Sirija
Page 45 of 50
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Re: Sirija
e jebga joda, dje pise da je sarkazam :DPinochet wrote:Yehudi wrote:Pinochet wrote:smjert čifutstanuAlfaOmega wrote:I kad se probudija, skužija si da irački premijer zapravo nije reka.
Iranski etički ne misle praviti stalne baze po Iraku, već će napraviti nekoliko njih na prostoru Sirije jer bi mogli ispaljivati rakete s većeg prostora kada židovi opet izvrše agresiju na Libanon ili nekaj slično.
U strateškom pogledu, to ima smisla, jerbo će morati "rastegnuti" zrakoplovni brod učiniti to više da ne znaju gdi gađati.
A oni će malo Hezbollah i IGRC točno znati gdi gađati onak sprčene na malom prostoru, jel
Isto tako smrt tebi i tvojima
moj post je bio sarkazam, na njegovo ..
Leviathan2 wrote:e jebga joda, dje pise da je sarkazam :DPinochet wrote:Yehudi wrote:Pinochet wrote:smjert čifutstanuAlfaOmega wrote:I kad se probudija, skužija si da irački premijer zapravo nije reka.
Iranski etički ne misle praviti stalne baze po Iraku, već će napraviti nekoliko njih na prostoru Sirije jer bi mogli ispaljivati rakete s većeg prostora kada židovi opet izvrše agresiju na Libanon ili nekaj slično.
U strateškom pogledu, to ima smisla, jerbo će morati "rastegnuti" zrakoplovni brod učiniti to više da ne znaju gdi gađati.
A oni će malo Hezbollah i IGRC točno znati gdi gađati onak sprčene na malom prostoru, jel
a ono mogao je skužiti iz mojih rasprava na forumu, ovaj alphaOmega non stop piše o tome da će iran i hezbollah i rusi sutra uništiti izrael i zhidove, a ja govorim da je to nemoguće.. i tako mjesecima :D
a ovaj as svako drugi dan prati ovu temu mogao je dosta upamtiti koji kurac :D
Guest- Guest
ma ja sam se dobro nasmijao, ono, bas si dobro sjeo ko na volej, :DPinochet wrote:Leviathan2 wrote:e jebga joda, dje pise da je sarkazam :DPinochet wrote:Yehudi wrote:Pinochet wrote:
smjert čifutstanu
a ono mogao je skužiti iz mojih rasprava na forumu, ovaj alphaOmega non stop piše o tome da će iran i hezbollah i rusi sutra uništiti izrael i zhidove, a ja govorim da je to nemoguće.. i tako mjesecima :D
a ovaj as svako drugi dan prati ovu temu mogao je dosta upamtiti koji kurac :D
ma mislim da je yeho skuzio al je odgovorio u onom stilu, smrt fasizmu bako,
i tebi sinko
za izrael pitaj alfija,Pinochet wrote:ma najgore od svega nije skužio kurca, o tome se radi :D (jer mu nije prvi put ) :D ali OK.. ono.. šta je sa sirjom? jel ISIS gotov? i kada kreće konačni obračun sa Izraelom? :D
isis jos nije gotov, ima ih jos oko al bukamala iz eufrat, par naselja, navodno love bagdadija
dole na jugu kod dare se isto kozojebi okurazili pa krenuli na isis
al pocinje igranka oko alepa i hame, tigrove pola brigade je krenulo na tu stranu, jos neke brigade isto, uglavnom saa bilda snage,
ocekuje se topla zima za kozojebe, mada koliko vidim u ovim preliminarnim borbama niti saa bas nema laganini poso, prevelike gubitke imaju za tako mali napredak
najbolje da se ovi kanibali dokrajče nakon ISISa, pa će ostat zemlja tipa pola Kurdima pola Assadu, i tu će se sklopit neki mir, a onda da možemo iz Europe deportirati sve "sirijce" , nazad.. taman još par terorističkih napada isve bude 5
Guest- Guest
pa i ici ce se na istrebljivanje kanibala, mada vidim da osim tigrovih jedinica malo je sposobne vojskePinochet wrote:najbolje da se ovi kanibali dokrajče nakon ISISa, pa će ostat zemlja tipa pola Kurdima pola Assadu, i tu će se sklopit neki mir, a onda da možemo iz Europe deportirati sve "sirijce" , nazad.. taman još par terorističkih napada isve bude 5
, jebu se s istocnom ghutom koju imaju u okruzenju godinama, umjesto da skinu par glava svercerima ovi sve bolje i bolje naoruzani
ovi kanibali ,tkz FSA se raspala na nekoliko frakcija.. nakon pada Alepa, nemaju više velikih gradova, najveći je onaj Idlib gdje sumnjam da živi više od 50 000 ljudi.. iako vjerojatno su im turci i arapi dotrali hrpu TOW raketa i sličnoga sranja.. tako da opet nebi niti to bila šetnja.. nego kampanja od par mjeseci krvavog rata.. dobra je stvar što su razjedinjeni nakon pada Alepa se posvađali..
