NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NE BUDI DŽUKELA, BATO! :)
Ljudski pedigrei ne postoje.Noor wrote:
jastrebe, jesi li ti prije braka tražio odabranicu da ti predoči pedigre?
Nije Miroljub ni mislio na takve rodovnike,već da malo ispitaš iz kakve je obitelji tvoj(a) odabranik-ca.
Budući sam od prije znao njezine nisam trebao niš posebice istraživati,budući su dobri,pošteni i vrijedni ljudi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To su kad nas radili šadhani. Ili kasnije tete.Eroo wrote:Pitam se kakva bi bila reakcija medija (srpskih i hrvatskih) da Bujanec na TV izgovori isti tekst, s tim da ispusti ono "Dušanovo carstvo" i navede neki drugi teritorij, da ga sad ne spominjem...Što bi reko na to naš antifašist Jastreb, ili njegov pajdaš Vulin, na primjer?
Ili Eva, na primjer? A-ha, eva to itako prakticira u životu, kao i dr MIROljub.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Pa to se u manjim sredinama i moralo prakticirati i prakticiralo se je.Eva_ wrote:To su kad nas radili šadhani. Ili kasnije tete.Eroo wrote:Pitam se kakva bi bila reakcija medija (srpskih i hrvatskih) da Bujanec na TV izgovori isti tekst, s tim da ispusti ono "Dušanovo carstvo" i navede neki drugi teritorij, da ga sad ne spominjem...Što bi reko na to naš antifašist Jastreb, ili njegov pajdaš Vulin, na primjer?
Ili Eva, na primjer? A-ha, eva to itako prakticira u životu, kao i dr MIROljub.
kako se ne bi dogodilo križanje između rođaka.
U Lici je čak bilo pravilo da ti ne daju da oženiš curu sa tvojim prezimenom,pa čak i ako je iz druge vjere.
2014-04-22
A i kaj zna klinac od 15-16 godina s koliko su se onda ženili. Još bi mogel neku rospiju izabrat pa se patit cijeli život.
2017-03-21
ne postoje pedigrei, šalim se samo :)jastreb wrote:Ljudski pedigrei ne postoje.Noor wrote:
Nije Miroljub ni mislio na takve rodovnike,već da malo ispitaš iz kakve je obitelji tvoj(a) odabranik-ca.
Budući sam od prije znao njezine nisam trebao niš posebice istraživati,budući su dobri,pošteni i vrijedni ljudi.
mislim da većina ljudi razmatra te neke stvari, pogotovo ako se ne poznaju od prije.
Guest- Guest
Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku". A i inace, nije zajebancija ne videti iz kakve ti porodice zet/snaja dolaze...
i obrnuto:)Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku". A i inace, nije zajebancija ne videti iz kakve ti porodice zet/snaja dolaze...
2017-03-21
e, ali je glupo to uspoređivati sa izložbama pasa s rodovnikom.Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku". A i inace, nije zajebancija ne videti iz kakve ti porodice zet/snaja dolaze...
ako već povlači tako debelu i drastičnu paralelu, to bi vrijedilo za biranje partnera u kraljevskim lozama, nikako ne kod običnog puka.
Guest- Guest
Stoji da treba upoznati "prijatelje"... Dete ce ionako uraditi sta zeli, ali roditeljska duznost je da ukaze na eventualne anomalije...Noor wrote:e, ali je glupo to uspoređivati sa izložbama pasa s rodovnikom.Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku". A i inace, nije zajebancija ne videti iz kakve ti porodice zet/snaja dolaze...
ako već povlači tako debelu i drastičnu paralelu, to bi vrijedilo za biranje partnera u kraljevskim lozama, nikako ne kod običnog puka.
Zato su skoro pa svi pripadnici kraljevskih loza,pa i aristokracije bili pomalo degenerirani.Noor wrote:e, ali je glupo to uspoređivati sa izložbama pasa s rodovnikom.Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku". A i inace, nije zajebancija ne videti iz kakve ti porodice zet/snaja dolaze...
ako već povlači tako debelu i drastičnu paralelu, to bi vrijedilo za biranje partnera u kraljevskim lozama,
2014-04-22
Pogotovu je li pelcovana, ili nije...majko mila.Noor wrote:ne postoje pedigrei, šalim se samo :)jastreb wrote:Ljudski pedigrei ne postoje.Noor wrote:
mislim da većina ljudi razmatra te neke stvari, pogotovo ako se ne poznaju od prije.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Desi se i da je majka bolje držeća od ćerke, štaš onda? Biraj majku, a?Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku".
2016-07-22
Ne, onda sina. Sinovi su na mame, kćeri više liče očevima.Eroo wrote:Desi se i da je majka bolje držeća od ćerke, štaš onda? Biraj majku, a?Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku".
2017-03-21
Stanojko...misliš, bira sina? Aj dobro, svašta se danas može vidit...Eva_ wrote:Ne, onda sina. Sinovi su na mame, kćeri više liče očevima.Eroo wrote:Desi se i da je majka bolje držeća od ćerke, štaš onda? Biraj majku, a?Stanojko wrote:Uvek je vazilo - "Gledaj majku, biraj cerku".
2016-07-22
Informer je Vučićev medij, a ono što je izjavio dr Miroljub je Hitler prakticirao.
E sad, je li svaka sličnost slučajna ili namjerna, ja to ne znam.
eugenika uber allesEroo wrote:Informer je Vučićev medij, a ono što je izjavio dr Miroljub je Hitler prakticirao.
Guest- Guest
Ali da je i od džukele uvijek džukela i to je jasno. Dokaz za to je dr Meng...pardon, Miroljub.Noor wrote:eugenika uber allesEroo wrote:Informer je Vučićev medij, a ono što je izjavio dr Miroljub je Hitler prakticirao.
2016-07-22
Ero, kako kaze cika Miroljub? Sto da budes pile kad mozes da budes orao?
ne greši dušu, mlogo lep čovek...a zgodan ko grehEroo wrote:Ali da je i od džukele uvijek džukela i to je jasno. Dokaz za to je dr Meng...pardon, Miroljub.Noor wrote:eugenika uber allesEroo wrote:Informer je Vučićev medij, a ono što je izjavio dr Miroljub je Hitler prakticirao.
Guest- Guest
Ni približno. Miroljub ne gleda na rasne "odlike" kao Hitler,već na dobre obitelji,koje mogu biti bilo koje nacije ili vjere.Eroo wrote:Informer je Vučićev medij, a ono što je izjavio dr Miroljub je Hitler prakticirao.
Uostalom,ti si tek danas otkrio Miroljuba i nikako ne možeš ocijenjivati njegove stavove za razliku od nas koji ga "znamo" godinama.
2014-04-22
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvatska dzukela
» Opa bato..
» Opa bato...
» PLAN USPRAVNICA...opa bato...:)
» OPA BATO...Na kapljice, ali ipak
» Opa bato..
» Opa bato...
» PLAN USPRAVNICA...opa bato...:)