U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
bože možda ga ipak ne bi trebala ljutiti, da ne postane kakav serijski ubojica žena u minicama u slavoniji
hrvatska verzija talibana, a izvuče se na neuračunljivost, glas sa neba mu je naredio...
hrvatska verzija talibana, a izvuče se na neuračunljivost, glas sa neba mu je naredio...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Apsolutno te razumijem.pismejker wrote:u principu se slazem..no u praksi,tesko je reci..Regoč wrote:Slažem se da za silovanu Europljanku treba spaliti muslimanski kvart, a ono što preživi iskrcati u Saharu s dva kilometra visine. Čoporativni napad na pojedinca znak je nemoći da problem sasiečemo u korjenu.pismejker wrote:Ja nikad u zivotu nisam zenu osamario,niti necu,no u ovom slucaju itekako prihvacam principe reciprociteta..
Gledaj ovako,,mozda je nekom od njih cura silovana,sestra..ili je premlcena i ponizena..
Barem ja nikada nisam bio začoporatini napad,pa niti na forumu cak...ono,nije fer u najmanju ruku,..
ja primjer,kad vidim neku umotanu,onako da figurom i guzom na nes lici,najveca zlocestost koja mi padne na pamet je da je trisnem po guzi..protiv prirode se ne moze..no..da mi kozojebi siluju sestru ili curu,pa ja da naletim na Umotanu,a bijesan sam kao pas..iskreno ne znam...vjerovatno bih onako prred nju pljunuo i na tome se zavrsilo,ali nikad ne reci nikad..Kad i ako velika sranja dodju na ulice,bit ce svega i svacega...a neprijatelj se tuce njegovim oruzjem...
jedno je nase hladno teoretiziranje sada,a sasvim drugo reala..
Prošal sam. Koje je to diete po redu koje ubijaš? Petnesto? Čisto da utvrdimo kako se na abortus ide "silom prilikah".kaja wrote:nakon tvoga pregleda u psihijatarskoj ustanovi, kažu da su im psihički bolesnici prioritet.Regoč wrote:Kad imaš zakazan abortus, feministice?kaja wrote:Dobro. Popij sad tableticu i odi spavat. Sanjaj da si komandir vjerske specijalne policije.Regoč wrote:Žene koje se ostvaruju samo preko minice, dobacivanja slučajnih prolaznikah i ubijanje vlastite djece, ni ne mogu pojmiti ikakav drugi oblik ženstvenosti osim kurvinjskoga.kaja wrote:Znas normalni muskarci i frajeri ti nemaju problem s minicom ili feminizmom. On ce nju obrlatiti oko malog prsta bez obzira na feminizam ako moze jasno a to ce mu biti i zabavno.
Ovakvi frustrirani su ljuti, bijesni, pokrili bi ih, uzeli im prava i slično.
Laku noc.
pa pa...
Pored mene je svaka žena zaštićena. U tebi ni jedno diete ne ugleda svjetlo dana.kaja wrote:bože možda ga ipak ne bi trebala ljutiti, da ne postane kakav serijski ubojica žena u minicama u slavoniji
A kad smo kod Madrida.
Samo digresija, nemojmo se kvačiti na nju.
ne smijem te hraniti jer kad poludiš potpuno ne želim nositi teret krivnje za kakvu mladu djevojku u suknjici...
tako da ne smijem odgovoriti
lude ne izazivaš
tako da ne smijem odgovoriti
lude ne izazivaš
2015-08-15
Kad su prava žena u pitanju, talibani i katolibani su na istom toku razmišljanja. Abrahamske religije su sve u kurcu po tom pitanju, bliskoistočno smeće.
primjetila sam.catabbath wrote:Kad su prava žena u pitanju, talibani i katolibani su na istom toku razmišljanja. Abrahamske religije su sve u kurcu po tom pitanju, bliskoistočno smeće.
