ode Hrvatska u bescjenje..
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
ode Hrvatska u bescjenje..
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kakve-kuce-mozete-kupiti-s-budzetom-od-10000-eura/992529.aspx
Re: ode Hrvatska u bescjenje..
To je ono o cemu pricam...sad je vrijeme jeftine kupnje,a za 10k Ojrova,nitko nece osiromasiti,pa neka stoji..Svabi puno kupuju u zagorju,primorju i dalmaciji,ali prema unutrasnjosti..u divljini,pemzici hoce mir i tisinu..
neka mala vikendica u vidogradu ili tako nes..nekad je skoro svaka treca obitelj imala tak onesto..doli jedna prostorija sanitarni cvor i gori potkrovlje,pa vikendom na rostilj..ili se tamo dovodila cura i prćila..
bed je sto su doli lopovi,pa svako malo ti je netko vikendicu provalio i pokupio,ne bas vrijedne stvari..
neka mala vikendica u vidogradu ili tako nes..nekad je skoro svaka treca obitelj imala tak onesto..doli jedna prostorija sanitarni cvor i gori potkrovlje,pa vikendom na rostilj..ili se tamo dovodila cura i prćila..
bed je sto su doli lopovi,pa svako malo ti je netko vikendicu provalio i pokupio,ne bas vrijedne stvari..
Guest- Guest
pa šta jesu se hrvati prije deset godina žalili da su nekretnine preskupe i da država mora riješit nešto da se cijene spuste... evo jesu. #PosoviStanovi
inače te kućice su kako vidim ili u nedođiji ili nisu legalizirane ("građeno sedamdesetih", dakle nakon 68...)
pa nisu sve...no dobro,ljudi su kupili neke parcele u pripizdinama, sagradili malu vikendicu,i nitko ih nije nikad za nista pitao od strane drzave...posteno..tek malo vece od garaze sa krovom..
Guest- Guest
Pa vlast sjebala ekonomiju i zagusila industriju...pad cijena je rezultat toga,sto ljudi neamju love i sto odlaze van..marcellus wrote:pa šta jesu se hrvati prije deset godina žalili da su nekretnine preskupe i da država mora riješit nešto da se cijene spuste... evo jesu. #PosoviStanovi
Guest- Guest
Nedođija je kod nas sve istočno od Sesveta, lika, kordun, banija, zagora...znači cirka 65% države sa površinom malo većom od Slovenije sa 4 mil. st. da nije smiješno...marcellus wrote:inače te kućice su kako vidim ili u nedođiji ili nisu legalizirane ("građeno sedamdesetih", dakle nakon 68...)
Kermit-
2014-04-17
U Sloveniji ništa nije nedođija i sve se ravnomjerno razvija pa nemaju megametropolis Ljubljanju a ostalo Moldavija
Kermit-
2014-04-17
marcellus wrote:pa šta jesu se hrvati prije deset godina žalili da su nekretnine preskupe i da država mora riješit nešto da se cijene spuste... evo jesu. #PosoviStanovi
#država
zagreb je doduše isto pojeftinio, razmišljam o placu u susjedstvu al opet mi se ne da još jedan stambeni u životu otplatit... a i star sam, ne mogu više uzet na 20 godina, vjerojatno ni na 15
2014-04-16
ja razmisljam da uzmem nesto na mirogiju
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
nista tamo,samo mirogoj tamo je mirno a i ćaća nacije je tamo i čuva nas sa onog svijetacrvenkasti wrote:a na maksimirogoju?
2017-04-17
Točnopismejker wrote:potraznja vise skoro uopce ne postoji..
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Sto ti je rec kad velike Rvatine uzmu stvar u svoje ruke.pismejker wrote:Pa vlast sjebala ekonomiju i zagusila industriju...pad cijena je rezultat toga,sto ljudi neamju love i sto odlaze van..marcellus wrote:pa šta jesu se hrvati prije deset godina žalili da su nekretnine preskupe i da država mora riješit nešto da se cijene spuste... evo jesu. #PosoviStanovi
ALi nije da bas nisu imali uspjeha. Eto polupali su cirilicne table i uspjesno uklanjaju imena sa trgova i tako to.
Ima tu i uspjeha, ima... jos kad nam natandare Pavelicev spomenik, gdje ce nam biti kraj.
A kad to bude, o radosti nasih popina da i ne pricamo. Na Kaptolu ce se zbiti masovni orgazam.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
treba staviti veliku zlatnu tablu sa natpisom Za dom spremni a ne tamo neki hijeroglifi
2017-04-17
jebem li ga,ja bi probao pa ako upali odlicno ako ne onda prodati plocu na e bayuThe Klaw wrote:
treba stavit neš na ćirilici i odmah će procvjetati sve
За Дом Спремни
2017-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» hrvatska miss
» Hrvatska u ww3
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» hrvatska miss
» Hrvatska u ww3
Page 1 of 2