U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Regoč wrote:Nisam primjetil da Židovi po Izraelu skupno napadaju usamljene muslimanke. Izrael provodi politiku sustavnoga terora nad neprijateljskim stanovništvom, ali i to selektivno. Ruši se kuća zločinca i njegove rodbine, mirne susjede ostavlja se na miru. Usputna šteta u raketnih napadih je neizbježna.
hmmm...uffff...Reg,itekako ima sranja na civilno coporativnom nivou,,zato u principu kozojebi vie ne napadaju tako,bas zato jer se s druge strane skupi ekipa i onda ovima priredi isto..plus ono sto si rekao ,sravni se kuca,a ukucani razjura,i to je onda jos dobro proslo..
u ovom slucaju civili i drzavna pandurija radi skupa za svoj boljitak..
dobro sad u zadnje vrijeme ima jako puno osobnih napada kozojeba nozevima,pa su cak nedavno jednu israelku izboli i ubili...no,zans kak obog kaze Oko za Oko,pa ce prije ili poslije mir zavladati...
Guest- Guest
Re: U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Ne treba mi praxiten da uočim tvoju patologiju.Regoč wrote:Kajo, sereš toliko da si u govnima preko usta. Sad popij praksiten pa odmori.kaja wrote:Regoč wrote:Pojedinačna akcija je pojedinačna akcija. Čoporativni napada muškaracah na ženu je za osudu. Ili se ti slažeš s Kajom da su ju trebali napasti jer nije feministički razodjevena i ne rajca se kad joj dobacuju na ulici?Triny wrote:Joj Regi , zaboravio šta si pisao prije šta bi trebalo sa ženama u hidjabu...Regoč wrote:Napad skupine muškaracah na ženu za svaku je osudu i tešku kaznu.
Gledaj, ti protiv coporativnih ili pojedinačnih napada na žene s kojima se ne slažeš nemaš ništa protiv, dapače tako da možes prestati glumiti kavalira . Ti si jedan inferioran dečko ili čovjek koji ne moze doci do izražaja sam po sebi, posebno pred drugim spolom . Tako nemoćan zazivaš situacije gdje bi žene bile ponižene ili obespravljene ili pokrivene i ti bi došao do izražaja pa bi ih kakti branio. Međutim tu si fulao šefa i stanicu jer ove šalju poruku i provociraju.
Par rečenica mi govori sve o tvojoj nemoći i frustraciji.
- oblače se kao drolje ....na primjer.
Zato braniš ovu ženu , jer je ono sto bi ti želio. Pokrivena , kus, inferiorna.
Jasno ti si ograničen pa ne vidis da ovdje nije samo u pitanju nego zadatak i poruka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
catabbath wrote:Hijab je simbol dominacije Islama. Svatko tko nosi hijab je neprijatelj Europe. Sutra će ta isto rađati male teroriste.
Reg bi podosta promjenio misljenje da se svaki dan mimoilazi sa takvima i nasutava na stazi,za pravo prolaza..
Vrlo brzo bi zgrabio nekog Kozojeba i nasamarao ga i zavrsio u bajbuku...
Guest- Guest
Znas normalni muskarci i frajeri ti nemaju problem s minicom ili feminizmom. On ce nju obrlatiti oko malog prsta bez obzira na feminizam ako moze jasno a to ce mu biti i zabavno.
Ovakvi frustrirani su ljuti, bijesni, pokrili bi ih, uzeli im prava i slično.
2015-08-15
Da ne idemo u podrobnosti, slažem se da je Izrael izvrstan uzor sigurnosne politike.pismejker wrote:Regoč wrote:Nisam primjetil da Židovi po Izraelu skupno napadaju usamljene muslimanke. Izrael provodi politiku sustavnoga terora nad neprijateljskim stanovništvom, ali i to selektivno. Ruši se kuća zločinca i njegove rodbine, mirne susjede ostavlja se na miru. Usputna šteta u raketnih napadih je neizbježna.
hmmm...uffff...Reg,itekako ima sranja na civilno coporativnom nivou,,zato u principu kozojebi vie ne napadaju tako,bas zato jer se s druge strane skupi ekipa i onda ovima priredi isto..plus ono sto si rekao ,sravni se kuca,a ukucani razjura,i to je onda jos dobro proslo..
dobro sad u zadnje vrijeme ima jako puno osobnih napada kozojeba nozevima,pa su cak nedavno jednu israelku izboli i ubili...no,zans kak obog kaze Oko za Oko,pa ce prije ili poslije mir zavladati...
