GLAS KONCILA Hrvatska nije sekularna država!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: GLAS KONCILA Hrvatska nije sekularna država!
državu, crkvu, školstvo, zdravstvo i mirovine tribo odvojiti.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
vec su odvojeni , od naroda naravno, jedino se spajaju kad treba paraaben wrote:državu, crkvu, školstvo, zdravstvo i mirovine tribo odvojiti.
kopira me
jučer sam to ja radio
kopira me
e to, toLeviathan2 wrote:vec su odvojeni , od naroda naravno, jedino se spajaju kad treba paraaben wrote:državu, crkvu, školstvo, zdravstvo i mirovine tribo odvojiti.
2014-04-16
U ovoj drzavi su zaštićeni lopovi i mafija u vlasti
Po tome je nebitno jeli sekularna ili ne
Jer i popovi podrzavaju vlast.
Po tome je nebitno jeli sekularna ili ne
Jer i popovi podrzavaju vlast.
Yahh...Katolicka Uljudba bi sad malo i vlasti zakonske prigrabila....sto slijedi iza toga...inkvizicija lomace i kotači??
Guest- Guest
A nije niti pravna drzava,i sad zamislimo da Drzava podijeli vlast sa CUH-.om..uffff.... bilo bi po glavi kmetja...
Guest- Guest
a da malo dođeš i sve to razbacaš po kaptolu, ko one gore kod tebepismejker wrote:Yahh...Katolicka Uljudba bi sad malo i vlasti zakonske prigrabila....sto slijedi iza toga...inkvizicija lomace i kotači??
Guest- Guest
Ne zivim tamo a da vodim vase fajteve,nema smisla..jel..tudjin se bori za prava Hrvata...ja samo spotam i upucujem odakle ghovna padaju..ostalo je na vama..Noor wrote:a da malo dođeš i sve to razbacaš po kaptolu, ko one gore kod tebepismejker wrote:Yahh...Katolicka Uljudba bi sad malo i vlasti zakonske prigrabila....sto slijedi iza toga...inkvizicija lomace i kotači??
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hrvatska kao 52. država USA? :-)
» Pero Ćorić za Index: Jokić žali za Jugoslavijom, a iz Ustava bih izbacio da je Hrvatska sekularna
» OSUĐEN ZBOG ŠAMARA KATOLIČKOJ AKTIVISTICI, DOBIO OZBILJNU KAZNU 'Kada sam vidio da netko ruši transparent 'Sekularna Hrvatska' jako sam se uzbudio...'
» Pobješnjeli Komšić: Dosta više konstitutivnosti naroda, od sad jedan čovjek jedan glas, HDZ je prošlost, građanska država je budučnost
» Hrvatska kao 52. država USA? :-)
Page 2 of 2