Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
for, while i repeat
pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.Imam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :DNoor wrote:stratocaster, vjeruj mi pojma ni o čemu više nemam
a da, znam za Gibsone, impozantna zbirkica
jesu na stalcima ili u koferima?
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Re: Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
U rukama, uključeni u razjačala VOX AC 30 i Peveay Delta Blues. Nema labavo ;PNoor wrote:na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:
ja sam učila fortran i cobol
i pascal
for, while i repeat
pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.Imam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :DNoor wrote:stratocaster, vjeruj mi pojma ni o čemu više nemam
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
dobro, nemoj pretjerivat :POh_Femder wrote:U rukama, uključeni u razjačala VOX AC 30 i Peveay Delta Blues. Nema labavo ;PNoor wrote:na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:
Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?
for, while i repeat
čekaj, ti si aktivan u bendu i imate gaže?
2017-10-06
Imam ja više formacija. I da, imam gaže, what did you think? Da mazim doma svoje Gibije pamučnom krpicom i divim im se?Noor wrote:dobro, nemoj pretjerivat :POh_Femder wrote:U rukama, uključeni u razjačala VOX AC 30 i Peveay Delta Blues. Nema labavo ;PNoor wrote:na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:Noor wrote:
for, while i repeat
2016-11-08
ahaOh_Femder wrote:Imam ja više formacija. I da, imam gaže, what did you think? Da mazim doma svoje Gibije pamučnom krpicom i divim im se?Noor wrote:dobro, nemoj pretjerivat :POh_Femder wrote:U rukama, uključeni u razjačala VOX AC 30 i Peveay Delta Blues. Nema labavo ;PNoor wrote:na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:
pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.
Imam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :D
daj jednu pusti, da te čujem :)
znam, znam...eva zna, al nje nema
2017-10-06
A kad si već toliko navalila ;P ... evo moja verzija introa za Boom! Boom! Boom! Znajući tebe, mislim da će ti se i naslov svidjeti , iako na brzinu snimljeno na mob, compressor limiter se malo upetljao u glasnoćuOh_Femder wrote:Imam ja više formacija. I da, imam gaže, what did you think? Da mazim doma svoje Gibije pamučnom krpicom i divim im se?Noor wrote:dobro, nemoj pretjerivat :POh_Femder wrote:U rukama, uključeni u razjačala VOX AC 30 i Peveay Delta Blues. Nema labavo ;PNoor wrote:na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:
pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.
Imam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :D
2016-11-08
Fenderu, pa sve mi se sviđa, od naslova do izvedbe, bravo!
jedino je prekratko :)
hvala :)
Pa imam ja i duže, al' neću sad ovako javno, da svi vide ;P ne patim baš od tolikog egzibicionizma. If you want more, you know what to doNoor wrote:Fenderu, pa sve mi se sviđa, od naslova do izvedbe, bravo!
2016-11-08
'course i do :)Oh_Femder wrote:Pa imam ja i duže, al' neću sad ovako javno, da svi vide ;P ne patim baš od tolikog egzibicionizma. If you want more, you know what to doNoor wrote:Fenderu, pa sve mi se sviđa, od naslova do izvedbe, bravo!
2017-10-06
As long as we're on the same page. Thanx for liking ;DNoor wrote:'course i do :)Oh_Femder wrote:Pa imam ja i duže, al' neću sad ovako javno, da svi vide ;P ne patim baš od tolikog egzibicionizma. If you want more, you know what to doNoor wrote:Fenderu, pa sve mi se sviđa, od naslova do izvedbe, bravo!
2016-11-08
Oh_Femder wrote:As long as we're on the same page. Thanx for liking ;DNoor wrote:'course i do :)Oh_Femder wrote:Pa imam ja i duže, al' neću sad ovako javno, da svi vide ;P ne patim baš od tolikog egzibicionizma. If you want more, you know what to doNoor wrote:Fenderu, pa sve mi se sviđa, od naslova do izvedbe, bravo!
