Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
Kad Jovana zamijeni Ivan sve će doći na svoje...kad ono....ooops...Pinochet wrote:da ironično, srbi su dominirali kao rukovodioci firmi, i uhljebi u bivšoj državi, pa je to bio jedan od razloga "naše pobune", ali nema ništa gore nego kada nas naši domoljubi počnu pljačkati.. kako je rekao onaj pokojni bušićcrvenkasti wrote:Pa za ovo smo se borili. Nekad su načelnici općina bili Srbi.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
posteno
2014-04-19
Općina Škabrnja, osim svega navedenog, za školstvo je izdvojila 345 kuna (345,00 kn). Za kulturu su izdvojili nešto više od 34 tisuće kuna (34.493,00 kn), dok je na sport otišlo više od 211 tisuća kuna (211.214,00 kn). Od toga je lokalni Nogometni klub Škabrnja dobio više od 183 tisuće kuna (183,364,00 kn).
kruffa i igara....tko nema u glavi,ne treba niti u njega ulagati...lik u biti gleda vizionarski...najveci dosezi na sportskom planu...ruzno rec,ali istinito..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SAM SVOJ UHLJEB Direktor smetlišta sam sebi isplatio milijun kuna bonusa
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Pomoćnici i zamjenici ministara moraju biti domoljubi bez repova, Crnoja nije imao repove
» Ono kad ni C vitamin nije pomogao
» Neum poziva turiste iz Srbije da ljetuju u toj općini
» Japan sam sebi otpisao pola svog javnog duga kojeg duguje samom sebi :D
» Pomoćnici i zamjenici ministara moraju biti domoljubi bez repova, Crnoja nije imao repove
» Ono kad ni C vitamin nije pomogao
» Neum poziva turiste iz Srbije da ljetuju u toj općini
Page 2 of 2