Eurobasket * 2017
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
„Čestitam Sloveniji na prvoj zlatnoj medalji u istoriji. Nama su nedostajali neki detalji u defanzivi da prelomimo utakmicu“, bilo je prvo što je Mačvan rekao.
A, onda je bez novih pitanja nastavio:
„Drugi put nam se desilo, posle 2010. godine, da u Istanbulu imamo ovakav tretman. Nemoguće je da se sviraju četiri faula na šutu za tri poena, dve tehničke, faul u napadu na Vasi Miciću, koji je sviran kao tehnička... Desilo se da Slovenci preseku kontru, a Lučić je bio sam u kontri, i to nije bila tehnička. Dali smo sve od sebe i nismo zaslužili ovakav tretman kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku“.
Mačvan je zatim objasnio zašto misli da je Srbija najbolja evropska reprezentacija.
„Kažem najbolja zato što smo izgarali, počev od Svetskog prvenstva u Španiji, gde smo osvojili srebro, pa drugo na Olimpijskim igrama, i sada smo opet uzeli srebro“.
Na kraju se posebno zahvalio publici i medicinskom timu reprezentacije.
„Hvala publici koja je došla u Istanbul da nas podrži, istrošili su se i fizički i finansijski. Hvala i onima koji su nas gledali i bodrili uiz Srbije. Ponosan sam na momke, na medicinsko osoblje koje je učinilo sve da svaki igrač bude 100 odsto spreman za svaku nartednu utakmicu“.
I na kraju poruka:
„Vidimo se kad budu krenule kvalifikacije“.
A, onda je bez novih pitanja nastavio:
„Drugi put nam se desilo, posle 2010. godine, da u Istanbulu imamo ovakav tretman. Nemoguće je da se sviraju četiri faula na šutu za tri poena, dve tehničke, faul u napadu na Vasi Miciću, koji je sviran kao tehnička... Desilo se da Slovenci preseku kontru, a Lučić je bio sam u kontri, i to nije bila tehnička. Dali smo sve od sebe i nismo zaslužili ovakav tretman kao najbolja evropska reprezentacija u ovom trenutku“.
Mačvan je zatim objasnio zašto misli da je Srbija najbolja evropska reprezentacija.
„Kažem najbolja zato što smo izgarali, počev od Svetskog prvenstva u Španiji, gde smo osvojili srebro, pa drugo na Olimpijskim igrama, i sada smo opet uzeli srebro“.
Na kraju se posebno zahvalio publici i medicinskom timu reprezentacije.
„Hvala publici koja je došla u Istanbul da nas podrži, istrošili su se i fizički i finansijski. Hvala i onima koji su nas gledali i bodrili uiz Srbije. Ponosan sam na momke, na medicinsko osoblje koje je učinilo sve da svaki igrač bude 100 odsto spreman za svaku nartednu utakmicu“.
I na kraju poruka:
„Vidimo se kad budu krenule kvalifikacije“.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Odbio se rukovati s premijerkom, što je dobaar znak da nije pravi profesionalac.pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..pizzon wrote:meni licno taj sale nikad nije bio nesto ok
ali, nisam hteo da kenjam tokom takmicenja
takodje ne verujem u trenere koji su bili
odlicni igraci, ni u fubalu.
sto se tice odbijanja da se pozdravi, msm da
je sebe ponizio, posebno sto je to u stranoj zemlji
pre ocima sveta.
on, tu ne zastupa sebe vec srvbiju kao i ana.
mesto selektora nije njegova svojina vec
skoro drzavna funkcija.
znaci da vise nije opravdano da bude selektor srbije u kosarci
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
[size=30]Mačvan: Zar opet da nam ovako sude u Istanbulu?![/size]
2014-08-25
srbija i u sportu placa cenu necemu sto nema veze sa sportom
ali sport je uvek bio i bice vise od igre
mogu srbi da pobede, ali ne sa srpskom zastavom. moze, ali to
mora da bude super dominantno
ali sport je uvek bio i bice vise od igre
mogu srbi da pobede, ali ne sa srpskom zastavom. moze, ali to
mora da bude super dominantno
Last edited by pizzon on 18/9/2017, 07:41; edited 1 time in total
Guest- Guest
Sta ima tu da trazi premijerka, politicke poene?
