Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem"
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem"
pa da, zato se njemački kmet austrija buni da ih ne popisujemo jer bi ih vratili nama. sve je to plan a ne anarhija.Yehudi wrote:kaja_333 wrote:ovo nije slučajna anarhija u državi nego plan B. da su bili spremni za prihvat uvalili bi ih nama jer to im je bio plan.
Točno tako. Ovako će svatko od njih biti -ilegalni imigrant- prvi put registriran u Njemačkoj.
U RH mogu ev. vratiti samo one koji su popisani u RH.
U jednoj od prošlih godina, od oko 850 onih koji su podnili zahtjev za azil,
samo je 150 dobilo. Tako ćebiti i u buduće.
Medju ovima je samo 21% Sirijaca.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: Karamarko posjetio izbjeglice na koje bi poslao vojsku: "HDZ će uskoro morati rješavati ovaj problem"
Pametni objasni puku zašto onda sve ove godine plaćamo graničnu policiju i vojsku. Vlada dila drogu,oružje,duhan koji kurac mi izigravamo budale i plaćamo onda sve te ljude koji bi trebali štititi granicu.debotoijusto wrote:o cemu ti brines , stari moj velike kolicine droge ulaze u zemlju preko korumpirane vlasti legalno a teroristi ne pjesace stotine km. vec putuju 1 klasom na odredista , sve ostalo su tlapnje i obmane za priprosti puk...pazi dijete da ti neki stranac ne da bombonudanni1 wrote:Pa ne nose oni,nose srbi,albanci, hrvati....ne nose izbjeglice drogu. Alo ženo, ne postoji granica regionalna mafija sad šeće ko na promenadi nitko ih ništa ne pita.kaja_333 wrote:pa nema vremena za to, neka prođu što prije do austrije i mađarske pa neka ih oni tresu. a računali su na popis jer tko ih prvi popiše tu ih vraćaju. pametno je to, vjeruj, to je jedini izlaz iz situacije. oni i tako neće ostati tu, koga briga što nose..danni1 wrote:Pa napraviš nekakav interni popis,pretreseš im stvari. Ja se kladim da je u ovih 5 dana prošlo droge u hrvatsku i ostale švercane robe više nego u zadnjih 5g.kaja_333 wrote:danni, kada ih popišeš tvoj su problem, ako ih švabe vrate jer nemaju faks vratili bi ih nama. zato ih ne popisuju nego puštaju.
Misliš da mafija sjedi prekriženih ruku i ne koristi ovu situaviju koju su omogučile naše služe sigurnosti na čelu sa Zokom. Rade dečki punom parom tko zna koliko će i kad opet biti granica bez nadzora.
ovo je izvanredna situacija, ne možeš pretresti nekoga a ne zapisati ga a što bi išlo na našu štetu.danni1 wrote:Pametni objasni puku zašto onda sve ove godine plaćamo graničnu policiju i vojsku. Vlada dila drogu,oružje,duhan koji kurac mi izigravamo budale i plaćamo onda sve te ljude koji bi trebali štititi granicu.debotoijusto wrote:o cemu ti brines , stari moj velike kolicine droge ulaze u zemlju preko korumpirane vlasti legalno a teroristi ne pjesace stotine km. vec putuju 1 klasom na odredista , sve ostalo su tlapnje i obmane za priprosti puk...pazi dijete da ti neki stranac ne da bombonudanni1 wrote:Pa ne nose oni,nose srbi,albanci, hrvati....ne nose izbjeglice drogu. Alo ženo, ne postoji granica regionalna mafija sad šeće ko na promenadi nitko ih ništa ne pita.kaja_333 wrote:pa nema vremena za to, neka prođu što prije do austrije i mađarske pa neka ih oni tresu. a računali su na popis jer tko ih prvi popiše tu ih vraćaju. pametno je to, vjeruj, to je jedini izlaz iz situacije. oni i tako neće ostati tu, koga briga što nose..danni1 wrote:Pa napraviš nekakav interni popis,pretreseš im stvari. Ja se kladim da je u ovih 5 dana prošlo droge u hrvatsku i ostale švercane robe više nego u zadnjih 5g.kaja_333 wrote:danni, kada ih popišeš tvoj su problem, ako ih švabe vrate jer nemaju faks vratili bi ih nama. zato ih ne popisuju nego puštaju.
Misliš da mafija sjedi prekriženih ruku i ne koristi ovu situaviju koju su omogučile naše služe sigurnosti na čelu sa Zokom. Rade dečki punom parom tko zna koliko će i kad opet biti granica bez nadzora.
2015-08-15
Ovi ne idu do austrije,ovi u Tovarniku ili sličnom mjestu samo predaju ruksak uzmu lovu i vrate se nazad. Ovi što sad posluju nisu iz Sirije,oni su iz Srbije i iz Hrvatske,oni tu žive.RayMabus wrote:Neka ih pretresaju Austrijanci.
A boga mi ovih dana im je netko olakšao posao.