Guest- Guest
da, svaki malo malo se zakrve medjusobno, pljackaju jedni drugima skladista i slicnoPinochet wrote:ovi kanibali ,tkz FSA se raspala na nekoliko frakcija.. nakon pada Alepa, nemaju više velikih gradova, najveći je onaj Idlib gdje sumnjam da živi više od 50 000 ljudi.. iako vjerojatno su im turci i arapi dotrali hrpu TOW raketa i sličnoga sranja.. tako da opet nebi niti to bila šetnja.. nego kampanja od par mjeseci krvavog rata.. dobra je stvar što su razjedinjeni nakon pada Alepa se posvađali..
e sad to treba potaracat fino i sve 5
ako sad rusi povuku avione iz sirije onda nis nisu napravili, isil je u stvari puno manja prijetnja bio od kanibala iz nusre i zinkija
:D to mi je baza, obično takve enklave kada su okružene , doslovno bi trebali pasti u roku par mjeseci.. a rat tamo trajte već 100 mjeseci skoro :D mogu misliti koliko je tu Assadovih generala okrenulo bruuutalne pare.. ovi iz tih enklava , imaju raketa, čak i protuzračnih, čak i oklopnih vozila :D 7godina nakon početka rata, u enklavi velikoj 20km2 .. to se okrenula takva lova da to nije istina..Leviathan2 wrote:pa i ici ce se na istrebljivanje kanibala, mada vidim da osim tigrovih jedinica malo je sposobne vojskePinochet wrote:najbolje da se ovi kanibali dokrajče nakon ISISa, pa će ostat zemlja tipa pola Kurdima pola Assadu, i tu će se sklopit neki mir, a onda da možemo iz Europe deportirati sve "sirijce" , nazad.. taman još par terorističkih napada isve bude 5
, jebu se s istocnom ghutom koju imaju u okruzenju godinama, umjesto da skinu par glava svercerima ovi sve bolje i bolje naoruzani
kada završi rat, samo će par švercera oružja iz Assadove vojske , par takvih generala će nakon rata biti najbogatiji ljudi u siriji.. vjerojatno su im arapi/turci/mossad za takav šverc uplatili stotine milijuna $.. čekaju ih u švicarskoj..
Guest- Guest
Pinochet wrote:
kada završi rat
rat tek počinje
http://www.bbc.com/news/world-middle-east-41945189
http://www.zerohedge.com/news/2017-11-05/israel-begins-largest-ever-aerial-military-drill-saudis-consider-missile-strike-act-
Guest- Guest
Koje pola zemle Kurdima? Kurdi su posli Idliba sljedeći na listi za lupanje. Kanibale smo odradili u tandemu sa Putinom, šiptare ćemo u tandemu sa putinovim bratom.Pinochet wrote:najbolje da se ovi kanibali dokrajče nakon ISISa, pa će ostat zemlja tipa pola Kurdima pola Assadu, i tu će se sklopit neki mir,
Čuj pola zemle Kurdima... nisi normalan odkak si poludija.
Iran završava gradnju prve stalne vojne baze u Siriji, blizu Golana.
http://www.aldorars.com/en/news/2595
U narednom periodu bit će izgrađeno još nekoliko sličnih baza širom Sirije, a cilj im je jačanje geostrateškog uticaja Irana, lakši dotur oružija i ljudstva u Libanon, te pomoć Siriji u budućim ratovima.
