Zadar potop
Page 18 of 20
Page 18 of 20 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20
Re: Zadar potop
A kaj me diraš ak ti paše šamaranje? Koliko trčiš za mnom, a ja se ni ne okrećem, sad se odlučih malo ti ljubavi uzvratit da ne bude jednostrana.Noor wrote:prosim lepo zvadi nos iz moje riti, žulja me....i ne jedi govna, burek je po 10 kuna.Eva_ wrote:Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.Noor wrote:pa moraš biti realna i shvatiti da forum ne čitam samo ja niti se svijet okreće oko mene :)Eva_ wrote:Nemreš ti bez čopora.Noor wrote:
kak ne, uvek saznamo ko koga na kome :))
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
moras me podsjetiti...uostalom ne znam ni's o tome...Eva_ wrote:Ti si ovdje ogledni primjerak Noorina morala i diskrecije. Jebiga ona te umiješala onog trena kada je javno obznanila vašu prepisku na forumu.vuksadinare wrote:molim da me se ne mjesa prosim lepo...Eva_ wrote:Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.Noor wrote:pa moraš biti realna i shvatiti da forum ne čitam samo ja niti se svijet okreće oko mene :)Eva_ wrote:
Nemreš ti bez čopora.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mama mi kaže da je poznavala jednu gospođu Mariju W. koja je imala dva sina, ali ta je davno umrla.jastreb wrote:Eva si saznala kaj o gospodinu Eddyu?
2017-03-21
vuksadinare wrote:moras me podsjetiti...uostalom ne znam ni's o tome...Eva_ wrote:Ti si ovdje ogledni primjerak Noorina morala i diskrecije. Jebiga ona te umiješala onog trena kada je javno obznanila vašu prepisku na forumu.vuksadinare wrote:molim da me se ne mjesa prosim lepo...Eva_ wrote:Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.Noor wrote:pa moraš biti realna i shvatiti da forum ne čitam samo ja niti se svijet okreće oko mene :)Eva_ wrote:
Nemreš ti bez čopora.
:npg:
Traži po arhivi, ima na forumuvuksadinare wrote:moras me podsjetiti...uostalom ne znam ni's o tome...Eva_ wrote:Ti si ovdje ogledni primjerak Noorina morala i diskrecije. Jebiga ona te umiješala onog trena kada je javno obznanila vašu prepisku na forumu.vuksadinare wrote:molim da me se ne mjesa prosim lepo...Eva_ wrote:Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.Noor wrote:
pa moraš biti realna i shvatiti da forum ne čitam samo ja niti se svijet okreće oko mene :)
2017-03-21
...ni's ne vejrujem bez dokaza..ovo su ozbiljne optuzbe koje zadiru u moju privatnost...znas kako se kaze ne zelim nikog optuzivati i optuziti kao sto je bilo za vrijeme juge..'sigurno je kriv ili kriva jer su tako rekli drugi..'Eva_ wrote:Traži po arhivi, ima na forumuvuksadinare wrote:moras me podsjetiti...uostalom ne znam ni's o tome...Eva_ wrote:Ti si ovdje ogledni primjerak Noorina morala i diskrecije. Jebiga ona te umiješala onog trena kada je javno obznanila vašu prepisku na forumu.vuksadinare wrote:molim da me se ne mjesa prosim lepo...Eva_ wrote:
Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.
2015-09-08
pa vrati se par postova unazad i pogledaj tko koga ganja...nisam ja niti itko drugi pisala o mom ratištu i SUBNOR-u, nego si ti :)Eva_ wrote:A kaj me diraš ak ti paše šamaranje? Koliko trčiš za mnom, a ja se ni ne okrećem, sad se odlučih malo ti ljubavi uzvratit da ne bude jednostrana.Noor wrote:prosim lepo zvadi nos iz moje riti, žulja me....i ne jedi govna, burek je po 10 kuna.Eva_ wrote:Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.Noor wrote:pa moraš biti realna i shvatiti da forum ne čitam samo ja niti se svijet okreće oko mene :)Eva_ wrote:
Nemreš ti bez čopora.
tak da ti kod mene ne igra to tvoje okretanje pile i patološko laganje, to moreš prodavati nekom drugom...
Guest- Guest
zasto..ne znam stvarno..samo trazim dokaze da donesem svoj sud..ne mogu nekog okriviti bez veze na osnovu rekla kazala...na kojoj je to temi i gdje valja to istarziti..ja nemam sad vremena...Eva_ wrote:Aj odjebi
2015-09-08
uvijek isti likovi, navodno odrasli ljudi...kic wrote:
nedojebani kurčevi se petljaju u život zbog par postova na forumu, isuse daj im lijekove kad ne daš milost...
što kazati, 'blago siromasima duhom...'