Mađari ih isto nepopisuju ....samo u autobus i pravac Austrija i kud koji mili moji.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
inzistirati sada na pretresu je kao kontrolirati vozne karte na brodu koji se potapa
2015-08-15
Da,da,Pokarani ce to sve rjesiti..
Guest- Guest
U izvanrednim situacijama se angažira vojska a ne dignu se ruke od svega i sve se pusti da ide u 3PM.kaja_333 wrote:ovo je izvanredna situacija, ne možeš pretresti nekoga a ne zapisati ga a što bi išlo na našu štetu.danni1 wrote:Pametni objasni puku zašto onda sve ove godine plaćamo graničnu policiju i vojsku. Vlada dila drogu,oružje,duhan koji kurac mi izigravamo budale i plaćamo onda sve te ljude koji bi trebali štititi granicu.debotoijusto wrote:o cemu ti brines , stari moj velike kolicine droge ulaze u zemlju preko korumpirane vlasti legalno a teroristi ne pjesace stotine km. vec putuju 1 klasom na odredista , sve ostalo su tlapnje i obmane za priprosti puk...pazi dijete da ti neki stranac ne da bombonudanni1 wrote:Pa ne nose oni,nose srbi,albanci, hrvati....ne nose izbjeglice drogu. Alo ženo, ne postoji granica regionalna mafija sad šeće ko na promenadi nitko ih ništa ne pita.kaja_333 wrote:pa nema vremena za to, neka prođu što prije do austrije i mađarske pa neka ih oni tresu. a računali su na popis jer tko ih prvi popiše tu ih vraćaju. pametno je to, vjeruj, to je jedini izlaz iz situacije. oni i tako neće ostati tu, koga briga što nose..danni1 wrote:Pa napraviš nekakav interni popis,pretreseš im stvari. Ja se kladim da je u ovih 5 dana prošlo droge u hrvatsku i ostale švercane robe više nego u zadnjih 5g.kaja_333 wrote:danni, kada ih popišeš tvoj su problem, ako ih švabe vrate jer nemaju faks vratili bi ih nama. zato ih ne popisuju nego puštaju.
Najpopularnije je bit ignorantski idiot i ismijavat predsjednicu kad kaže da vojska treba izaći na granice.
hdz ova gluparija i bomba sa kontrolom, dok bi oni kontrolirali bili bi preplavljeni izbjeglicama a merkel bi nam poslala kekse i rekla hvala debili.
2015-08-15
Danni pa vojsku su trebali dignit na granici EU a ne u tamo nekom Tovarniku čekat da ju mi kao dignemo a oni će drkat kuraz i dilit moralne packe.
2014-04-11
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ebi ga..zene uvijek imaju neki svoj skriveni interes..tu ne mislim na precjednicu....europske zene su se povampirile i hoce da odlucuju i vode vlast,a preko ledja vlastitih naroda..danni1 wrote:U izvanrednim situacijama se angažira vojska a ne dignu se ruke od svega i sve se pusti da ide u 3PM.kaja_333 wrote:ovo je izvanredna situacija, ne možeš pretresti nekoga a ne zapisati ga a što bi išlo na našu štetu.danni1 wrote:Pametni objasni puku zašto onda sve ove godine plaćamo graničnu policiju i vojsku. Vlada dila drogu,oružje,duhan koji kurac mi izigravamo budale i plaćamo onda sve te ljude koji bi trebali štititi granicu.debotoijusto wrote:o cemu ti brines , stari moj velike kolicine droge ulaze u zemlju preko korumpirane vlasti legalno a teroristi ne pjesace stotine km. vec putuju 1 klasom na odredista , sve ostalo su tlapnje i obmane za priprosti puk...pazi dijete da ti neki stranac ne da bombonudanni1 wrote:Pa ne nose oni,nose srbi,albanci, hrvati....ne nose izbjeglice drogu. Alo ženo, ne postoji granica regionalna mafija sad šeće ko na promenadi nitko ih ništa ne pita.kaja_333 wrote:pa nema vremena za to, neka prođu što prije do austrije i mađarske pa neka ih oni tresu. a računali su na popis jer tko ih prvi popiše tu ih vraćaju. pametno je to, vjeruj, to je jedini izlaz iz situacije. oni i tako neće ostati tu, koga briga što nose..danni1 wrote:Pa napraviš nekakav interni popis,pretreseš im stvari. Ja se kladim da je u ovih 5 dana prošlo droge u hrvatsku i ostale švercane robe više nego u zadnjih 5g.kaja_333 wrote:danni, kada ih popišeš tvoj su problem, ako ih švabe vrate jer nemaju faks vratili bi ih nama. zato ih ne popisuju nego puštaju.
Najpopularnije je bit ignorantski idiot i ismijavat predsjednicu kad kaže da vojska treba izaći na granice.
Guest- Guest
predsjednica igra kako eu i sad kaže, na našu štetu a njhivou korist , tako da nju nije za slušati..
