ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem"

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem" - Page 4 Empty Re: Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem"

Post by danni1 20/9/2015, 19:10

kaja_333 wrote:
RayMabus wrote:Danni pa vojsku su trebali dignit na granici EU a ne u tamo nekom Tovarniku čekat da ju mi kao dignemo a oni će drkat kuraz i dilit moralne packe.
u grčkoj na primjer, to je šengen, ili na moru. ali na moru su ih spašavali a ne vraćali...
E jbga...kad je onaj kurac...šta je bio Nizozemac ili Francuz rekao da ih treba sve vračat ili potopit u moru onda su se svi zgražali nad tom izjavom.
Sad nas tu jebu kako hoće a nitko nema nikakvu ideju kako to riješit.
Svi pametni znaju kako to ne riješiti ali nitko pametan ne zna kako to riješiti. Sila je jedini učinkoviti način,što prije žrtava će biti manje.

danni1

2014-04-16

Back to top Go down

Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem" - Page 4 Empty Re: Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem"

Post by kaya 20/9/2015, 19:10

pozdrav ljudi,  jedva čekam plan c da natrpa austriju i kada mu zabrane organiziran prijevoz da im upute kako da sami dođu do tamo i zgrožene izjave htlerovog kmeta austrije kako smo ih trebali zadržati...
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 19:13

dobro,hajmo ovako...natrpamo sve drzave Europe khozoepima i kad pukne shranje,ono ce padati i sa sjevera a sa juga nece trebati niti traziti..bude se RH nasla pravo u sredini..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kaya 20/9/2015, 19:14

danni1 wrote:
kaja_333 wrote:
RayMabus wrote:Danni pa vojsku su trebali dignit na granici EU a ne u tamo nekom Tovarniku čekat da ju mi kao dignemo a oni će drkat kuraz i dilit moralne packe.
u grčkoj na primjer, to je šengen, ili na moru. ali na moru su ih spašavali a ne vraćali...
E jbga...kad je onaj kurac...šta je bio Nizozemac ili Francuz rekao da ih treba sve vračat ili potopit u moru onda su se svi zgražali nad tom izjavom.
Sad nas tu jebu kako hoće a nitko nema nikakvu ideju kako to riješit.
Svi pametni znaju kako to ne riješiti ali nitko pametan ne zna kako to riješiti. Sila je jedini učinkoviti način,što prije žrtava će biti manje.
ne, da upotrijebiš silu napali bi nas da smo pali na testu humanosti kao mađara. nemaju njemci u planu silom ih spriječiti da uđu nego dozvoliti im ulaz, ALI KOD NAS. i da tu ostanu a oni sebi birkaju koji im pašu, koji su zgodni, imaju faks i pričaju njemački.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 19:15

bogomdani wrote:dobro,hajmo ovako...natrpamo sve drzave Europe khozoepima i kad pukne shranje,ono ce padati i sa sjevera a sa juga nece trebati niti traziti..bude se RH nasla pravo u sredini..
Naravno ....a onda će i Makedonci zablokirat granicu pa ćemo vidit šta će biti sa Grčkom.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by abraham 20/9/2015, 19:15

Nem brige. Moci ce i Karamarko sudjelovati u zbrinjavanju izbjeglica. Ako ne ove godine, za cetiri sigurno.

abraham

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 19:17

RayMabus wrote:
bogomdani wrote:dobro,hajmo ovako...natrpamo sve drzave Europe khozoepima i kad pukne shranje,ono ce padati i sa sjevera a sa juga nece trebati niti traziti..bude se RH nasla pravo u sredini..
Naravno ....a onda će i Makedonci zablokirat granicu pa ćemo vidit šta će biti sa Grčkom.
Makedoncima je pun qrc i sa Albanjerosima...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 20/9/2015, 19:19

Hebe se mene šta je njima pun kuaz .....lipo će svi bit blokirani a Makedonija neka se puni a ako ne ona onda će Srbija a ako ne Srbija onda če Bosna.

