Eurobasket * 2017
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Naravno da svaki pravoslavac nije Srbin. Tako imamo i Makedonce,Ruse,Ukrajince,Bugare,Grke...Eroo wrote:
Ispravnije bi bilo da sam napisao kolektivitetu. Moje pitanje još uvijek stoji i traži odgovor...
Tebi je izgled svaki pravoslavac Srbin, što može da bidne i ne mora. A što su srpski ateisti? A-Srbi?
Ali ako se Dončić izjašnjava Srbinom(a izjašnjava se. I njegov otac također),tko si ti da mu to osporavaš?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
po istoj matrici po kojoj su i b-ercegovacki pravoslavci "srbi".vjerskoj,politickoj....izaberijastreb wrote:Po čemu su onda Hrvati,npr.Janjevci???max123 wrote:ero je IKAVAC,a SVI IKAVCI od triglava do djevdjelije su etnicki Horvati.nase najstarije dijaspore(gradiscanski Hrvati,moleski Hrvati,bunjevacki Hrvati,sokacki Hrvati) su svi IKAVCI...jastreb wrote:
A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Pa valjda po tome što su "zapadnog zakona" (po Vuku). A Janjevci ateisti su najvjerojatnije (po tvoje) Srbi-izdajice.jastreb wrote:Po čemu su onda Hrvati,npr.Janjevci???max123 wrote:ero je IKAVAC,a SVI IKAVCI od triglava do djevdjelije su etnicki Horvati.nase najstarije dijaspore(gradiscanski Hrvati,moleski Hrvati,bunjevacki Hrvati,sokacki Hrvati) su svi IKAVCI...jastreb wrote:
A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Kakvi Hrvati.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
mos se ti izjasnjavat i kinezom,a mos se svakog utorka osjecat ka i tunguzijanac,ali tebe definira jezik i tvoji preci...jastreb wrote:
Ali ako se Dončić izjašnjava Srbinom(a izjašnjava se. I njegov otac također),tko si ti da mu to osporavaš?
2015-10-28
Don, korijen, pa ti vidi...Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Last edited by Eroo on Sat 16 Sep - 12:04; edited 1 time in total
2016-07-22
ajde bre znaš i sam kako je postala većina pravoslavaca i kako je SPC to sve proglasiojastreb wrote:Naravno da svaki pravoslavac nije Srbin. Tako imamo i Makedonce,Ruse,Ukrajince,Bugare,Grke...Eroo wrote:
Ispravnije bi bilo da sam napisao kolektivitetu. Moje pitanje još uvijek stoji i traži odgovor...
Tebi je izgled svaki pravoslavac Srbin, što može da bidne i ne mora. A što su srpski ateisti? A-Srbi?
srpskim življem
ako je pravoslavnio pop prvi došao u selo to selo bi postalo srpsko iako srba nikada videli nisu
@Serbinjo
..hahaha pa još Anđela. Nije krv votka.
..hahaha pa još Anđela. Nije krv votka.
Last edited by Eroo on Sat 16 Sep - 12:06; edited 1 time in total
2016-07-22
Svojatate Srbe u Hrvate, to vidim...Eroo wrote:Don, korijen, pa ti vidi...Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Iza svakog uspesnog Srbina imas Hrvata, koji tvrdi da je ovaj Srbim zapravo Hrvat
2014-08-25
imas masu "srba"(bivsih Hrvata) iz Hrvatske koje je aco (karadjordjevic) naselio na kosovu.guglaj..Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
2015-10-28
Je li Vulin Srbin? Odgovori na to pa ćemo nastaviti dalje...Serbinho-3 wrote:Svojatate Srbe u Hrvate, to vidim...Eroo wrote:Don, korijen, pa ti vidi...Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Iza svakog uspesnog Srbina imas Hrvata, koji tvrdi da je ovaj Srbim zapravo Hrvat
2016-07-22
Koliko imas tu Hrvata, koji su Srbi...max123 wrote:imas masu "srba"(bivsih Hrvata) iz Hrvatske koje je aco (karadjordjevic) naselio na kosovu.guglaj..Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Kod vas se vrsi reperkusija nad svima, koji nisu Hrvati, kako bi postali.
Hrvatska van iste je totalno nebitna, tako da je pitanje koliko isti ostaju Hrvati, nakon izlaska iz iste.
Hrvat u Italiji ne postoji.
