NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
pih, moj sharov se par s onim sto uvatiorion wrote:btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
i kako su se rotti i maltezer slagali?Totenkopf wrote:Jedan moj prika je prije ima rotvajlera, a kad se oženio dobio je sa ženom i maltezera...orion wrote:Totenkopf wrote:Ovaj ih nema doduše ali je također debil od psa, ne znam, kao mulac sam imao stričevog dobermana pa mi ovo nekako nema veze s psom...
Neko to voli ali ne znam kakva je uopće korist od takve spodobe..
Kad netko jednom ima velikog psa jednostavno ne može usvojiti maće prcknedle ....
Vodi ga pišat po noći, kad nema ljudi na ulici, još nabije kapuljaču...
Guest- Guest
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Jebi ga, to je jedna od prednosti kada si pas, zaskočiš prvo šta naleti, na cesti...Leviathan2 wrote:pih, moj sharov se par s onim sto uvatiorion wrote:btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Dok bi se na sličnu situaciju kod ljudi, gledalo s neodobravanjem, možda čak i gnušanjem...
Noor wrote:čuj, jedna moja frendica ide sa svojim pesima po izložbama, ali veli mi da izlagači svi točno znaju na koje izložbe treba ići a na koje ne, odnosno na kojoj nemaju kaj očekivati. samo pročitaju koji suci sude i onda odluče idu li ili ne. i nitko tu niš nemre. svi su u lancu i jedni druge trebaju. žalosno i prežalosno.orion wrote:Noor wrote:istina, odavno je to sve eksploatacija i manipulacija, samo da je doći do love.orion wrote:
unatrag 10-15 godina postoji veliki problem kod zlatnih retrivera....zbog popularnosti dogodila se hiperprodukcija, parenja ni sebi ni svome, muljanja sa rodovnicima - ne treba puno da se zapravo uništi pasmina. Ista situacija bila je sa bokserima ....
što se mene tiče, sve te izložbe bi zabranila. mučenje životinja, mitologija među sucima...ma mafija prokleta.
istina.... to je jedna veeelika siva zona. Na crno se vrti užasno velika lova....
Svejedno izožbe ne bih zabranila. Događanja su to gdje ljudi mogu na jednom mjestu vidjeti pasmine za koje nisu ni znali da postoje. Plus toga, bez obzira na svu pristranost sudaca, postoje FCI stanardi koji se jednostavno prilikom ocjenjvanja ne mogu izbjeći.
ovo kaj veliš da ljudi mogu na jednom mjestu vidjeti pasmine za koje nisu ni znali da postoje...stoji, s gledišta posjetitelja. ali druga strana medalje je nešto drugo.
je.... zato kod organizacije izložbe bude objavljena lista sudaca pa ljudi ne idu na one izložbe gdje misle da će ih sudac oštetiti.
Druga stvar je što svi misli da su njihovi psi najljepši ... da postoje ocjene odličan ili eventualno vrlodobar, pa kad netko dobije ocjenu dobar, ili bude disvalificiran zbog mane koja to podrazumijeva. nastane smak svijeta.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Leviathan2 wrote:pih, moj sharov se par s onim sto uvatiorion wrote:btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
šarov je faca ... ne broje mu se koljena
2017-06-06
jastreb wrote:Vidi se da nemaš pojma o djelovanju dr Petrovića.Eroo wrote:Ništa dr. ne reče kako je kad se džukele međusobno pare. Valjda opet ispane džukela...
E doktore,doktore, džukelo jedna.
U svojim izlaganjima Miroljub je više puta govorio kako ljudi kad kupuju paščad pomno prate njihove pedigree,a kad momak upozna curu,ili cura momka,zatelebaju se jedno u drugo da ih uopće nije briga radi li se o narkomanu/nki,kurvi,alkoholičaru,i iz kakve obitelji dolaze.
I tu je potpuno u pravu.
Osim toga za Miroljuba ovdje zna barem 80% forumskog ljudtva,a ti si ga "otkrio"tek danas.
Nikad nije kasno
Čovik se uči dok je živ
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a tko brine o njemu dok ti lutaš kontinentima?Leviathan2 wrote:pih, moj sharov se par s onim sto uvatiorion wrote:btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
Guest- Guest
da, vidim da ovi pakiji i slicni tak rade,Totenkopf wrote:Dok bi se na sličnu situaciju kod ljudi, gledalo s neodobravanjem, možda čak i gnušanjem...
eo bas procitah u rimu usred bjela dana neki bangli silovao finsku studenticu
na cesti
jbte, moracu sharova malo pritegnut da i on ne dobije prijavu
ko brine, pradeda uglavnom, njih dvojica su veliki pajdasi dok ja ne dojdem onda ga pradeda zove izdajicom :DNoor wrote:a tko brine o njemu dok ti lutaš kontinentima?Leviathan2 wrote:pih, moj sharov se par s onim sto uvatiorion wrote:btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
jučer sam te negdje pitala, ne znam gdje..koliko godina ti ima pradjed? :)Leviathan2 wrote:ko brine, pradeda uglavnom, njih dvojica su veliki pajdasi dok ja ne dojdem onda ga pradeda zove izdajicom :DNoor wrote:a tko brine o njemu dok ti lutaš kontinentima?Leviathan2 wrote:pih, moj sharov se par s onim sto uvatiorion wrote:btw šta bijaše tema .... parenje unutar pasmina sa obvezatnim verificirnim rodovnicima
Guest- Guest
đizzzz pa on ima pradjedu ...pa on je beba
2017-06-06
aha, je...ko i jaorion wrote:đizzzz pa on ima pradjedu ...pa on je beba
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska dzukela
» Opa bato..