Ja nikad u zivotu nisam zenu osamario,niti necu,no u ovom slucaju itekako prihvacam principe reciprociteta..
Guest- Guest
Ne branim ja nju jer je pokrivena, nego jer je pojedinac izložen čoporu. Ti si ovdje nedosljedna jer odobravaš napad na ženu samo zato što ne ispunjava tvoje kriterije "ženstva", naime droljasto odievanje, poticanje slučajnih prolaznikah na dobacivanje i ne ubija vlastitu djecu.kaja wrote:Ne treba mi praxiten da uočim tvoju patologiju.Regoč wrote:Kajo, sereš toliko da si u govnima preko usta. Sad popij praksiten pa odmori.kaja wrote:Regoč wrote:Pojedinačna akcija je pojedinačna akcija. Čoporativni napada muškaracah na ženu je za osudu. Ili se ti slažeš s Kajom da su ju trebali napasti jer nije feministički razodjevena i ne rajca se kad joj dobacuju na ulici?Triny wrote:
Joj Regi , zaboravio šta si pisao prije šta bi trebalo sa ženama u hidjabu...
Gledaj, ti protiv coporativnih ili pojedinačnih napada na žene s kojima se ne slažeš nemaš ništa protiv, dapače tako da možes prestati glumiti kavalira . Ti si jedan inferioran dečko ili čovjek koji ne moze doci do izražaja sam po sebi, posebno pred drugim spolom . Tako nemoćan zazivaš situacije gdje bi žene bile ponižene ili obespravljene ili pokrivene i ti bi došao do izražaja pa bi ih kakti branio. Međutim tu si fulao šefa i stanicu jer ove šalju poruku i provociraju.
Par rečenica mi govori sve o tvojoj nemoći i frustraciji.
- oblače se kao drolje ....na primjer.
Zato braniš ovu ženu , jer je ono sto bi ti želio. Pokrivena , kus, inferiorna.
Jasno ti si ograničen pa ne vidis da ovdje nije samo u pitanju nego zadatak i poruka.
Regoč wrote:Da ne idemo u podrobnosti, slažem se da je Izrael izvrstan uzor sigurnosne politike.pismejker wrote:Regoč wrote:Nisam primjetil da Židovi po Izraelu skupno napadaju usamljene muslimanke. Izrael provodi politiku sustavnoga terora nad neprijateljskim stanovništvom, ali i to selektivno. Ruši se kuća zločinca i njegove rodbine, mirne susjede ostavlja se na miru. Usputna šteta u raketnih napadih je neizbježna.
sto da t ikazem..jedini nacin,koji je efikasan je upravo taj,ako se nalazis u takvom okruzenju...
ne mozes ti sa zvijerima u bijelim rukavicama..sve drugacije od reciprociteta X 3 je pokazivanje da si kukavan,slabic,pićkica,a Europljani to upravo pokazuju...a zato se ovi jos vise i bahate i sve su arogantniji i samouvjereni...
Guest- Guest
Zanimljivo je kako se selektivno čita pa potom poopćava. Jasno sam rekal da ne odobravam pokrivanje i da bih sve takve deportiral. To nije ni u kakvoj suprotnosti s osudom čoporativnoga napada na pojedinca, koji je u ovom slučaju pokrivena muslimanka.pismejker wrote:catabbath wrote:Hijab je simbol dominacije Islama. Svatko tko nosi hijab je neprijatelj Europe. Sutra će ta isto rađati male teroriste.
Reg bi podosta promjenio misljenje da se svaki dan mimoilazi sa takvima i nasutava na stazi,za pravo prolaza..
Vrlo brzo bi zgrabio nekog Kozojeba i nasamarao ga i zavrsio u bajbuku...
Eto, svojim postom si mi upravo potvrdio sve sto sam napisala.
Tja... a žalim te, neće ti drzava ipak pomoći. Tvoj bijes i frustracija ostati ce usamljen , sa par istomišljenika.
Tja... a žalim te, neće ti drzava ipak pomoći. Tvoj bijes i frustracija ostati ce usamljen , sa par istomišljenika.
