hrvatska miss
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Re: hrvatska miss
Iskreno..haljina kic katastrofa...kad se sjetim haljina fani capalije,branke bebic,anice kovac ovo je pet koraka unatrag sto se tice dizajna...ko je ovu haljinu za mis hrvatske treba ga uhapsit...ljepse bi bilo da je obukla neku narodnu nosnju od ovog
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
pa ni haljina nego modunte i šugaman iza
2014-04-16
Mogli su i vrnerin brijeg na kockice..... za kritičare...
Pa ako zele dobro misici odmah promjeniti haljinu...sto je ovaj dizajner ala dj krmak
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
ovo bi trebala biti haljina ili kostim u opereti anica kninska kraljica ?!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Hm. Paa. Ovaj. Bolje je od onog u što modni mačak odijeva skvarcanu maju šuput. Ali jedva...
s tim da nije problem ni u šahovnici ni pleteru nego načinu kako je sve skupa implementirano (malo demode, malo vuče na modu dvadesetih godina prošlog stoljeća - a način implementacije šahovnice malo vuče na supermana)
ajde, možda bi i ti vidio gdje se to nalazimutava baštarda wrote:Mogli su i vrnerin brijeg na kockice..... za kritičare...
Pre na pedesete i eru Merlin Monro.marcellus wrote:s tim da nije problem ni u šahovnici ni pleteru nego načinu kako je sve skupa implementirano (malo demode, malo vuče na modu dvadesetih godina prošlog stoljeća - a način implementacije šahovnice malo vuče na supermana)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Gleda san to na tv.....a meni bi bilo draže da nema ništa na sebi
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
inspiracija je dakle bila da ona bude zena od superhrvatka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:inspiracija je dakle bila da ona bude zena od superhrvatka.
ko da je marvel studio radio :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Bolje i to nego da čeka u ambasadi kapetana ameriku radi porcijekaya wrote:inspiracija je dakle bila da ona bude zena od superhrvatka.
veber-
2014-12-30
zapravo je ovo prava miss:
https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/miss-hrvatske-ivana-mudnic-dujmina-otputovala-u-kinu-na-svjetski-izbor---538008.html
Još mi samo reci da si tamo amdin.veber wrote:ja bi ju kresnuo. s haljinom i bez nje. forum pedera je niže.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» miss domina za miss hrvatske
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Miss sektor 9
» SUKOB NA KOSOVU, HRVATSKA SE UKLJUČILA ???? JE LI HRVATSKA IZABRALA PRAVU STRANU ??? NEKI DAN PROTIV RUSIJE, SAD OPET KONTRA KRŠĆANA
» Predsjednica voli Thompsona: ova me pjesma podsjećala na domovinu Hrvatska nisu politika i političari, Hrvatska smo svi mi, rekla je Grabar-Kitarović
» OI TOKIO finale parova HRVATSKA vs HRVATSKA
» Miss sektor 9
Page 1 of 3