Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Velika pobjeda četnika u Hrvatskoj!
za 6600 malo su previše raštrkani...al ok, glavno da zamjerate preuveličavanje brojki i premještanja onim muslimanima srebrenice
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
pravaši se probijaju na međ. scenu
PUPOVCU PREMJEŠTANJE PLOČE NEPRIHVATLJIVO 'Prebacili su je na mjesto gdje je bila spomen-kosturnica partizanima koji su oslobađali Jasenovac'
na kraju će završit kod pupovca kao dar od plenkija
Ima samo od dva centimetra ali ok, uzeo jednu od 150 kuna plus rezanje 20 kuna, odma mi izrezao i dobio jedan prag koji mi treba plus drugi kojeg mogu brusilicom poslije skratitimutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
debotoijusto wrote:
pokisli su dobro sljakeri
jos jedna pobjeda neopartizana
DAFUQ ???
Nijel ovaj glavni kod Ploče,nas Leviathan??? ...lice podosta..
Guest- Guest
ajduqrc...mutava baštarda wrote:PUPOVCU PREMJEŠTANJE PLOČE NEPRIHVATLJIVO 'Prebacili su je na mjesto gdje je bila spomen-kosturnica partizanima koji su oslobađali Jasenovac'
Guest- Guest
A ne, HDZ ima falangu sljedbenika koja ih nije kaznila nikada. Anemija Minor vraća se ojačan. Sad mu jer trenutak za raspisivanje izborah!metilda wrote:vuksadinare wrote:đango si se video...dzango wrote:Cenim da će ustaše početi da hiperventliraju.
plenković i hdz se mogu pozdravit s novim mandatom
nevjerojatno kako je spomen ploču dočekalo već od prije šalovano postolje...
Ništa od toga! Redovni izbori, iako bi Plenkyju sad odgovarali izvanredni. Ljevica u rasulu, na desnici nema konkurenciju.vuksadinare wrote:..i'l bu plenki letio do kraja godine iz hdz-a ili idu prijevremeni izbori..ovi hns-ovci su se uskurcili ko most prije..
Regoč-
2015-08-21
mutava baštarda wrote:pravaši se probijaju na međ. scenu
a ko je ovaj čiko sa hruštom ispod nosa?
vili40-
2015-08-02
On je iz HSP a mislim, i nema ništa sa ideologijama iz prošlog stoljeća :)vili40 wrote:mutava baštarda wrote:pravaši se probijaju na međ. scenu
a ko je ovaj čiko sa hruštom ispod nosa?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč wrote:Ovo je tužan dan. I nebo plače.
ae , za popizdit tuzan
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
Guest- Guest
Da, pada kiša, a ja ću do muzeja. Srećom pajdo vozi pa neću pokisnuti.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Ovo je tužan dan. I nebo plače.
ae , za popizdit tuzan
Za stube je sasvim dovoljno 1 cm.mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
Uobičajeno za tlo i fasadne obloge je 2 cm...u vrh glave.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Otkad nemam pragove, lakše mi je usisavati.Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
eh, samo da je na ćirilicimutava baštarda wrote:PUPOVCU PREMJEŠTANJE PLOČE NEPRIHVATLJIVO 'Prebacili su je na mjesto gdje je bila spomen-kosturnica partizanima koji su oslobađali Jasenovac'
Guest- Guest
pa da, i ljepše je :)Regoč wrote:Otkad nemam pragove, lakše mi je usisavati.Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:
malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.
Guest- Guest
Na vanjskom ulazu obavezno. Da ima žena šta čistit kad kiša udari...Noor wrote:sve je to samo za popiknuti se...kakvi pragovi više :)mutava baštarda wrote:piznajem samo megalite...e jesi neki bunjar s kamenaEroo wrote:Može se i 2.mutava baštarda wrote:malo ti je jedan cm. za prage kalet žnjutin dubli puntari, ništa ispod 3.RayMabus wrote:Odrežite mi 78 centimetara puta 8 centimetara puta jedan centimetar malo pobrusite rubove
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» VELIKA POBJEDA ERDOGANA
» Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
» Velika pobjeda: Haradinaj oslobođen!
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Velika pobjeda Brata Kima i Sjeverne Koreje: Trumpika je samo blefirao
» ''BIVŠI PREDSJEDNIK OBAMA OTVORENO PROGOVORIO O NLO-ima: Njegovo priznanje velika je pobjeda svih onih ljudi koje su donedavno grubo ismijavali''
Page 4 of 8