2014-08-25
pa izgleda da mozda i nece..ovisi o vucicu oce li plac ostat gore i dolje..a pozdo je ponizio njegov izbor brnabicku..tesko da ce palac ostati gore..pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..pizzon wrote:meni licno taj sale nikad nije bio nesto ok
pre ocima sveta.
skoro drzavna funkcija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a zatso mislis da ih je opna tarzila a ne glavnokomandujuci preko nje...Serbinho-3 wrote:Sta ima tu da trazi premijerka, politicke poene?
2015-09-08
Nek' se nose, taman da se ljudi odmore malo od politike i eto nje sa zastavom...
2014-08-25
Naravno da da, ali to nije problem nekog tko je profesionlac u košarki.Serbinho-3 wrote:Sta ima tu da trazi premijerka, politicke poene?
Otvaraju političari zbog pol. poena čak i ćevapdžinicu, kao što znaš.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Nije došla da ih bodri već da ubere političke poene na njihovom uspehu. Sale je doktordki i kulturno rekao šta ima bez ijedne reči.Eroo wrote:Pa eto, došla ih je bodrit...dzango wrote:Radi se. Kada čovek ima stav. Šta će ona uopšte tamo?Eroo wrote:U svakom slučaju nepristojno. Ne radi se u stranoj zemlji.Ružno je bilo vidit. No, balkanac je balkanac, jebiga..Serbinho-3 wrote:Vuciceva?Eroo wrote:
Šta bi mogao biti razlog?
Može on imati stav, ali to nas sa strane ne zanima. Posebno ne na košarkaškom festivalu.
Sale je naš slelektor a ne vaš i ne zanima ga šta vas interesuje ili ne.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
IZGUBIO RAZUM
JEDINO ZVEZDAN JOVANOVIĆ MOŽE DA ZAUSTAVI DRAGIĆA: Kakva SKANDALOZNA izjava SERGEJA TRIFUNOVIĆA!!!
2014-08-25
A da ti malo jedeš govna pičko sendvičarska. Ne dirajte čoveka da vam malo ne bi jebali nanu naninu. Govna naprednjačka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..pizzon wrote:meni licno taj sale nikad nije bio nesto ok
pre ocima sveta.
skoro drzavna funkcija.
..zaboravio se jos ejdnu stavku..zvezdas je i cigos...dzango wrote:A da ti malo jedeš govna pičko sendvičarska. Ne dirajte čoveka da vam malo ne bi jebali nanu naninu. Govna naprednjačka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..pizzon wrote:meni licno taj sale nikad nije bio nesto ok
pre ocima sveta.
skoro drzavna funkcija.
2015-09-08
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Dino Rađa:'Uspjeh Slovenije?Ne,nije me iznenadio oni vec petnaest godina strpljivo grade kult kosarke i reprezentacije i ne samo u kosarci.Razlog?Nikad nisu dozvolili mjesanje politike u sport u njihovim savezima necete naci politicare na odgovornim sportskim funckijama eventualno one koji su zaljubljeni u taj sport a ne da im funkcija u savezu sluzi kao rezervna fotelja prema onim politickim'.
2015-09-08
dzango wrote:A da ti malo jedeš govna pičko sendvičarska. Ne dirajte čoveka da vasa m malo ne bi jebali nanu naninu. Govna naprednjačka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..pizzon wrote:meni licno taj sale nikad nije bio nesto ok
pre ocima sveta.
skoro drzavna funkcija.
a da ti malo pusis q za svoje pare i zadovoljstvo
vodi ga kuci i yebite se, nece niko da vas ometa
hahahaa
Guest- Guest
..tocno rađa zbori....gdje se uvaljuju politicari u saveze tu srece nema...
