Ono kad ni C vitamin nije pomogao
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ono kad ni C vitamin nije pomogao
https://www.vecernji.hr/vijesti/pernar-ima-gripu-jos-danas-se-oporavljam-1295185
crvenkasti wrote:MarCels je glup ko kuraC!
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Ono kad ni C vitamin nije pomogao
U jebote, kako si si to dozvolio, da bude gluplji od tebe? Fakat blamaža Krenider de odmak u kontranapad. Pokaži ti njemu; neće valjda jedan prevaspoljni usraša da ti preotme šampinjonsku medaljucrvenkasti wrote:MarCels je glup ko kuraC!
Last edited by Oh_Femder on Fri 18 Jan - 7:10; edited 1 time in total
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
pernar vas novinare, voza kao onomad Trump one u USA. on vam kao trump amerima, baci udicu, vi se nakačite na udicu i njemu radite reklamu.
lik vjerojatno niti nema gripu, jer kada imaš gripu ležiš u krevetu, bole svi mišići, boli glava, treseš se, a lik se šeta okolo po partijima, i govori kako ima gripu ali da je skoro izlječio vintaminom C, da još koji dan i gotovo,
lik vjerojatno niti nema gripu, jer kada imaš gripu ležiš u krevetu, bole svi mišići, boli glava, treseš se, a lik se šeta okolo po partijima, i govori kako ima gripu ali da je skoro izlječio vintaminom C, da još koji dan i gotovo,
Oh_Femder wrote:U jebote, kako si si to dozvolio, da bude gluplji od tebe? Fakat blamaža Krenider de odmak u kontranapad. Pokaži ti njemu; neće valjda jedan prevaspoljni usraša da ti preotme šampinjonsku medaljucrvenkasti wrote:MarCels je glup ko kuraC!
ma nije puno, tu smo negdje
crvenkasti-
2014-04-17
Pa nije umro. A Jarić na Indexu piše da vlada smrtonosna gripa i da cjepiva više nema ali ima Tamiflu za 190 kn.
Pa znaš kaj je rekel Gec Mlinarec?crvenkasti wrote:ma nije puno, tu smo negdjeOh_Femder wrote:U jebote, kako si si to dozvolio, da bude gluplji od tebe? Fakat blamaža Krenider de odmak u kontranapad. Pokaži ti njemu; neće valjda jedan prevaspoljni usraša da ti preotme šampinjonsku medaljucrvenkasti wrote:MarCels je glup ko kuraC!
2016-11-08
Kaj?Oh_Femder wrote:Pa znaš kaj je rekel Gec Mlinarec?crvenkasti wrote:ma nije puno, tu smo negdjeOh_Femder wrote:U jebote, kako si si to dozvolio, da bude gluplji od tebe? Fakat blamaža Krenider de odmak u kontranapad. Pokaži ti njemu; neće valjda jedan prevaspoljni usraša da ti preotme šampinjonsku medaljucrvenkasti wrote:MarCels je glup ko kuraC!
crvenkasti-
2014-04-17
jarić glumi nekoga science guy-a a lik nema niti faks. ima srednju stručnu spremucatabbath wrote:Pa nije umro. A Jarić na Indexu piše da vlada smrtonosna gripa i da cjepiva više nema ali ima Tamiflu za 190 kn.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
bia sam ga pratio na fejsu, ali kada sam skužio da je SS , pao mi u očima i unfollowa sam ga :D
Šta fali SS-u?AssadNaPodmornici wrote:bia sam ga pratio na fejsu, ali kada sam skužio da je SS , pao mi u očima i unfollowa sam ga :D
T.- Posts : 17557
2014-04-14
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
crvenkasti wrote:Kaj?Oh_Femder wrote:Pa znaš kaj je rekel Gec Mlinarec?crvenkasti wrote:ma nije puno, tu smo negdjeOh_Femder wrote:U jebote, kako si si to dozvolio, da bude gluplji od tebe? Fakat blamaža Krenider de odmak u kontranapad. Pokaži ti njemu; neće valjda jedan prevaspoljni usraša da ti preotme šampinjonsku medaljucrvenkasti wrote:MarCels je glup ko kuraC!
2016-11-08
Pobjeda u ratu, kao i tom tvom giljotiniranom psihopatuT. wrote:Šta fali SS-u?AssadNaPodmornici wrote:bia sam ga pratio na fejsu, ali kada sam skužio da je SS , pao mi u očima i unfollowa sam ga :D
2016-11-08
catabbath wrote:Pa nije umro. A Jarić na Indexu piše da vlada smrtonosna gripa i da cjepiva više nema ali ima Tamiflu za 190 kn.
Tog debila treba klavirom s desetog kata gađati... ajme koje smeće...
darth_vader-
2014-04-16
To bi govnetu samo promjenilo oblik i bilo bi malo više plosnato nego sad. u svakom slučaju svojstva bi mu ostala ista.jasambrend wrote:catabbath wrote:Pa nije umro. A Jarić na Indexu piše da vlada smrtonosna gripa i da cjepiva više nema ali ima Tamiflu za 190 kn.
tre wrote:To bi govnetu samo promjenilo oblik i bilo bi malo više plosnato nego sad. u svakom slučaju svojstva bi mu ostala ista.jasambrend wrote:catabbath wrote:Pa nije umro. A Jarić na Indexu piše da vlada smrtonosna gripa i da cjepiva više nema ali ima Tamiflu za 190 kn.
Ne Pernara, nego onog mudžahedina gmo Jarića... Pernar je Ok, živcira HDZ-ovce, sasvim dovoljno za bistu na trgu glavnog grada jednog dana...
darth_vader-
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» ko je pomogao ustašama da obore jatov avion ?
» Milanović će morati prisegnuti s 'tako mi bog pomogao'...
» HDZ pomogao Đapiću prikupiti potpise falsificiranjem?!
» Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
» ko je pomogao ustašama da obore jatov avion ?
» Milanović će morati prisegnuti s 'tako mi bog pomogao'...
» HDZ pomogao Đapiću prikupiti potpise falsificiranjem?!
» Sebi i zamjenici sam isplatio 792.120 kn jer sam pomogao Općini
Page 1 of 2