Kulturni 'obrt' Rade Boric:'Na vazna mjesta u kulturi preko veze ubacila sestru i necakinju'
Page 1 of 1
Kulturni 'obrt' Rade Boric:'Na vazna mjesta u kulturi preko veze ubacila sestru i necakinju'
https://teleskop.hr/kolumne/obiteljski-kulturni-obrt-rade-boric-na-vazna-mjesta-u-kulturi-preko-veze-ubacila-sestru-i-necakinju/?fbclid=IwAR15Fr74x4FPUqm-5WiyWFzQ4v4e6yZeS-JKZ3FwhWPNPu8WctQm9U1TRWQ
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kulturni 'obrt' Rade Boric:'Na vazna mjesta u kulturi preko veze ubacila sestru i necakinju'
...ako ne-mozemo posao kako treba obavljat..ali zato MOZEMO uhljebljivati rodbinu..tsss
2015-09-08
Re: Kulturni 'obrt' Rade Boric:'Na vazna mjesta u kulturi preko veze ubacila sestru i necakinju'
Borba protiv partijarhara i bijelih muškaraca ne znači da ne možemo uljebljivati drugarice :)
necemo sad cepidlacitcatabbath wrote:Borba protiv partijarhara i bijelih muškaraca ne znači da ne možemo uljebljivati drugarice :)
2015-09-08
Jasno da su sestra i nećakinja kompetentnije za te pozicije nego neke Bandićeve kamenjarke koje su zamjenile na poziciji
2014-04-15
n_razbojnik wrote:Jasno da su sestra i nećakinja kompetentnije za te pozicije nego neke Bandićeve kamenjarke koje su zamjenile na poziciji
Naravno, one su poštena ingeligencija :)
catabbath-
2015-08-22
Similar topics
» Senf:'Nisam kriv majke mi ociju mi tako mi Rade Boric'
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» kako preko veze , završiti ekonomski faks, magistrirati, predavati na faksu, dobijati državne pozicije i postati ministar
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
» "Ovdje su svi zaposleni preko veze"
» ''Kolinda: Imam dogovor s državama da Hrvati rade preko interneta za 8000 eura''
» kako preko veze , završiti ekonomski faks, magistrirati, predavati na faksu, dobijati državne pozicije i postati ministar
» Vlaški HDZov Čardak - trpao sam ljude na državnu sisu, sve preko veze, žao mi je što nisam trpao i više
Page 1 of 1