Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
nije to nista , @marc ima toliko velik da bi sve dao da je manjicrvenkasti wrote:Imam i najveći pimpek!
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
kad se naroljamo mi srbi smo najveći ratnicidebotoijusto wrote:nije to nista , @marc ima toliko velik da bi sve dao da je manjicrvenkasti wrote:Imam i najveći pimpek!
imamo najveći kurac
najbolji smo jebači
hehe, čardak ga izuo iz cipela tamo, pa divlja po drugim temama :Dmaggie13 wrote:Crveni dominise :D
Guest- Guest
opet sam se naroljoNoor wrote:hehe, čardak ga izuo iz cipela tamo, pa divlja po drugim temama :Dmaggie13 wrote:Crveni dominise :D
Noor wrote:hehe, čardak ga izuo iz cipela tamo, pa divlja po drugim temama :Dmaggie13 wrote:Crveni dominise :D
Glupačo, za koga ti navijaš, za mene ili tog četnika?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Noor wrote:hehe, čardak ga izuo iz cipela tamo, pa divlja po drugim temama :Dmaggie13 wrote:Crveni dominise :D
za četnika svakako, ne za njega
crveni, zašto dozvoljavaš da to radi iz tebe, gdje ti je srpsko prekodrinsko junaštvo?
Last edited by Noor on 28/8/2017, 21:11; edited 1 time in total
Guest- Guest
tako i treba da pričaš sine mojcrvenkasti wrote:Noor wrote:hehe, čardak ga izuo iz cipela tamo, pa divlja po drugim temama :Dmaggie13 wrote:Crveni dominise :D
još malo i bićeš opet pravi
srbin ko i ja
ufffff..... na ovom topicu krvi do vrata.. dobar posel Crvenkasti..
Guest- Guest
poltron grebe i kadpismejker wrote:ufffff..... na ovom topicu krvi do vrata.. dobar posel Crvenkasti..
crvenkasti beži
crveni oš ga primiti u svoje
dupe
jako je zainteresiran
za njega
A ja u Smederevu i imam abacus.veber wrote:a, ja sam u gospiću i imam xpder flow wrote:crvenkasti wrote:veber wrote:išao si u teslu, klaićeva. tata zastavnik te vucarao po ex yu dok nisi završio, nemrem se sjetiti vukojebine.crvenkasti wrote:U koju smo to istu školu išli ti i ja? Daj neki pic. Ako ne znaš, nek ti ga kćerka napravi.
išao sam u MIOC, zamijenio si me s nekim
u Zagrebu si, imaš Windows 10, i nisi u Srbiji
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kaj se pravite važni, kao da i drugi ne programiraju svaki dan.crvenkasti wrote:veber wrote:M00crvenkasti wrote:veber wrote:daj natipkaj obični G-code+M codecrvenkasti wrote:
Kakav I/O, opet blebećeš...
Pa ja sam mislio da ste ti i tvoja kćer takvi programeri. A mislio sam da smo i išli u istu školu, pa da te podsjetim,,,
od točke A do točke B. 100
(jel znaš kaj radiš kada rikne robot, a nemaš BU?)
Daj ti meni sa kvrc, od 3. do 54. napravi mrk, a da ne poremetiš cvrc!
Oćeš kurac, sto posto ne možeš, osim sa drk.
G40
;
M01
G42 kurac;call
G42 "3"x
G42 "54"y
G42 "100"
G41;M01
M01;M02
G40
M01;
10 REM Demonstration of CALL with a parameter
20 PROCINIT
30 A%=R12345678
40 CALL SWAP,A%
50 PRINT A%
60 END
70 DEF PROCINIT
80 DIM Q% 100
90 FOR C=0 TO 2 STEP 2
100 PAR=&600: REM Parameter block
110 ZP=&80: REM Usable zero page
120 P%=Q%
130 [OPT C
140 .SWAP LDA PAR
150 CMP#1:BEQ OK
160 .ERRO BRK
161 ]
162 ?P%=45
163 $(P%+1)="Swap Parameters"
164 P%=P%+16
170 [OPT C:BRK
180 .OK LDA PAR+3:CMP #4:BNE ERRO
190 LDA PAR+1:STA ZP
200 LDA PAR+2:STA ZP+1
210 LDY#3:LDX#0
220 LDA(ZP,X):PHA:LDA(ZP), Y:STA(ZP,X):PLA:STA(ZP),V
230 RTS
240 ] NEXT
250 ENDPROC
Moj je veći.
IF(LEFT(E10;1)="K";"70"&RIGHT(E10;4);"")
IF(L21<0;L21*-1;0)
LEFT(A7;50)
VLOOKUP(B2;mapping!A:G;7;FALSE)
itd. itd...itd..mogu ovak beskonačno.
2017-03-21
Šta to lijepog programiraš u Excelu? :)
Kaj god mi zatreba:) To je za financijaše sveta knjiga
2017-03-21
Proracunske tablice... ..
Guest- Guest
Niste vi u mogucnosti umno za tak onesto,da crvenkastog izujete...S druzge strane ,on vam je skinuo gaće i ogolio musave guzice...Noor wrote:hehe, čardak ga izuo iz cipela tamo, pa divlja po drugim temama :Dmaggie13 wrote:Crveni dominise :D
Guest- Guest
Tacno, njima ne treba bankarski softver...excel - majka...Eva_ wrote:Kaj god mi zatreba:) To je za financijaše sveta knjiga
excel ti treba osobno u vlastitim projektima..bankarski software je u biti ekspertni sustav,povezan sa bazama podata,u zadnje vrijeme samonadogradjujuci,koji obuhvaca kompletne aktivnosti jedne banke prema klijentima,drugim bankama,blablablsa....Stanojko wrote:Tacno, njima ne treba bankarski softver...excel - majka...Eva_ wrote:Kaj god mi zatreba:) To je za financijaše sveta knjiga
Guest- Guest
Os da radis kod mene u sales-u... Trazimo coveka... ;)pismejker wrote:excel ti treba osobno u vlastitim projektima..bankarski software je u biti ekspertni sustav,povezan sa bazama podata,u zadnje vrijeme samonadogradjujuci,koji obuhvaca kompletne aktivnosti jedne banke prema klijentima,drugim bankama,blablablsa....Stanojko wrote:Tacno, njima ne treba bankarski softver...excel - majka...Eva_ wrote:Kaj god mi zatreba:) To je za financijaše sveta knjiga
jel mora obući maskotno odijelo i stajati na ulici? :^^
To za bonus...kic wrote:
jel mora obući maskotno odijelo i stajati na ulici? :^^
jok..ceka me jos jedna godina šulea..ne mos se tek tako probiti pored ovih svabije..prejebeni su igraci..Stanojko wrote:Os da radis kod mene u sales-u... Trazimo coveka... ;)pismejker wrote:excel ti treba osobno u vlastitim projektima..bankarski software je u biti ekspertni sustav,povezan sa bazama podata,u zadnje vrijeme samonadogradjujuci,koji obuhvaca kompletne aktivnosti jedne banke prema klijentima,drugim bankama,blablablsa....Stanojko wrote:Tacno, njima ne treba bankarski softver...excel - majka...Eva_ wrote:Kaj god mi zatreba:) To je za financijaše sveta knjiga
enivej THX..
Guest- Guest
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Similar topics
» Previše se ističu informatika i tehnologije, a vjeronauk i povijest su iznimno važni
» Zlatko Dizdarević: EU je najveći gubitnik Brexita
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti
» Zlatko Dizdarević: EU je najveći gubitnik Brexita
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti
Page 8 of 14