Eurobasket * 2017
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Eurobasket * 2017
Rekoh, kao primjer, koji je imao čak i svoje katastrofalne posljedice. Uključujuć i zadnji rat.pizzon wrote:Eroo wrote:Možeš pokledat u Wikipediji, nema potrebe lagati se.Javi mi šta si pročitao. Može?jastreb wrote:Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.Eroo wrote:
Vi nacionalisti ste ograničeni politikom i ne razumijete zašto Dončić, na primjer, nije Srbin...
Karadžićevo "Ko je istočnog zakona je Srbin, a ko zapadnog je Hrvat" je obična balkanska papazjanija,
neviđena u modernom svijetu. Naslijedili ste je i vi, tobožnji "ljevičari", pa eto i "četnici"...
Osim toga zašto toliko bježiš od toga? Zar je biti Srbin nešto ružno ili sramotno?
Tko je rekao da je biti Srbin ružno?
Odkud vam ta blkanska potreba da sve okrenete na " oni nas mrzidu",
kad god se argumentirano poriče neka tvrdnja, koja ne pije vode?
U Jasenovcu nije bilo 700, 000 žrtava i točka.
Jebiga, argumentirano dokazano da ih je bilo barem 10x manje.
Možete vi mene sad nazivati kako god vam volja, to se mene ne dotikavlje.
Za vas kvazi-ljevičare sam naveo samo kao primjer
sad ubaci i jasenovac, u ovo, Boze mili, kakav si ti to covek
Eroo- Posts : 78964
2016-07-22
Evoga, čim balkancu ponestane argumenata krene sa ad hominem...Braća wrote:Eroo wrote:Možeš pokledat u Wikipediji, nema potrebe lagati se.Javi mi šta si pročitao. Može?jastreb wrote:Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.Eroo wrote:
Vi nacionalisti ste ograničeni politikom i ne razumijete zašto Dončić, na primjer, nije Srbin...
Karadžićevo "Ko je istočnog zakona je Srbin, a ko zapadnog je Hrvat" je obična balkanska papazjanija,
neviđena u modernom svijetu. Naslijedili ste je i vi, tobožnji "ljevičari", pa eto i "četnici"...
Osim toga zašto toliko bježiš od toga? Zar je biti Srbin nešto ružno ili sramotno?
Ti si baš iskompleksiran-ono žešće
Kad ga mlatneš po glavi istim "argumentom" ide kukanje i opanjkavanje,
2016-07-22
Rapajic se izjasnjava Hrvatom.jastreb wrote:I kod nas su za reprezentaciju igrali Srbi. Recimo Rapajić ili Balaban. Nitko nije govorio da su to Hrvati,niti je ikome smetalo što su Srbi.pizzon wrote:jastreb wrote:Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.Eroo wrote:
ma pusti ga,
glumi neki q
ko zna kakav je,
verovatno gori od mene
S druge strane ovdje je neki dan kačio tobože neke Hrvate u dijaspori,od kojih 80% nema veze sa Hrvatima,primjerice Maradona.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
5 poznatih "stubova", koji su potrebni za biti narod, pa tako i pripadnik toga naroda.
Tko ne zna sam na to odgovoriti neka progugla...
A sad idem gospođi pomagat nešto, a za to vrijeme napišite odgovor.
Tko ne zna sam na to odgovoriti neka progugla...
A sad idem gospođi pomagat nešto, a za to vrijeme napišite odgovor.
2016-07-22
kic wrote:
uopće ne boli, igraju lijepu košarku, naprijed Dežela!
Slovenija stvarno igra vrlo atraktivnu košarku, ali bojim se da su Srbi ipak favoriti.
Guest- Guest
Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.maggie13 wrote:Rapajic se izjasnjava Hrvatom.jastreb wrote:I kod nas su za reprezentaciju igrali Srbi. Recimo Rapajić ili Balaban. Nitko nije govorio da su to Hrvati,niti je ikome smetalo što su Srbi.pizzon wrote:jastreb wrote:Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.Eroo wrote:
ma pusti ga,
glumi neki q
ko zna kakav je,
verovatno gori od mene
S druge strane ovdje je neki dan kačio tobože neke Hrvate u dijaspori,od kojih 80% nema veze sa Hrvatima,primjerice Maradona.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.maggie13 wrote:
Rapajic se izjasnjava Hrvatom.
Ti dalje imaš problem jer ne razlikuješ etničko podrijetlo od nacionalne pripadnosti. Pojednostavljeno, etnicitet je pretežito stvar gena odnosno biologije, a nacionalitet je pretežito stvar osobnog osjećaja i kulturološki fenomen.
