Sirija
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: Sirija
cuj ovo, isis upao kod kozojeba i napravio dar mar, ahahaha, saa ih propustila u hamuAlfaOmega wrote:
Nadam se da će SAA iskoristiti tuču idiota i krenuti u deratizaciju.
nek se kolju medjusobno, u tomu nema nis negativnog :D
Srušio se su 24
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=999945
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ruski, oba pilota poginula.RayMabus wrote:Srušio se su 24
Gost- Guest
ja nigdje nisam nasao osim na inbexu al nije mijasno sta u hmneim bazi rade putnicki avioni, tipa boeingkserks_ wrote:Ruski, oba pilota poginula.RayMabus wrote:Srušio se su 24
https://www.rt.com/news/406201-su24-crash-syria-killed/Leviathan2 wrote:ja nigdje nisam nasao osim na inbexu al nije mijasno sta u hmneim bazi rade putnicki avioni, tipa boeingkserks_ wrote:Ruski, oba pilota poginula.RayMabus wrote:Srušio se su 24
Gost- Guest
Vise je Amerika ulozila u rat protiv njih nego sto je ruski proracun x 30. Da o ljudskim zrtvama ne govorim. |
Prije dva godine " diktator" Putin poslao je tridesetak aviona, jedan parobrod i dva podmornice,
ulozi u rat 5 milijardi (racnajuci i brodovi sa zitom sto je slao) i preokrene sve naglavacke. Izgubio sam 37
vojnika i 2 kozaka. diktator Putin posalje tridesetak aviona, jedan parobrod i dva podmornice, ulozi u rat 5
milijardi (racnajuci i brodovi sa zitom sto je slao) i preokrene sve naglavacke. Izgubio sam 37 vojnika i 2
kozaka.
Sta je dobio koliko su oni ulozli Ameri u rusenje Asada?
-------------------------------------------------- ------
HAHAHAHAHAHAHAA
DOBAR ODGOVOR
PS - Prenešen tekst
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Turske oružane snage (TAF) jačaju pozicije koje su zaplijenile u sirijskoj pokrajini Idlib,
prema videozapisima koji se pojavljuju na mreži.
U noći 12. listopada, TAF je ušao u pokrajinu i zarobio sela Atmah, Qah, Salwa, Fadrah, Zarzrita, Qatourah,
Deir Samaan i Daret Izza, kao i gori Sheikh Barakat i Kurdi.
Prema izvješćima, tamo je raspoređeno do 50 vozila i 150 turskih vojnika.
( Dvije decenije turci su za račun CIA podbunjivali ujgure. Cetverocifreni su brojevi ujgura koji su se obucavali u Turskoj. Kinezi su teska zlopamtila.
Sto se tiče Srbiije donekle si u pravu. Erdogan je dosao u Srbiji da je ponudio priključak na turski tok
Sto se tiče Srbiije donekle si u pravu. Erdogan je rekao da Srbija ima ponudu za turski rad
na kojem "EU nece moci staviti zabranu". Ako je uspjela u prodaji plina potpisati ugovor za kupnju S-500. )
jako, turčadija štiti Ujgure koje su planski doveli i naselili u Siriju od prije par God.
A navodno štite Turkmene
2014-04-20
jebote, svašta sam vidio u životu, ali da mi je netko rekao da židov podupire smrtne neprijatelje izraela - asada i hezbolah, stjerao bih ga kurac. no dobro. čovjek se uči dok je živ.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
tnxkserks_ wrote:https://www.rt.com/news/406201-su24-crash-syria-killed/Leviathan2 wrote:ja nigdje nisam nasao osim na inbexu al nije mijasno sta u hmneim bazi rade putnicki avioni, tipa boeingkserks_ wrote:Ruski, oba pilota poginula.RayMabus wrote:Srušio se su 24
Kavran wrote: jebote, svašta sam vidio u životu, ali da mi je netko rekao da židov podupire smrtne neprijatelje izraelite - asada i hezbolah, stjerao bih ga kurac. nema dobro. čovjek se uči dok je živ.