U narednom periodu bit će izgrađeno još nekoliko sličnih baza širom Sirije, a cilj im je jačanje geostrateškog uticaja Irana, lakši dotur oružija i ljudstva u Libanon, te pomoć Siriji u budućim ratovima.
Nešto ko general Krstičević i ČermakPinochet wrote::D to mi je baza, obično takve enklave kada su okružene , doslovno bi trebali pasti u roku par mjeseci.. a rat tamo trajte već 100 mjeseci skoro :D mogu misliti koliko je tu Assadovih generala okrenulo bruuutalne pare.. ovi iz tih enklava , imaju raketa, čak i protuzračnih, čak i oklopnih vozila :D 7godina nakon početka rata, u enklavi velikoj 20km2 .. to se okrenula takva lova da to nije istina..Leviathan2 wrote:pa i ici ce se na istrebljivanje kanibala, mada vidim da osim tigrovih jedinica malo je sposobne vojskePinochet wrote:najbolje da se ovi kanibali dokrajče nakon ISISa, pa će ostat zemlja tipa pola Kurdima pola Assadu, i tu će se sklopit neki mir, a onda da možemo iz Europe deportirati sve "sirijce" , nazad.. taman još par terorističkih napada isve bude 5
kada završi rat, samo će par švercera oružja iz Assadove vojske , par takvih generala će nakon rata biti najbogatiji ljudi u siriji.. vjerojatno su im arapi/turci/mossad za takav šverc uplatili stotine milijuna $.. čekaju ih u švicarskoj..
Kermit-
2014-04-17
Iran opet radi gluposti kakve baze? Radi strukturu ko Hezbollah a ne lake meteAlfaOmega wrote:Iran završava gradnju prve stalne vojne baze u Siriji, blizu Golana.
Kermit-
2014-04-17
Kad smo kod Irana i vojnih baza, evo srušio im se suhoj 22 na vježbi
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:695339-Srusio-se-suhoj-22-Revolucionarne-garde-pilot-poginuo
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:695339-Srusio-se-suhoj-22-Revolucionarne-garde-pilot-poginuo
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Syrian War: How Defeat Of ISIS Changes Prospects Of Conflict
https://southfront.org/syrian-war-defeat-isis-changes-prospects-conflict/
Ništa drugo ni ja ovdje nisam tvrdio...Sirija je s ratom prestala biti suverena .
Sad se samo bore za teritorije, naftu, plin...utjecaje...
Ništa drugo ni ja ovdje nisam tvrdio...Sirija je s ratom prestala biti suverena .
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
asilovski wrote:Iran opet radi gluposti kakve baze? Radi strukturu ko Hezbollah a ne lake meteAlfaOmega wrote:Iran završava gradnju prve stalne vojne baze u Siriji, blizu Golana.
Da
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Eroo wrote:Syrian War: How Defeat Of ISIS Changes Prospects Of Conflict
Poveznica ????
2014-04-20
asilovski wrote:Nešto ko general Krstičević i ČermakPinochet wrote::D to mi je baza, obično takve enklave kada su okružene , doslovno bi trebali pasti u roku par mjeseci.. a rat tamo trajte već 100 mjeseci skoro :D mogu misliti koliko je tu Assadovih generala okrenulo bruuutalne pare.. ovi iz tih enklava , imaju raketa, čak i protuzračnih, čak i oklopnih vozila :D 7godina nakon početka rata, u enklavi velikoj 20km2 .. to se okrenula takva lova da to nije istina..Leviathan2 wrote:pa i ici ce se na istrebljivanje kanibala, mada vidim da osim tigrovih jedinica malo je sposobne vojskePinochet wrote:najbolje da se ovi kanibali dokrajče nakon ISISa, pa će ostat zemlja tipa pola Kurdima pola Assadu, i tu će se sklopit neki mir, a onda da možemo iz Europe deportirati sve "sirijce" , nazad.. taman još par terorističkih napada isve bude 5
Alkar Asila .....u sridu
A ima ih još
2014-04-20
Page 45 of 50 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 50
Page 45 of 50