nekako nema veze s psom...
Kad netko jednom ima velikog psa jednostavno ne može usvojiti maće prcknedle ....
2017-06-06
čuj, jedna moja frendica ide sa svojim pesima po izložbama, ali veli mi da izlagači svi točno znaju na koje izložbe treba ići a na koje ne, odnosno na kojoj nemaju kaj očekivati. samo pročitaju koji suci sude i onda odluče idu li ili ne. i nitko tu niš nemre. svi su u lancu i jedni druge trebaju. žalosno i prežalosno.orion wrote:Noor wrote:istina, odavno je to sve eksploatacija i manipulacija, samo da je doći do love.orion wrote:
unatrag 10-15 godina postoji veliki problem kod zlatnih retrivera....zbog popularnosti dogodila se hiperprodukcija, parenja ni sebi ni svome, muljanja sa rodovnicima - ne treba puno da se zapravo uništi pasmina. Ista situacija bila je sa bokserima ....
što se mene tiče, sve te izložbe bi zabranila. mučenje životinja, mitologija među sucima...ma mafija prokleta.
istina.... to je jedna veeelika siva zona. Na crno se vrti užasno velika lova....
Svejedno izožbe ne bih zabranila. Događanja su to gdje ljudi mogu na jednom mjestu vidjeti pasmine za koje nisu ni znali da postoje. Plus toga, bez obzira na svu pristranost sudaca, postoje FCI stanardi koji se jednostavno prilikom ocjenjvanja ne mogu izbjeći.
ovo kaj veliš da ljudi mogu na jednom mjestu vidjeti pasmine za koje nisu ni znali da postoje...stoji, s gledišta posjetitelja. ali druga strana medalje je nešto drugo.
Guest- Guest
lako je meni za pse, ali vlasnice istih :)
dijagram-
2015-08-09
Neka..bolje :))dijagram wrote:Ma stalno sam, potraznja je veca nego prije par godina.maggie13 wrote:Organizira si posao?! Bravo;)dijagram wrote:neka, imam ih i ja, a mislim da cu veci dio zime i proljeca provesti doli kod vas, uz plavi jadranmaggie13 wrote:Obaveze, braco ;)dijagram wrote:
di si sekice, nima te
2014-04-12
moji su veliki i nisu u kući, imaju svoje carstvo na dvorištu..svojih 300 m2 gdje trče koliko žele i rade što žele. u kući nisu htjeli biti, a i nije mi žal.orion wrote:Kad netko jednom ima velikog psa jednostavno ne može usvojiti maće prcknedle ....Totenkopf wrote:Ovaj ih nema doduše ali je također debil od psa, ne znam, kao mulac sam imao stričevog dobermana pa mi ovo nekako nema veze s psom...
no, jednoga maloga statkoga za po doma bi htjela, da mi se sklupča u krilu i zaspi
Guest- Guest
Jedan moj prika je prije ima rotvajlera, a kad se oženio dobio je sa ženom i maltezera...orion wrote:Totenkopf wrote:Ovaj ih nema doduše ali je također debil od psa, ne znam, kao mulac sam imao stričevog dobermana pa mi ovo nekako nema veze s psom...
Kad netko jednom ima velikog psa jednostavno ne može usvojiti maće prcknedle ....
Vodi ga pišat po noći, kad nema ljudi na ulici, još nabije kapuljaču...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
2017-06-06
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska dzukela
» Opa bato..
» Opa bato...
» PLAN USPRAVNICA...opa bato...:)
» OPA BATO...Na kapljice, ali ipak
» Opa bato..
» Opa bato...
» PLAN USPRAVNICA...opa bato...:)