2015-08-15
Žene koje se ostvaruju samo preko minice, dobacivanja slučajnih prolaznikah i ubijanje vlastite djece, ni ne mogu pojmiti ikakav drugi oblik ženstvenosti osim kurvinjskoga.kaja wrote:Znas normalni muskarci i frajeri ti nemaju problem s minicom ili feminizmom. On ce nju obrlatiti oko malog prsta bez obzira na feminizam ako moze jasno a to ce mu biti i zabavno.
Slažem se da za silovanu Europljanku treba spaliti muslimanski kvart, a ono što preživi iskrcati u Saharu s dva kilometra visine. Čoporativni napad na pojedinca znak je nemoći da problem sasiečemo u korjenu.pismejker wrote:Ja nikad u zivotu nisam zenu osamario,niti necu,no u ovom slucaju itekako prihvacam principe reciprociteta..
Last edited by Regoč on 27/8/2017, 12:00; edited 1 time in total
Opet se slažem.pismejker wrote:Regoč wrote:Da ne idemo u podrobnosti, slažem se da je Izrael izvrstan uzor sigurnosne politike.pismejker wrote:Regoč wrote:Nisam primjetil da Židovi po Izraelu skupno napadaju usamljene muslimanke. Izrael provodi politiku sustavnoga terora nad neprijateljskim stanovništvom, ali i to selektivno. Ruši se kuća zločinca i njegove rodbine, mirne susjede ostavlja se na miru. Usputna šteta u raketnih napadih je neizbježna.
sto da t ikazem..jedini nacin,koji je efikasan je upravo taj,ako se nalazis u takvom okruzenju...
ne mozes ti sa zvijerima u bijelim rukavicama..sve drugacije od reciprociteta X 3 je pokazivanje da si kukavan,slabic,pićkica,a Europljani to upravo pokazuju...a zato se ovi jos vise i bahate i sve su arogantniji i samouvjereni...
Dobro. Popij sad tableticu i odi spavat. Sanjaj da si komandir vjerske specijalne policije.Regoč wrote:Žene koje se ostvaruju samo preko minice, dobacivanja slučajnih prolaznikah i ubijanje vlastite djece, ni ne mogu pojmiti ikakav drugi oblik ženstvenosti osim kurvinjskoga.kaja wrote:Znas normalni muskarci i frajeri ti nemaju problem s minicom ili feminizmom. On ce nju obrlatiti oko malog prsta bez obzira na feminizam ako moze jasno a to ce mu biti i zabavno.
Laku noc.
2015-08-15
Samo ti i dalje vrti guzom u minici da iskamčiš dobacivanje i abortiraj sve redom.kaja wrote:Eto, svojim postom si mi upravo potvrdio sve sto sam napisala.
REG,jel znas da u Shariahu,stoji crtica..
ne bas doslovno ali... u smislu... AKo se zena siluje,mora biti 4 svjedoka,koji ce potvrditi silovanje i to ce biti priznato na sudu..
Koliko u praksi oicno ima svjedoka silovanja? rekao bih tesko je naci i da ima samo jedan..
To sam opotvrdjuje kako Kozojebi gledaju krscanke..
u svabiji je za silovanje kazna 3-15 godina..one koje policija uhvati dobiju uglavnom 3-3.5 godine bajbuka..misli se na Kozojebe naravno..
silovanje europejki je najmanje seksualni cin..
to je cin ponizavanja svega,od Drzave,recimo Svabije,do drzavnih struktura,religijske pripadnosti silovane,njene obitelji,oceva i majki,muzeva i decki,svih..
Pogledaj malo komentare tih kozojeba na Twitteru,..SVE sto netko od njih napravi,ostal idebelo odobravaju i ohrabruju
A ti se tu nasao osvrtati na moralnost napada copora na Umotanu...??
ufffff,ja bi radije mislio na onu curu u podhodniku Importanea,koju jekozojeb htio silovati..
ne bas doslovno ali... u smislu... AKo se zena siluje,mora biti 4 svjedoka,koji ce potvrditi silovanje i to ce biti priznato na sudu..
Koliko u praksi oicno ima svjedoka silovanja? rekao bih tesko je naci i da ima samo jedan..
u svabiji je za silovanje kazna 3-15 godina..one koje policija uhvati dobiju uglavnom 3-3.5 godine bajbuka..misli se na Kozojebe naravno..
to je cin ponizavanja svega,od Drzave,recimo Svabije,do drzavnih struktura,religijske pripadnosti silovane,njene obitelji,oceva i majki,muzeva i decki,svih..
