"Ovdje su svi zaposleni preko veze"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
Naravno da hoće. Ili u pm.mutava baštarda wrote:istina, ne moš privatniku preporučiti neradnika, poslat će te sutra u kurac...Leviathan2 wrote:pa ne pomazu veze samo u uhljebnickom sektoru , pomazu i u realnom i kod privatnika, al to se zove i preporukom, dok za uhljebnistvo ne treba preporuka, dosta da ti neko stric od tetke a nemoras biti sposoban ni znjirance zavezat
placa garantirana i na toplom si
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
K'o da bi se sto promijenilo ;DSexual Tyrannosaurus wrote:Budite dobri sa Pupijem,to vam je budući premjer.maggie13 wrote:Ispr.., pardon, izvinjavam se.Sexual Tyrannosaurus wrote:Nije istina,mene je Pupovac zaposlio .maggie13 wrote:Cijela drzava j cardak.Eva_ wrote:Čardak
;P
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
maggie13 wrote:K'o da bi se sto promijenilo ;DSexual Tyrannosaurus wrote:Budite dobri sa Pupijem,to vam je budući premjer.maggie13 wrote:Ispr.., pardon, izvinjavam se.Sexual Tyrannosaurus wrote:Nije istina,mene je Pupovac zaposlio .maggie13 wrote:
Cijela drzava j cardak.
;P
Naravno da bi ,nebeski narod bi vas poveo u svetlu budućnost .
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Pusti te fraze, sto nudis konkretno ;@Sexual Tyrannosaurus wrote:maggie13 wrote:K'o da bi se sto promijenilo ;DSexual Tyrannosaurus wrote:Budite dobri sa Pupijem,to vam je budući premjer.maggie13 wrote:Ispr.., pardon, izvinjavam se.Sexual Tyrannosaurus wrote:
Nije istina,mene je Pupovac zaposlio .
;P
2014-04-12
Sto ti više treba od najboljih gena regiona?maggie13 wrote:Pusti te fraze, sto nudis konkretno ;@Sexual Tyrannosaurus wrote:maggie13 wrote:K'o da bi se sto promijenilo ;DSexual Tyrannosaurus wrote:Budite dobri sa Pupijem,to vam je budući premjer.maggie13 wrote:
Ispr.., pardon, izvinjavam se.
;P
E i imamo kekse .
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Znam da imamo najbolje gene, hvala na komplimentu ;PSexual Tyrannosaurus wrote:Sto ti više treba od najboljih gena regiona?maggie13 wrote:Pusti te fraze, sto nudis konkretno ;@Sexual Tyrannosaurus wrote:maggie13 wrote:K'o da bi se sto promijenilo ;DSexual Tyrannosaurus wrote:
Budite dobri sa Pupijem,to vam je budući premjer.
E i imamo kekse .
Kekse ne odbijam ako su dobri ;)
2014-04-12
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Preko milijun turista posjetilo Međugorje: "Ovdje je takav mir!"
» Kulturni 'obrt' Rade Boric:'Na vazna mjesta u kulturi preko veze ubacila sestru i necakinju'
» kako preko veze , završiti ekonomski faks, magistrirati, predavati na faksu, dobijati državne pozicije i postati ministar
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» Kulturni 'obrt' Rade Boric:'Na vazna mjesta u kulturi preko veze ubacila sestru i necakinju'
» kako preko veze , završiti ekonomski faks, magistrirati, predavati na faksu, dobijati državne pozicije i postati ministar
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
Page 2 of 2