KOme prije dopizdi pa ih počme rokat a Makedonija je tu najosjetljivija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 19:23

Dobro, pa on ide okolo i daje izjave kao buduci premijer...Hocemo li mi uopce imati izbore?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 19:29

kolerik wrote:Dobro, pa on ide okolo i daje izjave kao buduci premijer...Hocemo li mi uopce imati izbore?
bude on izabran ali s tako tankom vecinom da ce biti zabavno gledati kako radi sve suprotno od zelja svojih biraca , to ce biti prava neoliberalna politika s prstohvat nebitnih gluposti u rangu uvodjenja i zastite rijeci brak u ustav
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 19:48

Pa on meni izgleda 100% uvjeren, uopce nije u kampanji, on se vec priprema rjesavati drzavne problem. Iseliti ce on Zoku iz ureda za par dana, do formalnosti objave DIP-a, pa ce sastaviti Vladu  👅
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 19:55

kolerik wrote:Pa on meni izgleda 100% uvjeren, uopce nije u kampanji, on se vec priprema rjesavati drzavne problem. Iseliti ce on Zoku iz ureda za par dana, do formalnosti objave DIP-a, pa ce sastaviti Vladu  👅
u jedrenju bi bio prvak klase optimist , bude dobio na racun nerada vlade prve 3g. , ovih par poteza populizma i par stvarno nelosih ( banke ova kriza fiskalizacija prije  ) dovedu do te male razlike a mala bara desnih krokodila , treba to sve nahranit stolicama
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:01

Ma kako ne glasam, necu se baviti spekulacijama tko, kako i sa kime. Kako god, biti ce degutantno sigurno. Tvoji imaju superjaki finis, HDZ se ne snalazi, nemoj piliti naopako, to prodavaj drugima  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:04

debotoijusto wrote:
kolerik wrote:Dobro, pa on ide okolo i daje izjave kao buduci premijer...Hocemo li mi uopce imati izbore?
bude on izabran ali s tako tankom vecinom da ce biti zabavno gledati kako radi sve suprotno od zelja svojih biraca , to ce biti prava neoliberalna politika s prstohvat nebitnih gluposti u rangu uvodjenja i zastite rijeci brak u ustav
A tu tanku većinu će mu održavati predstavnici manjina... :D Imaju već iskustva s time.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 20:20

kolerik wrote:Ma kako ne glasam, necu se baviti spekulacijama tko, kako i sa kime. Kako god, biti ce degutantno sigurno. Tvoji imaju superjaki finis, HDZ se ne snalazi, nemoj piliti naopako, to prodavaj drugima  ;)
nije ti dobro ne glasati no eto i neizlazak je stav/glas , postujem to...nisu moji , nikada nisam dao glas SDP , ja podrzavam manje poreze na rad uz nadoknadu manjka novca porezom na imovinu i sl. te legalizaciju prostitucije droge i opcenito hedonizma kao osnove nase ekonomije uz jaku kontrolu drzave u tom sektoru , budimo realni ne volimo bas radit i nemamo kapacitet pratit suvremene tehnologije pa iskoristimo ono sto imamo i znamo...isto tako vatikanat van svih drzavnih pora i jos par sitnica...dakle oni za koje ja glasam nikada ne dobiju vise od 1%  :D ...i ne pilim , ni karamarko nije toliki retard da moze izgubit ove izbore sretan sam sto nece imati potrebnu vecinu za sprovodit svoje uhljebnicke besmislice , za sve ostalo posluzit ce protok vremena , budemo mi za 20-30g. jedna fina usluzna drzava gdje ce bogati dolaziti odmarati se od rada uz sve moguce usluge - legalno a ja ako bude srece voditi omanji coffe shop u podgori koji ce poslovati 10 a na mjesec dana ljeti, recimo  :D
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 20:23