2015-08-15
placas da odrzavaju ravnotezu privida , to je tako svugdje u svijetu , ako se privid omakne kontroli jake snage drzave reagiraju , meksiko s travom , kolumbija s kokom pa na nizi stupanj igre , recimo nasi vrli generali s distribucijom....da ce netko pored tako uhodane sheme przit se na suncu s izbjeglicama da bi prenio u HR par kila necega ravno je tome da je terorist krenuo pjeske preko gumenjaka grcke makedonije srbije....do berlina s 10 kg. TNT pod rukomdanni1 wrote:Pametni objasni puku zašto onda sve ove godine plaćamo graničnu policiju i vojsku. Vlada dila drogu,oružje,duhan koji kurac mi izigravamo budale i plaćamo onda sve te ljude koji bi trebali štititi granicu.debotoijusto wrote:o cemu ti brines , stari moj velike kolicine droge ulaze u zemlju preko korumpirane vlasti legalno a teroristi ne pjesace stotine km. vec putuju 1 klasom na odredista , sve ostalo su tlapnje i obmane za priprosti puk...pazi dijete da ti neki stranac ne da bombonudanni1 wrote:Pa ne nose oni,nose srbi,albanci, hrvati....ne nose izbjeglice drogu. Alo ženo, ne postoji granica regionalna mafija sad šeće ko na promenadi nitko ih ništa ne pita.kaja_333 wrote:pa nema vremena za to, neka prođu što prije do austrije i mađarske pa neka ih oni tresu. a računali su na popis jer tko ih prvi popiše tu ih vraćaju. pametno je to, vjeruj, to je jedini izlaz iz situacije. oni i tako neće ostati tu, koga briga što nose..danni1 wrote:Pa napraviš nekakav interni popis,pretreseš im stvari. Ja se kladim da je u ovih 5 dana prošlo droge u hrvatsku i ostale švercane robe više nego u zadnjih 5g.kaja_333 wrote:danni, kada ih popišeš tvoj su problem, ako ih švabe vrate jer nemaju faks vratili bi ih nama. zato ih ne popisuju nego puštaju.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
To rade svi od 1990. Kayo,nisu svi kratke pameti..kaja_333 wrote:predsjednica igra kako eu i sad kaže, na našu štetu a njhivou korist , tako da nju nije za slušati..
Guest- Guest
Pa bit će tako i ubuduće. Možemo otvoriti granice trajno i uštedjeti ogromne pare na vojsci i graničnoj policiji. Ako nam granica ne treba sad zašto bi nam trebala sutra ili za godinu,3god....kaja_333 wrote:inzistirati sada na pretresu je kao kontrolirati vozne karte na brodu koji se potapa
u grčkoj na primjer, to je šengen, ili na moru. ali na moru su ih spašavali a ne vraćali...RayMabus wrote:Danni pa vojsku su trebali dignit na granici EU a ne u tamo nekom Tovarniku čekat da ju mi kao dignemo a oni će drkat kuraz i dilit moralne packe.
2015-08-15
Zna se di počimaju granice EU a one sigurno nepočimaju u Towarniku.
2014-04-11
pa evo zoki trenutno ne radi, što je je...bogomdani wrote:To rade svi od 1990. Kayo,nisu svi kratke pameti..kaja_333 wrote:predsjednica igra kako eu i sad kaže, na našu štetu a njhivou korist , tako da nju nije za slušati..
2015-08-15
a istina,no stos...da je doli nade bilo kakve,ne bih ja otisao..tko god bio na vlasti..kaja_333 wrote:pa evo zoki trenutno ne radi, što je je...bogomdani wrote:To rade svi od 1990. Kayo,nisu svi kratke pameti..kaja_333 wrote:predsjednica igra kako eu i sad kaže, na našu štetu a njhivou korist , tako da nju nije za slušati..
Guest- Guest
E jbga...kad je onaj kurac...šta je bio Nizozemac ili Francuz rekao da ih treba sve vračat ili potopit u moru onda su se svi zgražali nad tom izjavom.kaja_333 wrote:u grčkoj na primjer, to je šengen, ili na moru. ali na moru su ih spašavali a ne vraćali...RayMabus wrote:Danni pa vojsku su trebali dignit na granici EU a ne u tamo nekom Tovarniku čekat da ju mi kao dignemo a oni će drkat kuraz i dilit moralne packe.
Sad nas tu jebu kako hoće a nitko nema nikakvu ideju kako to riješit.
Svi pametni znaju kako to ne riješiti ali nitko pametan ne zna kako to riješiti. Sila je jedini učinkoviti način,što prije žrtava će biti manje.
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» Kako je Kina kroz coronavirus odlučila educirati zapadne neoliberalne budale - Španija uvodi rješenje koje će uskoro morati i ostali
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Katar poslao 50 tona pomoći za izbjeglice
» Dubai poslao tone pomoći za izbjeglice u Hrvatskoj
» Kako je Kina kroz coronavirus odlučila educirati zapadne neoliberalne budale - Španija uvodi rješenje koje će uskoro morati i ostali
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Katar poslao 50 tona pomoći za izbjeglice
» Dubai poslao tone pomoći za izbjeglice u Hrvatskoj
Page 3 of 5