2014-08-25
Isto je i sa masom današnjih Hrvata.čardak efendija wrote:ajde bre znaš i sam kako je postala većina pravoslavaca i kako je SPC to sve proglasiojastreb wrote:Naravno da svaki pravoslavac nije Srbin. Tako imamo i Makedonce,Ruse,Ukrajince,Bugare,Grke...Eroo wrote:
srpskim življem
ako je pravoslavnio pop prvi došao u selo to selo bi postalo srpsko iako srba nikada videli nisu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
inace,cestitke srbadiji i slovencima na fenomenalnoj kosarci.uzitak za oko...
2015-10-28
Slaven Letica Hrvat?Eroo wrote:Je li Vulin Srbin? Odgovori na to pa ćemo nastaviti dalje...Serbinho-3 wrote:Svojatate Srbe u Hrvate, to vidim...Eroo wrote:Don, korijen, pa ti vidi...Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Odgovori pa cemo nastaviti dalje...
2014-08-25
Bio jednom jedan čovek koji je hteo da postane bosanac
i ljudi mu kažu da ne može da bude to nikako
i on je toliko to želeo i tražio da mu na kraju jedan kirurg reče da može ali da mu odstrane pola mozga i taj čovek to prihvati
kad se probudio posle operacije dođe mu doktor i kaže
joj napravili smo kardinalnu grešku, umesto pola mozga mi smo
odstranili dve trećine mozga
nato će čovek; a šta mi bre fali!
i ljudi mu kažu da ne može da bude to nikako
i on je toliko to želeo i tražio da mu na kraju jedan kirurg reče da može ali da mu odstrane pola mozga i taj čovek to prihvati
kad se probudio posle operacije dođe mu doktor i kaže
joj napravili smo kardinalnu grešku, umesto pola mozga mi smo
odstranili dve trećine mozga
nato će čovek; a šta mi bre fali!
pa tako su nastali "srbi" u 150%katolickoj bosni prije dolazka osmana.turci protirali franjevce, naselili pravoslavne popove i mic po mic tamosnji katolici i etnicki Hrvati 500 godina kasnije postali teske srbende...čardak efendija wrote:
ajde bre znaš i sam kako je postala većina pravoslavaca i kako je SPC to sve proglasio
srpskim življem
Last edited by max123 on Sat 16 Sep - 12:18; edited 1 time in total
2015-10-28
Serbinho-3 wrote:Koliko imas tu Hrvata, koji su Srbi...max123 wrote:imas masu "srba"(bivsih Hrvata) iz Hrvatske koje je aco (karadjordjevic) naselio na kosovu.guglaj..Serbinho-3 wrote:Dončić su Srbi sa Kosova, familija od bivše u Cikagu su Dončić sa Kosova.
Kakvi Hrvati.
Kod vas se vrsi reperkusija nad svima, koji nisu Hrvati, kako bi postali.
Hrvatska van iste je totalno nebitna, tako da je pitanje koliko isti ostaju Hrvati, nakon izlaska iz iste.
Hrvat u Italiji ne postoji.
Navest ću ti samo jedan najpoznatiji primjer, da vidiš ko šta svojata.
Od 42 useljenika krajem 19.stoljeća u Ameriku s prezumenom "Tesla" niti jedan, pazi-niti jedan, se nije izjasnio kao Srbin.
Na pitanje: Ethnicity? Croatian. Nitko ih tamo nije prisvajao, niti prisiljavao. Dalje ne bih, jer se zna na što sam mislio...
Last edited by Eroo on Sat 16 Sep - 12:19; edited 2 times in total
2016-07-22
odakle srbi u rvatckoj i bosnijastreb wrote:Isto je i sa masom današnjih Hrvata.čardak efendija wrote:ajde bre znaš i sam kako je postala većina pravoslavaca i kako je SPC to sve proglasiojastreb wrote:Naravno da svaki pravoslavac nije Srbin. Tako imamo i Makedonce,Ruse,Ukrajince,Bugare,Grke...Eroo wrote:
srpskim življem
tu su sve rvatcki kraljevi stolovali
niđe srba dok nas čarnojević nije dovukao u velikoj seobi
kad smo bežali od turaka
istina je voda duboka
to i kažem samo mnogi srbi to nemax123 wrote:pa tako su nastali "srbi" u 150%katolickoj bosni prije dolazka osmana.turci protirali franjevce, naselili pravoslavne popove i mic po mic tamosnji katolici i etnicki hrvati 500 godina kasnije postali teske srbende...čardak efendija wrote:
ajde bre znaš i sam kako je postala većina pravoslavaca i kako je SPC to sve proglasio
srpskim življem
žele da vide jer se stide prošlosti svojih predaka
Page 23 of 50