Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
Oh_Femder wrote:Pa blue note ti je ono kad u durskom akordu sviraš malu tercu. Jel' ti sad jasno?crvenkasti wrote:A?Oh_Femder wrote:Jel i ono 'blue note', Scotta li mu koji s Janis veze nije imo?crvenkasti wrote:moja kćerkica naučila entertainer na klaviru
Moram nju pitat. Možda zna, ide i na solfeđo.
Svira samo prvi dio enterteinera. Mala je još, tek je završila prvi razred.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Informatika napokon postaje obavezni predmet, najveći gubitnik trebao bi biti vjeronauk
Ne uče to kod nas na solfeggio-u. Malom tercom na gore ti počinju "Greensleeves", a na dolje "Hey Jude, sad nemaš kud"crvenkasti wrote:Moram nju pitat. Možda zna, ide i na solfeđo.Oh_Femder wrote:Pa blue note ti je ono kad u durskom akordu sviraš malu tercu. Jel' ti sad jasno?crvenkasti wrote:A?Oh_Femder wrote:Jel i ono 'blue note', Scotta li mu koji s Janis veze nije imo?crvenkasti wrote:moja kćerkica naučila entertainer na klaviru
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Ne uče to kod nas na solfeggio-u. Malom tercom na gore ti počinju "Greensleeves", a na dolje "Hey Jude, sad nemaš kud"crvenkasti wrote:Moram nju pitat. Možda zna, ide i na solfeđo.Oh_Femder wrote:Pa blue note ti je ono kad u durskom akordu sviraš malu tercu. Jel' ti sad jasno?crvenkasti wrote:A?Oh_Femder wrote:
Jel i ono 'blue note', Scotta li mu koji s Janis veze nije imo?
Ovako je, ali samo prvih 30 sekundi, i dosta sporije.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa da! Vidiš da u melodiji svira Eb, a tonalitet "C" dur. Mislim ono, to i ti valjda čuješcrvenkasti wrote:Oh_Femder wrote:Ne uče to kod nas na solfeggio-u. Malom tercom na gore ti počinju "Greensleeves", a na dolje "Hey Jude, sad nemaš kud"crvenkasti wrote:Moram nju pitat. Možda zna, ide i na solfeđo.Oh_Femder wrote:Pa blue note ti je ono kad u durskom akordu sviraš malu tercu. Jel' ti sad jasno?crvenkasti wrote:
A?
Ovako je, ali samo prvih 30 sekundi, i dosta sporije.
2016-11-08
Jel sviraš ti klavir?
crvenkasti-
2014-04-17
Ja sam mislio da nauči svirat klavijaturu, ali u školama učitelji uče djecu samo klavir.
crvenkasti-
2014-04-17
Morao sam joj kupit klavir.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne aktivno, ali znam kako se svira. Hey Jude i slično mogu uvijek.crvenkasti wrote:Jel sviraš ti klavir?
2016-11-08
Sad ponudi besplatne instrukcije njegovoj kceri :~
2014-04-12
pod 1: Kaj ti nisi otperjala?Nice wrote:Sad ponudi besplatne instrukcije njegovoj kceri :~
pod 2: tebi ne nudih besplatne instrukcije, dakle krajnje ti je neukusna insinuacija
2016-11-08
Ne muljaj. To si maznuo veberovom dedi 45.crvenkasti wrote:Morao sam joj kupit klavir.
I Wagner note.
Last edited by kaja on 10/8/2018, 18:57; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Da, ali ne u London.Oh_Femder wrote:pod 1: Kaj ti nisi otperjala?Nice wrote:Sad ponudi besplatne instrukcije njegovoj kceri :~
pod 2: tebi ne nudih besplatne instrukcije, dakle krajnje ti je neukusna insinuacija
Insinuacija je vise na mjestu i nema veze sa mnom, vec sa poticanjem boljeg obrazovanja kod djece.
Krivo si shvatio.
Paranoik.
:-D
2014-04-12
ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Pedofiličarka ;PNice wrote:Da, ali ne u London.Oh_Femder wrote:pod 1: Kaj ti nisi otperjala?Nice wrote:Sad ponudi besplatne instrukcije njegovoj kceri :~
Insinuacija je vise na mjestu i nema veze sa mnom, vec sa poticanjem boljeg obrazovanja kod djece.
Krivo si shvatio.
Paranoik.
2016-11-08
Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
2016-11-08
Oh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
for, while i repeat
stratocaster, vjeruj mi pojma ni o čemu više nemam
2017-10-06
Noor wrote:Oh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
for, while i repeat
pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.
Imam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :DNoor wrote:stratocaster, vjeruj mi pojma ni o čemu više nemam
2016-11-08
prijavit cu te da izvrces moje empaticne sklonosti i kleveces me ...vidis opciju tu :-DOh_Femder wrote:Pedofiličarka ;PNice wrote:Da, ali ne u London.Oh_Femder wrote:pod 1: Kaj ti nisi otperjala?Nice wrote:Sad ponudi besplatne instrukcije njegovoj kceri :~
Krivo si shvatio.
Paranoik.
2014-04-12
Samo ti prijavljuj, koliko ti srce želi; ne živim od foruma ko tu drugi neki ;PNice wrote:prijavit cu te da izvrces moje empaticne sklonosti i kleveces me ...vidis opciju tu :-DOh_Femder wrote:Pedofiličarka ;PNice wrote:Da, ali ne u London.Oh_Femder wrote:pod 1: Kaj ti nisi otperjala?Nice wrote:Sad ponudi besplatne instrukcije njegovoj kceri :~
Krivo si shvatio.
Paranoik.
2016-11-08
koji si ti uco s takvim smislom za humor...jadna djeca :-DOh_Femder wrote:Samo ti prijavljuj, koliko ti srce želi; ne živim od foruma ko tu drugi neki ;PNice wrote:prijavit cu te da izvrces moje empaticne sklonosti i kleveces me ...vidis opciju tu :-DOh_Femder wrote:Pedofiličarka ;PNice wrote:Da, ali ne u London.Oh_Femder wrote:
pod 1: Kaj ti nisi otperjala?
Krivo si shvatio.
Paranoik.
2014-04-12
na faxu smo imali EOP (elektronička obrada podataka)...nismo puno učili, samo osnove, ali gotovo ništa više ne znam :)Oh_Femder wrote:Noor wrote:Oh_Femder wrote:Koje sve 'petlje' imaš u Pascalu?Noor wrote:ja sam učila fortran i cobolmarcellus wrote:i to je osnovni razlog zašto takve stvari ne spadaju u opće obrazovni sustav.
i pascal
for, while i repeat
pa ti čak nešto i znaš, za razliku od vrlog informatičara koji bez google convertera ne zna decimalni pretvoriti u hexadecimalni broj.Imam samo jednog Strata, ali zato 9 Gibsona, if you still remember :DNoor wrote:stratocaster, vjeruj mi pojma ni o čemu više nemam
a da, znam za Gibsone, impozantna zbirkica
jesu na stalcima ili u koferima?
2017-10-06
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Previše se ističu informatika i tehnologije, a vjeronauk i povijest su iznimno važni
» Zlatko Dizdarević: EU je najveći gubitnik Brexita
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti
» Zlatko Dizdarević: EU je najveći gubitnik Brexita
» Bez obzira ko pobijedi u ukrajinskom ratu, SAD je najveći gubitnik
» Je li vrijeme da si Crkva prizna: Vjeronauk u školama postaje ono što je nekada bio Marksizam
» Musk ušao u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveći gubitnik u povijesti
Page 12 of 14