Pogledaj malo komentare tih kozojeba na Twitteru,..SVE sto netko od njih napravi,ostal idebelo odobravaju i ohrabruju
ufffff,ja bi radije mislio na onu curu u podhodniku Importanea,koju jekozojeb htio silovati..
Guest- Guest
Kad imaš zakazan abortus, feministice?kaja wrote:Dobro. Popij sad tableticu i odi spavat. Sanjaj da si komandir vjerske specijalne policije.Regoč wrote:Žene koje se ostvaruju samo preko minice, dobacivanja slučajnih prolaznikah i ubijanje vlastite djece, ni ne mogu pojmiti ikakav drugi oblik ženstvenosti osim kurvinjskoga.kaja wrote:Znas normalni muskarci i frajeri ti nemaju problem s minicom ili feminizmom. On ce nju obrlatiti oko malog prsta bez obzira na feminizam ako moze jasno a to ce mu biti i zabavno.
Laku noc.
To kao naš Ero za I1b*. Načelno se ja slažem s tobom, jasni su mi njihovi zločini, jasno mi je da je umotavanje politička poruka, ali jasno mi je i da je čoporativni napad na pojedinca znak nemoći. Oko silovanja ima i njeka fora da ako je u ženinoj kući automatski nije jer je sama odgovorna.pismejker wrote:REG,jel znas da u Shariahu,stoji crtica..
u principu se slazem..no u praksi,tesko je reci..Regoč wrote:Slažem se da za silovanu Europljanku treba spaliti muslimanski kvart, a ono što preživi iskrcati u Saharu s dva kilometra visine. Čoporativni napad na pojedinca znak je nemoći da problem sasiečemo u korjenu.pismejker wrote:Ja nikad u zivotu nisam zenu osamario,niti necu,no u ovom slucaju itekako prihvacam principe reciprociteta..
Gledaj ovako,,mozda je nekom od njih cura silovana,sestra..ili je premlcena i ponizena..
Barem ja nikada nisam bio začoporatini napad,pa niti na forumu cak...ono,nije fer u najmanju ruku,..
ja primjer,kad vidim neku umotanu,onako da figurom i guzom na nes lici,najveca zlocestost koja mi padne na pamet je da je trisnem po guzi..protiv prirode se ne moze..no..da mi kozojebi siluju sestru ili curu,pa ja da naletim na Umotanu,a bijesan sam kao pas..iskreno ne znam...vjerovatno bih onako prred nju pljunuo i na tome se zavrsilo,ali nikad ne reci nikad..Kad i ako velika sranja dodju na ulice,bit ce svega i svacega...a neprijatelj se tuce njegovim oruzjem...
jedno je nase hladno teoretiziranje sada,a sasvim drugo reala..
Guest- Guest
nakon tvoga pregleda u psihijatarskoj ustanovi, kažu da su im psihički bolesnici prioritet.Regoč wrote:Kad imaš zakazan abortus, feministice?kaja wrote:Dobro. Popij sad tableticu i odi spavat. Sanjaj da si komandir vjerske specijalne policije.Regoč wrote:Žene koje se ostvaruju samo preko minice, dobacivanja slučajnih prolaznikah i ubijanje vlastite djece, ni ne mogu pojmiti ikakav drugi oblik ženstvenosti osim kurvinjskoga.kaja wrote:Znas normalni muskarci i frajeri ti nemaju problem s minicom ili feminizmom. On ce nju obrlatiti oko malog prsta bez obzira na feminizam ako moze jasno a to ce mu biti i zabavno.
Laku noc.
pa pa...
2015-08-15
bože možda ga ipak ne bi trebala ljutiti, da ne postane kakav serijski ubojica žena u minicama u slavoniji
hrvatska verzija talibana, a izvuče se na neuračunljivost, glas sa neba mu je naredio...
hrvatska verzija talibana, a izvuče se na neuračunljivost, glas sa neba mu je naredio...
2015-08-15
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kapitalizam uništava Europu
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Opet neonacisti kmeče
» Neonacisti su nas otjerali s istoka Njemačke
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Opet neonacisti kmeče