2015-09-08
A kad ja to napišem onda me se opvdje pljuje.vuksadinare wrote:Dino Rađa:'Uspjeh Slovenije?Ne,nije me iznenadio oni vec petnaest godina strpljivo grade kult kosarke i reprezentacije i ne samo u kosarci.Razlog?Nikad nisu dozvolili mjesanje politike u sport u njihovim savezima necete naci politicare na odgovornim sportskim funckijama eventualno one koji su zaljubljeni u taj sport a ne da im funkcija u savezu sluzi kao rezervna fotelja prema onim politickim'.
Rađa je potpuno u pravu. Političari i politika nemaju što tražiti na stadionima,a kamo li u stručnim štabovima i svlačionama.
Kad to shvatimo i nama se smiješe uspjesi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pederastija je vaša specijalnost mame vam ga sendvičarsku i nenormalnu. Peder i psihopata vam predsednik a lezbejka premijerka. I još bi da vam se klanja legenda poput Saše Đorđevića? E taj film nećete gledati. Vaše legende su Nebojša Čović, Siniša Mali, Vučić... sve kurton do kurtona. Nikada od vas ljudi.pizzon wrote:dzango wrote:A da ti malo jedeš govna pičko sendvičarska. Ne dirajte čoveka da vasa m malo ne bi jebali nanu naninu. Govna naprednjačka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..pizzon wrote:meni licno taj sale nikad nije bio nesto ok
pre ocima sveta.
skoro drzavna funkcija.
hahahaa
pa togaq nemas u vaterpolu...razlog?..mala lova se ondje vrti...dakle ne treba biti pametan i zakljuciti da politicara nema ondje gdje se velika lova ne vrti gdje nisi stalno na naslovnicama...i to ej to..zapravo bas sportovi gdje nema velikog upliva politike su nam konstantno u rastu i osvajamo medalje i imamo uspjehe vaterpolo,atletika,veslanje....u kosarci su nakon niza godina ispali politicari iz saveza pa smo ajmo rec na nekom pocetku i mora proci nesto vremena da se to sve stabilizira...razumijem rađu,vrankovica ne mozes preko noci izgraditi ono sto je visegodisnje urusavanojastreb wrote:A kad ja to napišem onda me se opvdje pljuje.vuksadinare wrote:Dino Rađa:'Uspjeh Slovenije?Ne,nije me iznenadio oni vec petnaest godina strpljivo grade kult kosarke i reprezentacije i ne samo u kosarci.Razlog?Nikad nisu dozvolili mjesanje politike u sport u njihovim savezima necete naci politicare na odgovornim sportskim funckijama eventualno one koji su zaljubljeni u taj sport a ne da im funkcija u savezu sluzi kao rezervna fotelja prema onim politickim'.
Rađa je potpuno u pravu. Političari i politika nemaju što tražiti na stadionima,a kamo li u stručnim štabovima i svlačionama.
Kad to shvatimo i nama se smiješe uspjesi.
2015-09-08
dzango wrote:Pederastija je vaša specijalnost mame vam ga sendvičarsku i nenormalnu. Peder i psihopata vam predsednik a lezbejka premijerka. I još bi da vam se klanja legenda poput Saše Đorđevića? E taj film nećete gledati. Vaše legende su Nebojša Čović, Siniša Mali, Vučić... sve kurton do kurtona. Nikada od vas ljudi.pizzon wrote:dzango wrote:A da ti malo jedeš govna pičko sendvičarska. Ne dirajte čoveka da vasa m malo ne bi jebali nanu naninu. Govna naprednjačka.pizzon wrote:vuksadinare wrote:
eh...moj pizzon...igraci nemaju kud...dio ih igra u ameirici da su to ucinili navukli bi americke neoliberalne medije na sebe..a mozda i nogu dobili..sale nema sto izgubiti u najamnju ruku moze bit trener partizana..love ima..i to je to..
hahahaa
nije mi simp. i sta sad
ko ga yebe
nisam to pisao za vreme takmicenja
postovao sam tim srbija
sad mogu da napisem da nisam njegov fan
da sumnjam u vrsnog igraca da bude dobar trener
ne samo on i ne samo u kosarci
da se poneo kao dziber, ne pred a.b. vec pred pred. vlade srbije