Pravio sam se Englez po Zagrebu i evo što ste mi rekli o svojoj zemlji
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Pravio sam se Englez po Zagrebu i evo što ste mi rekli o svojoj zemlji
isprika , nisam znao da je rijec o pjesmi , ne pratim cajka sound , sve sto cujem je iz otvorenih prozora automobila koji projure pod mojim prozoromprckov wrote:alo, pusti me da pjevam sad sam izletio iz akordadebotoijusto wrote:osijek...no dobro , dodje na isto samo oblik krunice na retrovizoru drugacijiprckov wrote:caj caj cajka iz novoga sadaomni wrote:Znaci cajkusa sto trinity rece. :Ddebotoijusto wrote:ako kopkamo po detaljima evo ja zapazih da ta cura ( sto se poziva na novi sad ) je iz osjeka i radi u nocnom klubu...mogao bi i i zakljuciti da joj vrhunac duhovnosti krunica na retrovizoru ...kad bi bio zlobanomni wrote:Pa nije, procitao sam citav tekst i ima toga sto je istina naravno, al onda ga zakljuci s Novim Sadom i boljom ekipom. :Ddebotoijusto wrote:od teksta ti zapalo za oko samo jedna recenica o novom sadu kao potvrda iznesenogomni wrote:Zasto to nije skratio pa u jednoj recenici napisao da je Hrvatska kurac od drzave a Srbija centar svijeta. Bezveze napisa ovoliko teksta. Sve lose i sjebano a onda zavrsi sa Novim Sadom. Banja Luka je bliza a ekipa vjerojatno jos bolja.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
hahahahahahaha, a bem te mutava :Dprckov wrote:e ovo me stvarno potreslo, di je megi da me utjesi
veber-
2014-12-30
nemoj se zavaravat, tvoj kulturoloski limit i jeste cajka saunddebotoijusto wrote:isprika , nisam znao da je rijec o pjesmi , ne pratim cajka sound , sve sto cujem je iz otvorenih prozora automobila koji projure pod mojim prozoromprckov wrote:alo, pusti me da pjevam sad sam izletio iz akordadebotoijusto wrote:osijek...no dobro , dodje na isto samo oblik krunice na retrovizoru drugacijiprckov wrote:caj caj cajka iz novoga sadaomni wrote:Znaci cajkusa sto trinity rece. :Ddebotoijusto wrote:ako kopkamo po detaljima evo ja zapazih da ta cura ( sto se poziva na novi sad ) je iz osjeka i radi u nocnom klubu...mogao bi i i zakljuciti da joj vrhunac duhovnosti krunica na retrovizoru ...kad bi bio zlobanomni wrote:Pa nije, procitao sam citav tekst i ima toga sto je istina naravno, al onda ga zakljuci s Novim Sadom i boljom ekipom. :Ddebotoijusto wrote:od teksta ti zapalo za oko samo jedna recenica o novom sadu kao potvrda iznesenogomni wrote:Zasto to nije skratio pa u jednoj recenici napisao da je Hrvatska kurac od drzave a Srbija centar svijeta. Bezveze napisa ovoliko teksta. Sve lose i sjebano a onda zavrsi sa Novim Sadom. Banja Luka je bliza a ekipa vjerojatno jos bolja.
2014-04-19
Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
N.Sad je više rokerski grad.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Imali kakve šanse među ovim ekonomskim emigrantkinjama šta nabost?bogomdani wrote:A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
2014-04-22
tja...znas mene,..nisam naklonjen Khozoepkama,no vidjeh tu u svabiji jednu Nigga -curu,nes nevidjeno zgodno i cakano u licu...no opet nigga pa otpada...arapkinje,bar one koje lice na nes,neces medju ovima naci..albatros wrote:Imali kakve šanse među ovim ekonomskim emigrantkinjama šta nabost?bogomdani wrote:A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
Guest- Guest
A usput moras prec na Islam, vamilija ce striktno da zahtijeva.bogomdani wrote:tja...znas mene,..nisam naklonjen Khozoepkama,no vidjeh tu u svabiji jednu Nigga -curu,nes nevidjeno zgodno i cakano u licu...no opet nigga pa otpada...arapkinje,bar one koje lice na nes,neces medju ovima naci..albatros wrote:Imali kakve šanse među ovim ekonomskim emigrantkinjama šta nabost?bogomdani wrote:A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
omni-
2014-04-12
a jeste..mos je izvozati,pa te kasnije njena bratija trazi da te napikne na jatagan...omni wrote:A usput moras prec na Islam, vamilija ce striktno da zahtijeva.bogomdani wrote:tja...znas mene,..nisam naklonjen Khozoepkama,no vidjeh tu u svabiji jednu Nigga -curu,nes nevidjeno zgodno i cakano u licu...no opet nigga pa otpada...arapkinje,bar one koje lice na nes,neces medju ovima naci..albatros wrote:Imali kakve šanse među ovim ekonomskim emigrantkinjama šta nabost?bogomdani wrote:A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
Guest- Guest
I ja sam to radio kad sam bio klinac, ali zato jer zagrepčanke luduju za Amerikancima i odmah ti daju sve što želiš.
crvenkasti-
2014-04-17
..Levi.s-ice i bazooka Joe zvake,jel???
