Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
Page 2 of 8
Page 2 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
AHHAHAHAHAHA
JEDVA ČEKAM DA SUTRA PONOVO SVI ČARDAKOVCI ZA DOM SPREMNI, PONOVO BUDU GLASOVALI ZA PLENKOVIĆA I HDZ.
HAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
AHHAHAHAHAHA
JEDVA ČEKAM DA SUTRA PONOVO SVI ČARDAKOVCI ZA DOM SPREMNI, PONOVO BUDU GLASOVALI ZA PLENKOVIĆA I HDZ.
HAHAHAHA
Guest- Guest
kaja wrote:hahahametilda wrote:vuksadinare wrote:đango si se video...dzango wrote:Cenim da će ustaše početi da hiperventliraju.
plenković i hdz se mogu pozdravit s novim mandatom
iduće izbore.. "ipak ćemo glasovati za Plenkovića koji je ratni dezerter i dolazi iz komunističke obitelji i HDZ koji je neo-komunistička stranka bivših komunjara i skidaju ploče braniteljima", moramo glasovati za njih, samo da "komunisti" iz ostalih stranka ne dodju na vlast :D
ČAAAARDAK HAHAH
Guest- Guest
Pinochet wrote:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
AHHAHAHAHAHA
HAHAHAHA
budi bez brige, bude i ona, i njezin muž i njezinih 6 djece(i ta djeca ako imaju bračne drugove) svi oni zajedno iduće izbore zaokružili za HDZ i Plenkovića.The Klaw wrote:
metilda je uskratila podršku, čardak pada..
Ja imam dosta frendova HDZovaca i jednog koji je visoki partijski komesar, i znam točno zašto će oni glasovati za HDZ. I glasovati će. Jer im je HDZ osigurao njima i djeci poslove, benificije, uhljebio ih, i svake izbore HDZ ih nadzire jesu li svi glasovali. Tako ta stranka funkcionira. I oni će glasovati za HDZ, pa makar im ga Don Anemio osobno utrpao u dupe
Guest- Guest
a ako ne glasaju...mada ima logike ovo o kontroli......mada realno bas ni nemaju nekog izbora glasati..losa ponuda svakako..tako d ana koncu opet glasuju za hdz...Pinochet wrote:budi bez brige, bude i ona, i njezin muž i njezinih 6 djece(i ta djeca ako imaju bračne drugove) svi oni zajedno iduće izbore zaokružili za HDZ i Plenkovića.The Klaw wrote:
Ja imam dosta frendova HDZovaca i jednog koji je visoki partijski komesar, i znam točno zašto će oni glasovati za HDZ. I glasovati će. Jer im je HDZ osigurao njima i djeci poslove, benificije, uhljebio ih, i svake izbore HDZ ih nadzire jesu li svi glasovali. Tako ta stranka funkcionira. I oni će glasovati za HDZ, pa makar im ga Don Anemio osobno utrpao u dupe
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
glas za pravaše glas je za sdpPinochet wrote:
evo jucer citao mostovci pilaju fotelju patrovu i bulju...narocito oni skloniji ljevici koji bi se utrpali sdp-u i bernardicu(mada moras biti bolestan da ovog uzmes za koalicijskog partnera)
2015-09-08
... od sad za žzvuksadinare wrote:evo jucer citao mostovci pilaju fotelju patrovu i bulju...narocito oni skloniji ljevici koji bi se utrpali sdp-u i bernardicu(mada moras biti bolestan da ovog uzmes za koalicijskog partnera)
Što onda, nećemo više bit Hrvati? Ja se već privikao.
