ode Hrvatska u bescjenje..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ode Hrvatska u bescjenje..
jebem li ga,ja bi probao pa ako upali odlicno ako ne onda prodati plocu na e bayuThe Klaw wrote:
treba stavit neš na ćirilici i odmah će procvjetati sve
За Дом Спремни
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
odkako su ZA DOM SPREMNI uzeli Hrvatsku pod svoje, ode Hrvatska u pizdu materinu.
Urlajte i dalje Za Dom Spremni ako vas to veseli.
Urlajte i dalje Za Dom Spremni ako vas to veseli.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
:)My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Može i Markovo polje, jeftinije je.My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
Trinity-
2014-04-17
Kuća košta, stalno nešto moraš oko nje.
Trinity-
2014-04-17
da,ali to je i zadovoljstvo..i imas svoje dvoriste,bašću,imas gdje prosetati,sve tvoje...mrzim stan,jos ovi svabi balkone grade,da jedva guzicu smjestis na njihTriny wrote:Kuća košta, stalno nešto moraš oko nje.
Guest- Guest
gdje je to,nebi daleko od Dr.FranjeTriny wrote:Može i Markovo polje, jeftinije je.My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
2017-04-17
10 km cca istocnije, jos ti je to blizu :)My Brother Billo wrote:gdje je to,nebi daleko od Dr.FranjeTriny wrote:Može i Markovo polje, jeftinije je.My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
Trinity-
2014-04-17
jbte, a sta kad krepa neko ko nema loveTriny wrote:10 km cca istocnije, jos ti je to blizu :)My Brother Billo wrote:gdje je to,nebi daleko od Dr.FranjeTriny wrote:Može i Markovo polje, jeftinije je.My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
Ne znsm...veli moja mati da najbolje "dođem" u selo, tamo se za sada ne placa...Leviathan2 wrote:jbte, a sta kad krepa neko ko nema loveTriny wrote:10 km cca istocnije, jos ti je to blizu :)My Brother Billo wrote:gdje je to,nebi daleko od Dr.FranjeTriny wrote:Može i Markovo polje, jeftinije je.My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
Trinity-
2014-04-17
ehehehe,Triny wrote:Ne znsm...veli moja mati da najbolje "dođem" u selo, tamo se za sada ne placa...Leviathan2 wrote:jbte, a sta kad krepa neko ko nema loveTriny wrote:10 km cca istocnije, jos ti je to blizu :)My Brother Billo wrote:gdje je to,nebi daleko od Dr.FranjeTriny wrote:
Može i Markovo polje, jeftinije je.
to je i najbolje, ja cu sigurno na selo
sad sam se sjetio jednog rodijaka, zivi inace van plemena i uvijek je govorio da bi volio da ga sahrane na plemenskom groblju uz brata, jedared je dosao ko netjaka, otisao s njim na groblje i bum, umro, jbte, aj umro umro, netjak odluci da ga sahrani kako dolikuje, usput obavjestio zenu i djecu od strikana, stooop, nema sahrane, pakiraj strica i vozi, jebanje preko 3 granice u to doba da bi ga se sahranilo tamo gdje nije zelio, trosak 15 k eura, a vec bio na groblju, trosak nula osim par odojaka i janjaca za pocastit ljude
Leviathan2 wrote:da, al naplacuju djeci zeni ili ko ti nablizi, nasilupismejker wrote:Krepeš u miru i boli te Kiki,ne mogu ti vise nis naplatiti
Pust i sam ko koyot..nemaju kome da naplate...poremetit cu svapsku bilancu..
Guest- Guest
Ma kremirat i rasut pepeo...Leviathan2 wrote:ehehehe,Triny wrote:Ne znsm...veli moja mati da najbolje "dođem" u selo, tamo se za sada ne placa...Leviathan2 wrote:jbte, a sta kad krepa neko ko nema loveTriny wrote:10 km cca istocnije, jos ti je to blizu :)My Brother Billo wrote:
gdje je to,nebi daleko od Dr.Franje
to je i najbolje, ja cu sigurno na selo
sad sam se sjetio jednog rodijaka, zivi inace van plemena i uvijek je govorio da bi volio da ga sahrane na plemenskom groblju uz brata, jedared je dosao ko netjaka, otisao s njim na groblje i bum, umro, jbte, aj umro umro, netjak odluci da ga sahrani kako dolikuje, usput obavjestio zenu i djecu od strikana, stooop, nema sahrane, pakiraj strica i vozi, jebanje preko 3 granice u to doba da bi ga se sahranilo tamo gdje nije zelio, trosak 15 k eura, a vec bio na groblju, trosak nula osim par odojaka i janjaca za pocastit ljude
Trinity-
2014-04-17
Jebo me pas...kupujem...zivm u nekretnni vrijednoj bar 500 000 Eura, na prostoru gdje građevinska parcela vrijedi 300-500 Eura...ovo je sramota, taj omjer...
darth_vader-
2014-04-17
boli me djoko, ako bude srece sledece godine ce hobit kuca bit gotova, rasprodam sto imam okolo po svijetu i bang, pastrve odojci janjci gljive i moj potok,
rasprodam ovo okolo sto imam po ojropi i mir,
jebo nekretnine, jebo pokretnine, jebo cardak jebo trumpa i eu
rasprodam ovo okolo sto imam po ojropi i mir,
jebo nekretnine, jebo pokretnine, jebo cardak jebo trumpa i eu
a u kukac,pa vec me bole noge od 'odanjaTriny wrote:10 km cca istocnije, jos ti je to blizu :)My Brother Billo wrote:gdje je to,nebi daleko od Dr.FranjeTriny wrote:Može i Markovo polje, jeftinije je.My Brother Billo wrote:ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
2017-04-17
pismejker wrote:Vise ne zivis..max 50 k Ojrova...
Ono je minimalna cifra, bez brige...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» hrvatska miss
» Hrvatska u ww3
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» hrvatska miss
» Hrvatska u ww3
Page 2 of 2