Guest- Guest
Imao sam i novinarsku iskaznicu, sam sam ju napravio od folije i samoljepive etikete uz pomoć pegle.
A laserski printer su tada imali samo na faksu.
A laserski printer su tada imali samo na faksu.
crvenkasti-
2014-04-17
istina...pored toliko slobodnih zena ne vidim razloga petljati se s totalno drugim filmom , no nekima je to izazov , cudni su putevi sladostrascabogomdani wrote:a jeste..mos je izvozati,pa te kasnije njena bratija trazi da te napikne na jatagan...omni wrote:A usput moras prec na Islam, vamilija ce striktno da zahtijeva.bogomdani wrote:tja...znas mene,..nisam naklonjen Khozoepkama,no vidjeh tu u svabiji jednu Nigga -curu,nes nevidjeno zgodno i cakano u licu...no opet nigga pa otpada...arapkinje,bar one koje lice na nes,neces medju ovima naci..albatros wrote:Imali kakve šanse među ovim ekonomskim emigrantkinjama šta nabost?bogomdani wrote:A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Meni uopce nije izazov,niti malo,od svabica sam ohladio davno,tek su nijansu zivotnije od onih japanskih sex-bot cura,a ostalo je naklonjeno svojima...ima tu juedna hertzegovka,solidna,no sa njom sam vise frend pa nema smisla,a i oduzet sam,Dzepna me oduzela..debotoijusto wrote:istina...pored toliko slobodnih zena ne vidim razloga petljati se s totalno drugim filmom , no nekima je to izazov , cudni su putevi sladostrascabogomdani wrote:a jeste..mos je izvozati,pa te kasnije njena bratija trazi da te napikne na jatagan...omni wrote:A usput moras prec na Islam, vamilija ce striktno da zahtijeva.bogomdani wrote:tja...znas mene,..nisam naklonjen Khozoepkama,no vidjeh tu u svabiji jednu Nigga -curu,nes nevidjeno zgodno i cakano u licu...no opet nigga pa otpada...arapkinje,bar one koje lice na nes,neces medju ovima naci..albatros wrote:Imali kakve šanse među ovim ekonomskim emigrantkinjama šta nabost?bogomdani wrote:A cure Mlatke kostaju burek&jogurt..albatros wrote:Pa upravo je Osijek središte turbo-folka u Hrvatskoj.
Guest- Guest
Jesi li se profurao kao afroamerikanac?crvenkasti wrote:I ja sam to radio kad sam bio klinac, ali zato jer zagrepčanke luduju za Amerikancima i odmah ti daju sve što želiš.
omni-
2014-04-12
A kako je sakrio balkanski nalasak? Naletija na glupače koje su ga popušile...nije da nisu navikle, ali...
Last edited by jasambrend on 20/9/2015, 12:20; edited 1 time in total (Reason for editing : k)
darth_vader-
2014-04-17
Bome, kako idu dionice HT-a, mogao bi na kraju balade i on i njegovi kolege sa t-portala zavrsiti na selu i poljoprivredi, kad Svabo krene rezati sve redudantne troskove. Mudrinic se uguzio, ali ovi su ostali na vjetrometini.
Guest- Guest
Kajgod, nisu Zagrepcanke turisticki radnici, rekle su istinu :) tesko se zivi, rurala je konzervativnija od grada, nista novo.
Guest- Guest
Ooooooo,u ZG ćeš naći vrhunske turist.i ugostiteljske radnike,počev od kuhara, ugostitelja,hotelijera,recepcionera do eminenthih turističkih vodiča.kolerik wrote:Kajgod, nisu Zagrepcanke turisticki radnici, rekle su istinu :) tesko se zivi, rurala je konzervativnija od grada, nista novo.
Uostalom u Zagrebu imaš toliko toga za vidjeti i mislim da ne bi smio postojati strani turist koji uđe u Hrvatsku a da ne vidi Zagreb,baš kao što bih ja da odem u Francusku obavezno posjetio Pariz,ili u Rusiji Moskvu.
Prema nekim pakazateljima dolazak stranih gostiju u ZG svake godine je u porastu i taj Zagreb bi našim propagatorima turizma trebao biti ispred Njivica, Kornića, Zaostroga,Baške i Baške Vode i Mljeta.
2014-04-22
Da ne govorimo koliko Zagreb ima eminentnih restorana,pivnica, pansiona i sl.
2014-04-22
Članak je teška budalaština. Kao, svi su u Zagrebu konzervativni homofobi, a on naleti baš na liberalne homfilke. Ë, neš ti sreće!
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jeste li za legalizaciju prostitucije u RH (u svojoj zemlji)?
» Strah se širi Europom: 88 posto Austrijanaca boji se terorističkih napada u svojoj zemlji
» Englez:Hrvati zaboravljaju da Boban nije udario Srbina
» Milanovic se pravi Englez
» VADIO DECU IZ STOMAKA TRUDNICA, PRAVIO GOLOVE OD SRPSKIH LOBANJA
» Strah se širi Europom: 88 posto Austrijanaca boji se terorističkih napada u svojoj zemlji
» Englez:Hrvati zaboravljaju da Boban nije udario Srbina
» Milanovic se pravi Englez
» VADIO DECU IZ STOMAKA TRUDNICA, PRAVIO GOLOVE OD SRPSKIH LOBANJA
Page 2 of 3