crvenkasti-
2014-04-17
da glasuju za dizanje svih mogućih poreza, za ratovanje sa rusima i podršku islamskoj invaziji u hrvatsku, europu, siriju, za porez na nekretnine, za rušenje ploča braniteljima "jer nemaš za koga glasovati ,a HDZ je stvorio državu" - tako oni meni govore.vuksadinare wrote:a ako ne glasaju...mada ima logike ovo o kontroli......mada realno bas ni nemaju nekog izbora glasati..losa ponuda svakako..tako d ana koncu opet glasuju za hdz...Pinochet wrote:budi bez brige, bude i ona, i njezin muž i njezinih 6 djece(i ta djeca ako imaju bračne drugove) svi oni zajedno iduće izbore zaokružili za HDZ i Plenkovića.The Klaw wrote:
realno sva ta ekipa koja glasuje za HDZ, oni pljunu ujutro sebe u ogledalu i zaokruže za HDZ. HDZ nadzire jesu li glasovali. Viruj mi, jedan koji me je htio vrbovati za HDZ, sve mi je detaljno ispriča. Svaki detalj. Mislim, nisam niti ja "svetica" da je ponudio uhljebljenje odmah za 1500€ mjesečno ušao bih i ja u HDZ, ali on meni "pa mlad si, imaš fakultet, pametan si, trebaš par godina nagovarati ljude, vući ih za rukav, trgati postere od SDPa i Živog Zida, a onda budemo ti za par godina sredili neki posal u upravi.:"
hvala ne, za par godina čardak prdne u fenjer, a dok ja dobijem tamo "siguran posal", zaradim puno više love okolo
Guest- Guest
...hdz ne moze biti gotov doce drugi na celo stranke...sa sitom spikom..ali vjerojatno plenkiju je to pocetak kraja plus sto mu se jso đapic uvlaci u dupe..di ces onda gore...
2015-09-08
ka'k prcaju plenkija u bulju
Štromar:'nismo zadovoljni hocemo ukloniti 'zds' iz javnosti'..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stromar-o-preseljenju-ploce-u-novsku-nismo-zadovoljni/992983.aspx
sigurno su uocili jos koje fotelje...
Štromar:'nismo zadovoljni hocemo ukloniti 'zds' iz javnosti'..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/stromar-o-preseljenju-ploce-u-novsku-nismo-zadovoljni/992983.aspx
sigurno su uocili jos koje fotelje...
2015-09-08
..i'l bu plenki letio do kraja godine iz hdz-a ili idu prijevremeni izbori..ovi hns-ovci su se uskurcili ko most prije..
2015-09-08
vuksadinare wrote:..kao ono ploca ne smeta samo ono zds...a uklonili cijelu plocu..jer pupovcu i kompaniji ocito smeta ploca i bez onog zds sto ej sad i ocito...jadno....'ne ma neee ne smeta nama ploca samo ono zds'...
ne kukaj sad..Srbi ti vode drzaqvu i pomiri se sa tim..
Guest- Guest
stos sad,za Milanovica ponovno??metilda wrote:vuksadinare wrote:đango si se video...dzango wrote:Cenim da će ustaše početi da hiperventliraju.
plenković i hdz se mogu pozdravit s novim mandatom
Guest- Guest
ne srbi...nego supci..sto pupovac nije vodio drzavu dok ej karamarko bio vlast..jer ga je karamarko napucao i zato je pao...pusti price lovica i to...pismejker wrote:vuksadinare wrote:..kao ono ploca ne smeta samo ono zds...a uklonili cijelu plocu..jer pupovcu i kompaniji ocito smeta ploca i bez onog zds sto ej sad i ocito...jadno....'ne ma neee ne smeta nama ploca samo ono zds'...
2015-09-08
vuksadinare wrote:ne srbi...nego supci..sto pupovac nije vodio drzavu dok ej karamarko bio vlast..jer ga je karamarko napucao i zato je pao...pusti price lovica i to...pismejker wrote:vuksadinare wrote:..kao ono ploca ne smeta samo ono zds...a uklonili cijelu plocu..jer pupovcu i kompaniji ocito smeta ploca i bez onog zds sto ej sad i ocito...jadno....'ne ma neee ne smeta nama ploca samo ono zds'...
E vako Fuk..kad ce vam vec u te tintare uci cinjenica,da svi koji dojdu na vlast su VASI,iz VASEG naroda..Puponja,samo je oportunist,a ovi sto nemaju kicme je drugi par opanaka...
Kako da kazem,krivica je u vama i do vas samih,tak oda ne izigravati neko postenje,kad,svi koji dojdu na vlast,rade istu stvar...
devedesetih,kad sam cuo da HDZ ide u koaliciju sa SDS-oim,meni je bilo ravno izdaji,neshvatljivo...
vi ste sjebani fuk,nema ovakvih onakvih,svi ste isti..i isto bi napravili da dojdete na vlast
Guest- Guest
Neće se četnici tu zaustavit. Njima smeta i Baščanska ploča.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
A bogami i luka Ploce!Eva_ wrote:Neće se četnici tu zaustavit. Njima smeta i Baščanska ploča.
Similar topics
» VELIKA POBJEDA ERDOGANA
» Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
» Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
Page 2 of 8