Kakva logika čudo jedno. Znači, po tebi, ja nebih triba biti PROTIV isis jer sam automatizmom ZA Assada i hesitala ............ e svašta
Nadalje, nisam ovca da slijepo prativ političkih odluka i da bez analize kušam sve šta sustav služi pred mene.
Pošto je RH vlada protiv Assade .................... onda si i ti protiv njega i hrabro .......... zar ne .... ... da je tvoja mala logika.
Dalje dedukcija kaže da - ako si protiv Assada i hrabro ............... onda si za isis .................... .jeli tako
Ea..............sigurno si i strogo za Arape tzv " palestince "
Komično
2014-04-20
Yehudi wrote:Kavran wrote: jebote, svašta sam vidio u životu, ali da mi je netko rekao da židov podupire smrtne neprijatelje izraelite - asada i hezbolah, stjerao bih ga kurac. nema dobro. čovjek se uči dok je živ.
Kakva logika čudo jedno. Znači, po tebi, ja nebih triba biti PROTIV isis jer sam automatizmom ZA Assada i hesitala ............ e svašta
Nadalje, nisam ovca da slijepo prativ političkih odluka i da bez analize kušam sve šta sustav služi pred mene.
Pošto je RH vlada protiv Assade .................... onda si i ti protiv njega i hrabro .......... zar ne .... ... da je tvoja mala logika.
Dalje dedukcija kaže da - ako si protiv Assada i hrabro ............... onda si za isis .................... .jeli tako
Komično
da ista logika.. ako Čardak podupire teroriste, šta bi trebali i Hrvati biti na njihovoj strani..
isto je i sa Izraelom, vjerujem da većina židova sigurno nije na strani ISISa i FSA bez obzira što ih Izrael pomaže.. ali vlast je vlast.. ok Židovi barem rade sa nekim interesima i proračunom, ovi naš čardak sve radi samo da im netko tutne kuvertu od par stotina eura
Guest- Guest
Yehudi wrote:Kavran wrote: jebote, svašta sam vidio u životu, ali da mi je netko rekao da židov podupire smrtne neprijatelje izraelite - asada i hezbolah, stjerao bih ga kurac. nema dobro. čovjek se uči dok je živ.
Komično
tako je ... ja i isil k'o prst i nokat. ti ovca? bože sačuvaj.
tko ono liječi ranjenike umjerene opozicije iliti fsa?
izrael?
jebi ga .... to su glasine valjda.
ča je život vengo fantazija.
2017-10-12
inače me libo racku. vanjsku politiku vode veliki koji si mogu priuštiti trilijarde za oružje, a mali ''talahaju' amo-tamo pokupiti koju mrvicu ako padne sa stola i tjeraj dalje.
a tamo su se klali, kolju se i klat će se još tko zna koliko. mira nema.
ono što mi je malo (puno) blesavo je tvoje ''navijanje''. jebote oni u izraelu su pametniji pa igraju igru i kenjaju. ti radiš mulca od sebe.
pitanje je i jesi li uopće židov? ok ... cyberspace je, pa se može.
a tamo su se klali, kolju se i klat će se još tko zna koliko. mira nema.
ono što mi je malo (puno) blesavo je tvoje ''navijanje''. jebote oni u izraelu su pametniji pa igraju igru i kenjaju. ti radiš mulca od sebe.
pitanje je i jesi li uopće židov? ok ... cyberspace je, pa se može.
2017-10-12
smrtni neprijatelji izraela,budalestina,najveci neprijatelj izraela je americka glupost i bahatostYehudi wrote:Kavran wrote: jebote, svašta sam vidio u životu, ali da mi je netko rekao da židov podupire smrtne neprijatelje izraelite - asada i hezbolah, stjerao bih ga kurac. nema dobro. čovjek se uči dok je živ.
Komično
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
My Brother Billo wrote:smrtni neprijatelji izraela,budalestina,najveci neprijatelj izraela je americka glupost i bahatostYehudi wrote:Kavran wrote: jebote, svašta sam vidio u životu, ali da mi je netko rekao da židov podupire smrtne neprijatelje izraelite - asada i hezbolah, stjerao bih ga kurac. nema dobro. čovjek se uči dok je živ.
Komično
ha dobro.
2017-10-12
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Page 29 of 50