SKANDAL U ZAGREBU!
Page 4 of 22
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Re: SKANDAL U ZAGREBU!
Mnogo okrutnije i bezobzirnije.veber wrote:kada se ženske zakvače to je gore od birtijske tuče ili vatrogasne zabave.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
Pa aj reci da to nije bolest..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jgb, slike i profili iskaču i kad čovjek to ne želi.kaja wrote:Tam se ne vidim , nego zašto se ti sa mnom baviš ?Noor wrote:zakaj? a baš si super ispala tam gdje ti u opisu slike piše..skidam celulitkaja wrote:s facebooka se ne računaju
:)
Ti si isto neki detektiv ili si samo bolesna u glavu?
pogotovo one koje vlasnik stavi na public
Guest- Guest
malo si si opet glupa, ha?kaja wrote:A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
Guest- Guest
Iskaču al jbg ... treba guglat , saznat podatake..Noor wrote:jgb, slike i profili iskaču i kad čovjek to ne želi.kaja wrote:Tam se ne vidim , nego zašto se ti sa mnom baviš ?Noor wrote:zakaj? a baš si super ispala tam gdje ti u opisu slike piše..skidam celulitkaja wrote:s facebooka se ne računaju
Ti si isto neki detektiv ili si samo bolesna u glavu?
pogotovo one koje vlasnik stavi na public
E sad zašto ti to radiš ja nemam pojma ...
Dobro napisala sam zašto
Nema veze, nisam ja doktor..kog briga uostalom
2015-08-15
mi se pokefamo i kasnije gemišt popijemo, ženske voziš na hitnu...dzango wrote:Mnogo okrutnije i bezobzirnije.veber wrote:kada se ženske zakvače to je gore od birtijske tuče ili vatrogasne zabave.
2014-12-30
A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:malo si si opet glupa, ha?kaja wrote:A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
A majke ti mile.. ne znam jel da to dosadi pripišem, ludosti, čemu..
Ja mislila da je samo longi munjen al on jos dobar izgleda..
2015-08-15
I ako ne popijemo, ne dođemo nikad do koske. One kidaju meso na prvi post.veber wrote:mi se pokefamo i kasnije gemišt popijemo, ženske voziš na hitnu...dzango wrote:Mnogo okrutnije i bezobzirnije.veber wrote:kada se ženske zakvače to je gore od birtijske tuče ili vatrogasne zabave.
2014-04-19
a, nama seru da smo agresivni.dzango wrote:I ako ne popijemo, ne dođemo nikad do koske. One kidaju meso na prvi post.
btw
kod mene pada kiša, kurac kiša, potop. 15 cm vode imam u dvorištu.
i ovim putem sve pohvale dijagramu na izradi krova.
2014-12-30
kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:malo si si opet glupa, ha?kaja wrote:A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
idi popij čaj i stavi tabletu pod jezik
Guest- Guest
ne treba meni , nisam ja bolesna u glavuNoor wrote:kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:malo si si opet glupa, ha?kaja wrote:A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
mogu popit jedino cedevitu...
2015-08-15
Kod mene sparina. Nisi valjda dao forumašima da ti prave krov? Ti si lud.veber wrote:a, nama seru da smo agresivni.dzango wrote:I ako ne popijemo, ne dođemo nikad do koske. One kidaju meso na prvi post.
btw
Po jednu tekilu pa svi u gomilu.kaja wrote:ne treba meni , nisam ja bolesna u glavuNoor wrote:kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:malo si si opet glupa, ha?kaja wrote:A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
2014-04-19
slaba sam na cokoladu 8-)dzango wrote:Priznaćeš kada te bacim na muke.maggie13 wrote:ne moze, ja nisam nista priznala B-)dzango wrote:Onda ću ja tebe.maggie13 wrote:necu te zatvorit i kaznit ;Pdzango wrote:
Priznajem. Kriv sam.
2014-04-12
:Ddzango wrote:Po jednu tekilu pa svi u gomilu.kaja wrote:ne treba meni , nisam ja bolesna u glavuNoor wrote:kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:
malo si si opet glupa, ha?
Ipak smo mi javne osobe ;O)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ajd, smiri se ženo...lijepa si, samo ti fali sjaja u očimakaja wrote:ne treba meni , nisam ja bolesna u glavuNoor wrote:kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:malo si si opet glupa, ha?kaja wrote:A mislim ... zena istražuje kako se tko zove i traži ga ... i to druge žene.
Guest- Guest
tekilu ili šljivu ...dzango wrote:Po jednu tekilu pa svi u gomilu.kaja wrote:ne treba meni , nisam ja bolesna u glavuNoor wrote:kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:
2015-08-15
'oce braco ;-)veber wrote:a, nama seru da smo agresivni.dzango wrote:I ako ne popijemo, ne dođemo nikad do koske. One kidaju meso na prvi post.
btw
2014-04-12
e..naočale nisam stavila :)Noor wrote:ajd, smiri se ženo...lijepa si, samo ti fali sjaja u očimakaja wrote:ne treba meni , nisam ja bolesna u glavuNoor wrote:kaja wrote:A malo sam si glupa da, upravo sam otkrila da mi je toliko dosadno da osim sto čitav dan serem po forumu i saljem guzicu :) istražujem kako se tko zove i onda ga opet tražim ..Noor wrote:
2015-08-15
pa da, osim tog pitanja, ni jedno drugo se ne namećeslidingdoorsoperator wrote:Noor wrote:šta je krivo rekao?!
Uze mi riječ iz usta.
Guest- Guest
Page 4 of 22 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 22
Similar topics
» Skandal u HR
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)
» Skandal je primiti HR i SLO u EU a ne SRB
» Skandal u Rusiji
» Skandal u Vatikanu
» Ču'li njih, skandal...:)