Guest- Guest
Po čemu je njegov otac bio Srbin? Navedi 5 razloga. Ne 1, 2 ili 3, moraš ih pronaći 5.jastreb wrote:Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.maggie13 wrote:Rapajic se izjasnjava Hrvatom.jastreb wrote:I kod nas su za reprezentaciju igrali Srbi. Recimo Rapajić ili Balaban. Nitko nije govorio da su to Hrvati,niti je ikome smetalo što su Srbi.pizzon wrote:jastreb wrote:
Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.
ma pusti ga,
glumi neki q
ko zna kakav je,
verovatno gori od mene
2016-07-22
Eroo wrote:Evoga, čim balkancu ponestane argumenata krene sa ad hominem...Braća wrote:Eroo wrote:Možeš pokledat u Wikipediji, nema potrebe lagati se.Javi mi šta si pročitao. Može?jastreb wrote:Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.Eroo wrote:
Pa čekaj, spominješ jasenovce, u pežurativnom smislu-koga kao hrvat ne bi ni trebalo da uzimaš u usta, na teminza košarcu.
Ako je nekome ponestalo argumenata, to si ti.
Guest- Guest
Ti opet lažeš (što se ne čudim)...U pežorativnom smislu spominjem onih 700,000, a 80,000 žalim.Braća wrote:Eroo wrote:Evoga, čim balkancu ponestane argumenata krene sa ad hominem...Braća wrote:Eroo wrote:Možeš pokledat u Wikipediji, nema potrebe lagati se.Javi mi šta si pročitao. Može?jastreb wrote:
Dončić i njegov otac su i sami više puta izjavili da su Srbi.
Pa čekaj, spominješ jasenovce, u pežurativnom smislu-koga kao hrvat ne bi ni trebalo da uzimaš u usta, na teminza košarcu.
Ako je nekome ponestalo argumenata, to si ti.
Vi ne žalite niti jednoga. To vam služi isključivo kao moneta za podkusurivanje. Tako je bilo zadnjih 70 godina,
a tako je izgleda mi i danas. Za takvu vrstu priče nisam ti sugovornik.
2016-07-22
Trener Slovenije je moj trener iz Beograda, trenirali u Isidora Sekulić skoli kod Picinog parkica, OKK Beograd.
Prijatelj sa kojim sam igrao kod Igora, zvao u L.A da dodjem da nas uvede Igor dole na parket direktno, bio on vec sa Knicks-ima.
Igora je vidjao cesto u L.A.
Ostalih 5 igraca su Srbi, ključni igrači , sto pokazuje ko je gurao Jugu.
Mala Slovenija od ispod 2 Milke , srusila Spaniju od ne znam koliko miliona, 60 miliona recimo gleda kako ih gaze.
Sada se ponose kao nekom SLO basket timom, koji su realno Srbi.
Prijatelj sa kojim sam igrao kod Igora, zvao u L.A da dodjem da nas uvede Igor dole na parket direktno, bio on vec sa Knicks-ima.
Mala Slovenija od ispod 2 Milke , srusila Spaniju od ne znam koliko miliona, 60 miliona recimo gleda kako ih gaze.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.Eroo wrote:Po čemu je njegov otac bio Srbin? Navedi 5 razloga. Ne 1, 2 ili 3, moraš ih pronaći 5.jastreb wrote:Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.maggie13 wrote:Rapajic se izjasnjava Hrvatom.jastreb wrote:I kod nas su za reprezentaciju igrali Srbi. Recimo Rapajić ili Balaban. Nitko nije govorio da su to Hrvati,niti je ikome smetalo što su Srbi.pizzon wrote:
ma pusti ga,
glumi neki q
ko zna kakav je,
verovatno gori od mene
2014-04-22
Dobro ero govori.
Neg, 'ko ce vas trpit do nedjelje:-D
Skoro ste visa rasa postali.
"Ko god pobijedi, nas je."
:-D
Neg, 'ko ce vas trpit do nedjelje:-D
Skoro ste visa rasa postali.
"Ko god pobijedi, nas je."
:-D
2014-04-12
Nisam te to pitao, odgovori mi na ono šta sam te pitao ili čkomi.jastreb wrote:A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.Eroo wrote:Po čemu je njegov otac bio Srbin? Navedi 5 razloga. Ne 1, 2 ili 3, moraš ih pronaći 5.jastreb wrote:Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.maggie13 wrote:Rapajic se izjasnjava Hrvatom.jastreb wrote:
I kod nas su za reprezentaciju igrali Srbi. Recimo Rapajić ili Balaban. Nitko nije govorio da su to Hrvati,niti je ikome smetalo što su Srbi.