red wolf wrote:
debotoijusto wrote:
A tu tanku većinu će mu održavati predstavnici manjina... :D Imaju već iskustva s time.
bude najveca ironija kad srpski glasovi budu potrebni za sastavit vladu  :D  , dobit ce pozlacene dvojezicne a stozer ce busit rupe/postavljat i naravno reci da oni nisu nikad...
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 20:47

debotoijusto wrote:
bude najveca ironija kad srpski glasovi budu potrebni za sastavit vladu  :D  , dobit ce pozlacene dvojezicne a stozer ce busit rupe/postavljat i naravno reci da oni nisu nikad...
lol!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by epikur37 20/9/2015, 21:04

kaja_333 wrote:hdz je prekasno shvatio i foru sa bankama i frankom,do jučer su banke branili

HDZ je inače prilično kmetski prema Njemačkoj i posebno SAD-u a s Karmarkom je i glup u startu.

SDP su preliberalni i nisu mi ideološki bliski ali pokazuju tu i tamo znakove autonomne politike, HDZ ništa.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by debotoijusto 20/9/2015, 21:21

epikur37 wrote:
kaja_333 wrote:hdz je prekasno shvatio i foru sa bankama i frankom,do jučer su banke branili

HDZ je inače prilično kmetski prema Njemačkoj i posebno SAD-u a s Karmarkom je i glup u startu.

SDP su preliberalni i nisu mi ideološki bliski ali pokazuju tu i tamo znakove autonomne politike, HDZ ništa.
koef. 1.30 da bi u trenutnoj situaciji karamarko vec dao nalog nekom njegovom "konstruktoru" o gradni naselja s hvalospjevom kako ce merkelica , s kojom je u odlicnim odnosima , to platit a kostalo bi jedno 4x skuplje od potrebe da ne govorim da bi imali district 9 naredno desetljece u vukojebini lickoj a sve to bi prezentirao jandrokovic u 22:00 kod neke inacice hloverke...bujrum&faljen issus zajedno oko retrovizora
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 20/9/2015, 23:35

debotoijusto wrote:
kolerik wrote:Ma kako ne glasam, necu se baviti spekulacijama tko, kako i sa kime. Kako god, biti ce degutantno sigurno. Tvoji imaju superjaki finis, HDZ se ne snalazi, nemoj piliti naopako, to prodavaj drugima  ;)
nije ti dobro ne glasati no eto i neizlazak je stav/glas , postujem to...nisu moji , nikada nisam dao glas SDP , ja podrzavam manje poreze na rad uz nadoknadu manjka novca porezom na imovinu i sl. te legalizaciju prostitucije droge i opcenito hedonizma kao osnove nase ekonomije uz jaku kontrolu drzave u tom sektoru , budimo realni ne volimo bas radit i nemamo kapacitet pratit suvremene tehnologije pa iskoristimo ono sto imamo i znamo...isto tako vatikanat van svih drzavnih pora i jos par sitnica...dakle oni za koje ja glasam nikada ne dobiju vise od 1%  :D ...i ne pilim , ni karamarko nije toliki retard da moze izgubit ove izbore sretan sam sto nece imati potrebnu vecinu za sprovodit svoje uhljebnicke besmislice , za sve ostalo posluzit ce protok vremena , budemo mi za 20-30g. jedna fina usluzna drzava gdje ce bogati dolaziti odmarati se od rada uz sve moguce usluge - legalno a ja ako bude srece voditi omanji coffe shop u podgori koji ce poslovati 10 a na mjesec dana ljeti, recimo  :D
Zao mi je sto tako razmisljas - imas mozak prvoklasnog PR-ovca, a mozda i politicara (ali za ovo moram ipak znati vise o tebi, a stekao sam dojam da cuvas i volis da ti se postuje privatnost). Uglavnom, mozes ti bolje od tog coffee shopa.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by v_vlado 21/9/2015, 06:44

Karamarko mora najprije prepisat auto na sebe u kojem se vozi a ne biti hrvatskapizda iza tuđeg imena.....smrdljiv lik zločinačke...
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics