Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
sad mi je jasno,upravo završilo na RTL-u.Kolinda valjda nije mislila na te ljude kad je rekla da će Hrvatska postati druga Švicarska.kaja wrote:On je iz HSP a mislim, i nema ništa sa ideologijama iz prošlog stoljeća :)vili40 wrote:mutava baštarda wrote:pravaši se probijaju na međ. scenu
a ko je ovaj čiko sa hruštom ispod nosa?
vili40-
2015-08-02
Meni to radi robot...najozbiljnije. Krasna stvar.Regoč wrote:Otkad nemam pragove, lakše mi je usisavati.Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:
malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.
2016-07-22
Eroo wrote:Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:
malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.
jel si bar pad dobro napravio!? ako ne nosi u kuću - ne valja
Guest- Guest
Roomba?!Eroo wrote:Meni to radi robot...najozbiljnije. Krasna stvar.Regoč wrote:Otkad nemam pragove, lakše mi je usisavati.Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:
Može se i 2.
Guest- Guest
1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:
Može se i 2.
2016-07-22
Ero ima par zaostalih komada i vjesto ih uvaljuje naivcima.
Sad ce jadan epi naruciti za svoj ulaz:)
Sad ce jadan epi naruciti za svoj ulaz:)
dijagram-
2015-08-09
bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:
piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamena
Guest- Guest
najbitnije fino natkriti, onda moze biti i pogresan:)Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:
sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)
dijagram-
2015-08-09
badava i natkrito kad pada u koso ili ti vjetar natjera pod krov :)dijagram wrote:najbitnije fino natkriti, onda moze biti i pogresan:)Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:
Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...
Guest- Guest
ako se natkrije kako spada uopce na ulaznu ploce ne pada:)Noor wrote:badava i natkrito kad pada u koso ili ti vjetar natjera pod krov :)dijagram wrote:najbitnije fino natkriti, onda moze biti i pogresan:)Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:
kako se lipo rimuje
dijagram-
2015-08-09
onda za tebe imam posladijagram wrote:ako se natkrije kako spada uopce na ulaznu ploce ne pada:)Noor wrote:badava i natkrito kad pada u koso ili ti vjetar natjera pod krov :)dijagram wrote:najbitnije fino natkriti, onda moze biti i pogresan:)Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:
1,5%.
kako se lipo rimuje
Guest- Guest
Regoč wrote:A ne, HDZ ima falangu sljedbenika koja ih nije kaznila nikada. Anemija Minor vraća se ojačan. Sad mu jer trenutak za raspisivanje izborah!metilda wrote:
plenković i hdz se mogu pozdravit s novim mandatom
Da je Plenković to htio onda ne bi pristao na ucjene HNS-a.
Guest- Guest
ako takvo rjesenje nije moguce uvijek ostaju kvalitetne krpe koje za pljuska valja podbacivati i slicno:)Noor wrote:onda za tebe imam posladijagram wrote:ako se natkrije kako spada uopce na ulaznu ploce ne pada:)Noor wrote:badava i natkrito kad pada u koso ili ti vjetar natjera pod krov :)dijagram wrote:najbitnije fino natkriti, onda moze biti i pogresan:)Noor wrote:
bitan je i smjer :)
kako se lipo rimuje
dijagram-
2015-08-09
Ja ga zovem "Fata".Noor wrote:Roomba?!Eroo wrote:Meni to radi robot...najozbiljnije. Krasna stvar.Regoč wrote:Otkad nemam pragove, lakše mi je usisavati.Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:
piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamena
2016-07-22
To obično ovisi o tome s koje strane Haso gleda nacrt.Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:
sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)
2016-07-22
Haso shvati da je zajebo cim polije beton nakon susenjaEroo wrote:To obično ovisi o tome s koje strane Haso gleda nacrt.Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:
No onda kaze,jebga, to ce keramicar malo deblje ljepila na onu stranu i popraviti
Onda keramicar kaze, au, tko bi ovo popravljao, drzat cu se ploce i optuziti Hasu:)
dijagram-
2015-08-09
haha, pa zna se...obično naopako :))Eroo wrote:To obično ovisi o tome s koje strane Haso gleda nacrt.Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:Eroo wrote:
Guest- Guest
vrlo vazno, svejedno ne kuzi onu gomilu linija,brojki,slova i kojecega:)Noor wrote:haha, pa zna se...obično naopako :))Eroo wrote:To obično ovisi o tome s koje strane Haso gleda nacrt.Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:
dijagram-
2015-08-09
Nedavno sam vidio foto jedne ceste u Engleskoj. "Haso" je gledao nacrt naopako i ...jebiga.Noor wrote:haha, pa zna se...obično naopako :))Eroo wrote:To obično ovisi o tome s koje strane Haso gleda nacrt.Noor wrote:bitan je i smjer :)Eroo wrote:1,5%.Noor wrote:
Predviđena izvedba je bila ono kao na mostu: pločnik(naviše), rubnjak i niže asfaltno cesta.
Izvedeno cesta gore i niže rubni kamen i pločnik.
2016-07-22
Zatim je govorio o premještanju ploče HOS-a u Jasenovcu.
- Ja sam najavio da ćemo riješiti ovo pitanje. S obzirom da je slogan "ZDS" po nizu aspekata neprihvatljiv da bude u Jasenovcu, mi smo to pitanje riješili kao jedno od pitanja koje stvara prijepore u društvu. To smo napravili tako da smo ploču danas premjestili iz Jasenovca u Novsku u područje koje se zove Trokut, a gdje su ranije postavljena spomen obilježja vojskama koje su branile zapadni dio Slovenije.
Druga ključna i važnija faza je sustavno i jasno zakonsko reguliranje korištenja simbola i znakova totalitarnih sustava. To pitanje nažalost nije regulirano. Ti slogani i grbovi bili su dopuštani od različitih tijela vlasti u različitim koalicijama i strankama koje su bile na vlasti i kao takve su zakonito registrirane. S obzirom na to da smo oformili Vijeće za suočavanje s tim, dogovorili smo da Vijeće intenzivira svoj rad i da u okviru sukladnom odluci Vlade rade na preporukama za cjelovito zakonsko rješenje.
Najavio je da će se to rješenje odnositi na sve takve simbole i grbove kako bi nestale dvojbe i dileme, "kako se više ne bi događalo da te dileme Hrvatsku vraćaju unazad", kaže Plenković. Očekuje odgovornost i široku participaciju u pronalaženju cjelovitih zakonskih rješenja.
Komentirao je da nije točno "da je nešto legalizirano" pismom ili rješenjem.
- To se nije moglo niti se dogodilo. Riječ je o pukom tehničkom rješenju koje ne uključuje pitanje simbola ili slogana.
- Spomenuo je i da je bilo "trijumfalizma u pojedinim izjavama nekih pripadnika HOS-a na pressici" održanoj ranije u četvrtak.
- Naravno da smo razgovarali s partnerima, kao i HNS-om i Štromarom, a HNS je svjestan rješavanja ovog problema u dva koraka. Prvi je dakle premještanje ploče, a drugi je sustavno dugoročno rješenje - rekao je Plenković, prenosi Jutarnji.
Osobn, kaže, pozdrav "Za dom spremni" veže na NDH i ustaški režim i zato mu nije prihvatljiv.
SUBNOR dobio menzes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» VELIKA POBJEDA ERDOGANA
» Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
» Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
Page 5 of 8