2015-08-15
kaja wrote:primjetila sam.catabbath wrote:Kad su prava žena u pitanju, talibani i katolibani su na istom toku razmišljanja. Abrahamske religije su sve u kurcu po tom pitanju, bliskoistočno smeće.
čardak efendija wrote:kaja wrote:primjetila sam.catabbath wrote:Kad su prava žena u pitanju, talibani i katolibani su na istom toku razmišljanja. Abrahamske religije su sve u kurcu po tom pitanju, bliskoistočno smeće.
2015-08-15
tctctc kajo, jesi ekstremna :P
kaja wrote:čardak efendija wrote:kaja wrote:primjetila sam.catabbath wrote:Kad su prava žena u pitanju, talibani i katolibani su na istom toku razmišljanja. Abrahamske religije su sve u kurcu po tom pitanju, bliskoistočno smeće.
ti znaš kajin privatni život?Regoč wrote: U tebi ni jedno diete ne ugleda svjetlo dana.
upis ti je krajnje maliciozan i za bančinu, podužu.
2014-12-30
bolestan je jako dečko, znaš..a ne lječi seveber wrote:ti znaš kajin privatni život?Regoč wrote: U tebi ni jedno diete ne ugleda svjetlo dana.
upis ti je krajnje maliciozan i za bančinu, podužu.
ja ga neću provocirati da ne ubije nekog na cesti jer ima suknjicu
2015-08-15
Moj nekadašnji direktor bi mi znao često reći :
- Ero, tvoja najveća grješka koju činiš je ta što ne vidiš da je na svijetu uvijek dovoljno
medeka za našu tvar...
Vraški je bio u pravu.
- Ero, tvoja najveća grješka koju činiš je ta što ne vidiš da je na svijetu uvijek dovoljno
medeka za našu tvar...
Vraški je bio u pravu.
ero, sto kazu svete knjige, ocel planeta nibiru opustosit zemlju il ce procvjetat rajEroo wrote:Moj nekadašnji direktor bi mi znao često reći :
medeka za našu tvar...
Vraški je bio u pravu.
Ne mene pitat, za to su mjerodajni Tarabići..Linta, Vulin, Sputnik, Informer itd...Leviathan2 wrote:ero, sto kazu svete knjige, ocel planeta nibiru opustosit zemlju il ce procvjetat rajEroo wrote:Moj nekadašnji direktor bi mi znao često reći :
medeka za našu tvar...
Vraški je bio u pravu.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
aukurac, ne poznam nikog od njih :DEroo wrote:Ne mene pitat, za to su mjerodajni Tarabići..Linta, Vulin, Sputnik, Informer itd...Leviathan2 wrote:ero, sto kazu svete knjige, ocel planeta nibiru opustosit zemlju il ce procvjetat rajEroo wrote:Moj nekadašnji direktor bi mi znao često reći :
medeka za našu tvar...
Vraški je bio u pravu.
Zahvali dragomu Bogu i braniteljima.Leviathan2 wrote:aukurac, ne poznam nikog od njih :DEroo wrote:Ne mene pitat, za to su mjerodajni Tarabići..Linta, Vulin, Sputnik, Informer itd...Leviathan2 wrote:ero, sto kazu svete knjige, ocel planeta nibiru opustosit zemlju il ce procvjetat rajEroo wrote:Moj nekadašnji direktor bi mi znao često reći :
medeka za našu tvar...
Vraški je bio u pravu.
Eroo- Posts : 78954
2016-07-22
nije on dečko.kaja wrote:bolestan je jako dečko, znaš..a ne lječi se
ja ga neću provocirati da ne ubije nekog na cesti jer ima suknjicu
ali upis mu je jebeno bolestan.
i ulazi u intimu drugog suodgovaraljetalja.
2014-12-30
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kapitalizam uništava Europu
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Opet neonacisti kmeče
» Neonacisti su nas otjerali s istoka Njemačke
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Opet neonacisti kmeče
» Neonacisti su nas otjerali s istoka Njemačke