T.- Posts : 17558
2014-04-14
nisam ljut srećokaja wrote:Sto ima nesrećo?čardak efendija wrote:navodno se hvalio da ima nešto za purgerice i da to one volekaja wrote:Stanojko ... sta imas ti protiv purgera?vuksadinare wrote:nisam ljubomoran..nego ovaj voli da se purgeri naciljaju...ja mu ne bi odsutio...ako si purgerske gore list...kaja wrote:
Opet si ljubomoran , rekla sam ti da nisam njegov tip
Idi razapni ceradu, vidim da si ljut :)
malko serkite pa vas moram korigovati
Norka se samo svađa sa ženama po forumu.Noor wrote:pa vrati se par postova unazad i pogledaj tko koga ganja...nisam ja niti itko drugi pisala o mom ratištu i SUBNOR-u, nego si ti :)Eva_ wrote:A kaj me diraš ak ti paše šamaranje? Koliko trčiš za mnom, a ja se ni ne okrećem, sad se odlučih malo ti ljubavi uzvratit da ne bude jednostrana.Noor wrote:prosim lepo zvadi nos iz moje riti, žulja me....i ne jedi govna, burek je po 10 kuna.Eva_ wrote:Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.Noor wrote:
pa moraš biti realna i shvatiti da forum ne čitam samo ja niti se svijet okreće oko mene :)
tak da ti kod mene ne igra to tvoje okretanje pile i patološko laganje, to moreš prodavati nekom drugom...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ko crkovni mišEva_ wrote:Tanak je on s lovom, a ni nema kreditnih kartica.čardak efendija wrote:navodno se hvalio da ima nešto za purgerice i da to one volekaja wrote:Stanojko ... sta imas ti protiv purgera?vuksadinare wrote:nisam ljubomoran..nego ovaj voli da se purgeri naciljaju...ja mu ne bi odsutio...ako si purgerske gore list...kaja wrote:
Opet si ljubomoran , rekla sam ti da nisam njegov tip
ja sam mislio na rašu
ti si pomislila na nešto drugo
ljubomorne su, moram se branitidzango wrote:Norka se samo svađa sa ženama po forumu.Noor wrote:pa vrati se par postova unazad i pogledaj tko koga ganja...nisam ja niti itko drugi pisala o mom ratištu i SUBNOR-u, nego si ti :)Eva_ wrote:A kaj me diraš ak ti paše šamaranje? Koliko trčiš za mnom, a ja se ni ne okrećem, sad se odlučih malo ti ljubavi uzvratit da ne bude jednostrana.Noor wrote:prosim lepo zvadi nos iz moje riti, žulja me....i ne jedi govna, burek je po 10 kuna.Eva_ wrote:
Otkrila si toplu vodu. Nego tko je sve čital Vučininu i tvoju pp komunikaciju, to se zabrini nakon kaj si istu prepričavala na forumu.
Guest- Guest
Što bi rekao jedan rođak moga kuma: U mojoj familiji svi ludi, samo ja normalan.Noor wrote:ljubomorne su, moram se branitidzango wrote:Norka se samo svađa sa ženama po forumu.Noor wrote:pa vrati se par postova unazad i pogledaj tko koga ganja...nisam ja niti itko drugi pisala o mom ratištu i SUBNOR-u, nego si ti :)Eva_ wrote:A kaj me diraš ak ti paše šamaranje? Koliko trčiš za mnom, a ja se ni ne okrećem, sad se odlučih malo ti ljubavi uzvratit da ne bude jednostrana.Noor wrote:
prosim lepo zvadi nos iz moje riti, žulja me....i ne jedi govna, burek je po 10 kuna.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa verovatno je u pravu jer se radi o srbimadzango wrote:Što bi rekao jedan rođak moga kuma: U mojoj familiji svi ludi, samo ja normalan.Noor wrote:ljubomorne su, moram se branitidzango wrote:Norka se samo svađa sa ženama po forumu.Noor wrote:pa vrati se par postova unazad i pogledaj tko koga ganja...nisam ja niti itko drugi pisala o mom ratištu i SUBNOR-u, nego si ti :)Eva_ wrote:
A kaj me diraš ak ti paše šamaranje? Koliko trčiš za mnom, a ja se ni ne okrećem, sad se odlučih malo ti ljubavi uzvratit da ne bude jednostrana.
isto i kod mene, ja normalan drugi me gledaju ispod oka
Similar topics
» Potop u ZG
» Potop i na Kvarneru
» Potop populističke desnice u Češkoj
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Potop dionice Kraša na Zagrebačkoj burzi
» Potop i na Kvarneru
» Potop populističke desnice u Češkoj
» MOST je dozivio potop na izborima u Metkovicu od HDZ-a
» Potop dionice Kraša na Zagrebačkoj burzi
Page 18 of 20