YW
2017-10-06
Noor wrote:Oh_Femder wrote:As long as we're on the same page. Thanx for liking ;DNoor wrote:'course i do :)Oh_Femder wrote:Pa imam ja i duže, al' neću sad ovako javno, da svi vide ;P ne patim baš od tolikog egzibicionizma. If you want more, you know what to doNoor wrote:Fenderu, pa sve mi se sviđa, od naslova do izvedbe, bravo!
YW
Ajd, i ja sam mu lupila jedan sviđ ;-)
Guest- Guest
Oh_Femder wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
for, while i repeat
koji će mi kurac hex, za sql / plsql savršeno nepotreban...
a u drugom se u bankama ne radi
I šta će učiti na tolikoj informatici doli definicije i nabrajanja nečeg što je već zastarjelo i samo po sebi nepotrebno
Kermit-
2014-04-17
Ma...klinci prije nego krenu u školu provedu 6g pred računalom, tko ih tamo može nešto naučit?Kermit wrote:I šta će učiti na tolikoj informatici doli definicije i nabrajanja nečeg što je već zastarjelo i samo po sebi nepotrebno
Igraju igrice, kače fotose, onanišu te se tove i ćorave, ali su vrlo naprednidanni1 wrote:Ma...klinci prije nego krenu u školu provedu 6g pred računalom, tko ih tamo može nešto naučit?Kermit wrote:I šta će učiti na tolikoj informatici doli definicije i nabrajanja nečeg što je već zastarjelo i samo po sebi nepotrebno
Kermit-
2014-04-17
Svaka cast onome tko je izrudario temu...nadam se da ima klimu doma i ukocen vrat zbog konstantnog koristenja iste...pa ne da ti se po ovoj vrucini kopati nos, a kamoli neke teme iz 1945...ajme, get a life...
darth_vader-
2014-04-17
Ne radi se o upotrebi hex sustava, nego o principu koji bi čak i tobožnji informatičar kao što si ti trebao znati. Ako ne razumiješ kako funkcionira heksadecimalni, onda ne razumiješ ni kako bilo koji brojevni sustav funckionira. Da ti nacrtam, jer ti je poznavanje matematike očito ispod osnovnoškolskog nivoa, a za statistiku si, kao što se uzastopno pokazalo, totalni tudum.marcellus wrote:koji će mi kurac hex, za sql / plsql savršeno nepotreban...Oh_Femder wrote:pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.Noor wrote:for, while i repeatOh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:
ja sam učila fortran i cobol
i pascalImam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :DNoor wrote:stratocaster, vjeruj mi pojma ni o čemu više nemam
a u drugom se u bankama ne radi
U svakoj bazi se baza piše kao 10. Dakle se i u bazi 16 broj 16 piše kao 10. Od 16 do 21 je 5, dakle 21 se u bazi 16 piše 15. Ako ti za to treba google converter, a nekakav si infoumat'čar, kao što si i nounar, zar je onda čudno što nam s takvim stručnjacima u državi Hrvatskoj cvatu ruže.
2016-11-08
Ako ne znaš node.js, onda si kurac od informatičara.
crvenkasti-
2014-04-17
čardak efendija wrote:a bome i gramatikecatabbath wrote:Noor wrote:uvrštene osnove programiranja. čemu to?
Totalna glupost po meni. Programiranje nije za svakoga i nema smisla u osnovnoj školi time opterećivati djecu koja realno muku muće i s osnovama matematike.
pozdrav čardak efendiji .. falio si nam
Guest- Guest
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Previše se ističu informatika i tehnologije, a vjeronauk i povijest su iznimno važni
» Zlatko Dizdarević: EU je najveći gubitnik Brexita
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti
» Zlatko Dizdarević: EU je najveći gubitnik Brexita
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti
Page 13 of 14