2016-07-22
ero je IKAVAC,a SVI IKAVCI od triglava do djevdjelije su etnicki Horvati.nase najstarije dijaspore(gradiscanski Hrvati,moleski Hrvati,bunjevacki Hrvati,sokacki Hrvati) su svi IKAVCI...jastreb wrote:
A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
OK. Nego po čemu su ti Vulin i Dončić obojica Srbi? Jedan od njih dvojice nije da ga jebeš.Serbinho-3 wrote:Trener Slovenije je moj trener iz Beograda, trenirali u Isidora Sekulić skoli kod Picinog parkica, OKK Beograd.
Pa jebote, iz aviJona se vidi...jedan "čokoladni" a drugi tipičan Slovenac.
Last edited by Eroo on 16/9/2017, 11:55; edited 1 time in total
2016-07-22
Takviom bedastoćama se ne želim baviti,a kamo li odgovarati na još gluplja pitanja. Pet stubova imaš u islamu,a ne u pripadnosti nekoj naciji.Eroo wrote:Nisam te to pitao, odgovori mi na ono šta sam te pitao ili čkomi.jastreb wrote:A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.Eroo wrote:Po čemu je njegov otac bio Srbin? Navedi 5 razloga. Ne 1, 2 ili 3, moraš ih pronaći 5.jastreb wrote:Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.maggie13 wrote:
Rapajic se izjasnjava Hrvatom.
2014-04-22
Po čemu su onda Hrvati,npr.Janjevci???max123 wrote:ero je IKAVAC,a SVI IKAVCI od triglava do djevdjelije su etnicki Horvati.nase najstarije dijaspore(gradiscanski Hrvati,moleski Hrvati,bunjevacki Hrvati,sokacki Hrvati) su svi IKAVCI...jastreb wrote:
A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.
2014-04-22
vulin,po prezimenu Horvat,po izgledu i podrijetlu,100% rom.doncic je 150% Hrvat i po prezimenu i po izgledu...Eroo wrote:
OK. Nego po čemu su ti Vulin i Dončić obojica Srbi? Jedan od njih dvojice nije da ga jebeš. Pa jebote, iz aviJona se vidi...
Prezime Dončić u modernoj Hrvatskoj
Dončići u Hrvatskoj najčešće su Hrvati, većim dijelom iz okolice Klanjca, a rijetko su i Srbi. U prošlom stoljeću relativno najviše hrvatskih stanovnika s ovim prezimenom rođeno je u Gradu Zagrebu i u okolici Klanjca. U Karlovićima u okolici Pazina svaki drugi stanovnik prezivao se Dončić.
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Ispravnije bi bilo da sam napisao kolektivitetu. Moje pitanje još uvijek stoji i traži odgovor...jastreb wrote:Takviom bedastoćama se ne želim baviti,a kamo li odgovarati na još gluplja pitanja. Pet stubova imaš u islamu,a ne u pripadnosti nekoj naciji.Eroo wrote:Nisam te to pitao, odgovori mi na ono šta sam te pitao ili čkomi.jastreb wrote:A po čemu si ti Hrvat? Nisi iz Hrvatske. Nisi rođen u Hrvatskoj. Ne živiš u Hrvatskoj. Žena ti nije Hrvatica.Eroo wrote:Po čemu je njegov otac bio Srbin? Navedi 5 razloga. Ne 1, 2 ili 3, moraš ih pronaći 5.jastreb wrote:
Ne znam. Otac mu je Mihajlo Rapaić,Srbin iz jednog podvelebitskog sela. Nebitno.
Tebi je izgled svaki pravoslavac Srbin, što može da bidne i ne mora. A što su srpski ateisti? A-Srbi?
Po Džangi vjerojatno Srbi-izdajice.
2016-07-22
Naravno da svaki pravoslavac nije Srbin. Tako imamo i Makedonce,Ruse,Ukrajince,Bugare,Grke...Eroo wrote:
Ispravnije bi bilo da sam napisao kolektivitetu. Moje pitanje još uvijek stoji i traži odgovor...
Tebi je izgled svaki pravoslavac Srbin, što može da bidne i ne mora. A što su srpski ateisti? A-Srbi?
Ali ako se Dončić izjašnjava Srbinom(a izjašnjava se. I njegov otac također),tko si ti da mu to osporavaš?
2014-04-22
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Page 22 of 50