U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
catabbath wrote:A šta da je imala eksploziv ispod te plahte?. Btw. kako bi prošla žena u minjaku u muslimanskim zemljama? Dali je ok ovako paradirati i "pokazivati" Islam dok njezini gaze ljude po cesti i bacaju bombe? Više je tu pitanja.
Uzmi obzir da ta žena nije Pale sam na svijetu - da možda postoji strah od susreta sa poznanicima koji bi joj naudili ako bi hodala u zapadnjačkoj odjeći ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Re: U Madridu pretučena muslimanka, neonacisti poručili: "Islam uništava Europu"
Grijesis...gerila ce samo isprovocirati gerilu na drugoj strani i sto onda,malo jedni bombaju,malo drugi??Leviathan2 wrote:polako, polako, obicno kad se krene slijedi lavina
sve ima svoje granice pa i strah od drzave a europljani imaju taj strah, al polako
kad se oformi gerila onda ce biti svasta,
sad je jos uvijek samo impulzivno
gorjet ce po europi gore nego da je neron uskrsao
iako neron nije spalio rim , oklevetase coeka ni kriva ni duzna
ne,lavina je ono sto treba i sto ce biti..u jednom potezu pomesti taj tumor koji nagriza Europu...
Guest- Guest
c jok, mora prvo dogorit do nokatapismejker wrote:Grijesis...gerila ce samo isprovocirati gerilu na drugoj strani i sto onda,malo jedni bombaju,malo drugi??Leviathan2 wrote:polako, polako, obicno kad se krene slijedi lavina
sve ima svoje granice pa i strah od drzave a europljani imaju taj strah, al polako
ne,lavina je ono sto treba i sto ce biti..u jednom potezu pomesti taj tumor koji nagriza Europu...
da se tebe pita ti bi pomeo al ovi koji su na vlasti su umrezeni sa svima i od ove trpacine imaju koristi, e sad oni ce to i branit, medjutim kako uvjeti budu isli na gore tako ce i neke druge snage jacat
dok ne budu u mogucnosti da budu ozbiljna sila koja ce krenut ako treba i na policiju i na vojsku, al se trebaju stvorit i preduvjeti da i policiji i vojsci bude pun kurac,
u biti policija i vojska su najvec aprepreka jel to je hrpa nemislecih budala kojima takozvani autoriteti kazu skoci oni skoce
kompleksno je to, uzmimo da sad afd pobijedi u germaniji, mislis li da bi se krenulo sa mas izgonima, bi kurac, ipak bi afd morao slusat one koji su malo mozniji i eto ih u tracnicama kao i ostali
jedino krv i nasilna promjena vlasti moze potaknut promjenu, sve osalo je zamagljivanje
2017-04-17
My Brother Billo wrote:zar nije po sherijatskom zakonu da se zenu treba mlaviti?
Puno Arapa i Muslimana.
Ajde, ja ne bih bio ja, kada bih se plasio.
Obukao sam je jednom, te sam video reakcije Muslimanki pokrivenih, dok Arapi pa i ostali Muslimani, ima njih raznih nacija ovde, kao Sotonu da su videli.
Italijani se odusevili, neke zaposlene u Esselunga jos trcale da vide, jedna drugoj pustale signale, baba na kasi.
Ljudi se plase u svojoj zemlji da budu ono sto jesu, ali zato sam ja tu da im pomognem, mene se barem ljudi plase.
Kroz pricu neku, vidim da ne bi smeli obuci istu.
Puno Arapa i Muslimana.
Obukao sam je jednom, te sam video reakcije Muslimanki pokrivenih, dok Arapi pa i ostali Muslimani, ima njih raznih nacija ovde, kao Sotonu da su videli.
Italijani se odusevili, neke zaposlene u Esselunga jos trcale da vide, jedna drugoj pustale signale, baba na kasi.
Ljudi se plase u svojoj zemlji da budu ono sto jesu, ali zato sam ja tu da im pomognem, mene se barem ljudi plase.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
2014-08-25
Serbinho-3 wrote:Imam ja jednu majicu DG sa svecima.
Kroz pricu neku, vidim da ne bi smeli obuci istu.
Puno Arapa i Muslimana.
hrabri četnik u dijaspori
Guest- Guest
2014-08-25
Muslimani su gledali i nisu verovali svojim ocima.
Jeste da sam provocirao, ali i one kada se umotaju , isto rade.
Ove Evropske kapricoze smeju da bacaju bombe po Hriscanskoj Srbiji, ali ne smeju u ovakvoj majici po Evropskim multi kulti metropolama prosetati medju gomilom Arapa i Muslimana.
Jeste da sam provocirao, ali i one kada se umotaju , isto rade.
Ove Evropske kapricoze smeju da bacaju bombe po Hriscanskoj Srbiji, ali ne smeju u ovakvoj majici po Evropskim multi kulti metropolama prosetati medju gomilom Arapa i Muslimana.
2014-08-25
Hidžab je politička poruka. I točka.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jebes im mater, jest i politicka i provokacijskakaja wrote:Hidžab je politička poruka. I točka.
2015-08-15
Irudamu jos nisi naucio sliku staviti???Serbinho-3 wrote:
Guest- Guest
potpis..kaja wrote:Da.Leviathan2 wrote:jebes im mater, jest i politicka i provokacijskakaja wrote:Hidžab je politička poruka. I točka.
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:c jok, mora prvo dogorit do nokatapismejker wrote:Grijesis...gerila ce samo isprovocirati gerilu na drugoj strani i sto onda,malo jedni bombaju,malo drugi??Leviathan2 wrote:polako, polako, obicno kad se krene slijedi lavina
da se tebe pita ti bi pomeo al ovi koji su na vlasti su umrezeni sa svima i od ove trpacine imaju koristi, e sad oni ce to i branit, medjutim kako uvjeti budu isli na gore tako ce i neke druge snage jacat
dok ne budu u mogucnosti da budu ozbiljna sila koja ce krenut ako treba i na policiju i na vojsku, al se trebaju stvorit i preduvjeti da i policiji i vojsci bude pun kurac,
u biti policija i vojska su najvec aprepreka jel to je hrpa nemislecih budala kojima takozvani autoriteti kazu skoci oni skoce
kompleksno je to, uzmimo da sad afd pobijedi u germaniji, mislis li da bi se krenulo sa mas izgonima, bi kurac, ipak bi afd morao slusat one koji su malo mozniji i eto ih u tracnicama kao i ostali
jedino krv i nasilna promjena vlasti moze potaknut promjenu, sve osalo je zamagljivanje
zasto mislis da nije dogorilo do nokata??'Sto bi jos se trebalo dogoditi da kazes,sada jeste??
Nisam rekao da sada treba po svima zviznuti,nego cisto reciprocno X 3 im raditi sto oni rade europljanima..
Prva stvar...Vlasti bi se malo nasle u soku..u smislu,narod se ne boji uzvratiti,ne boji se policije,,ne boji se kazni..brane se i napadaju..
Pomislili bi oni na vlasti malo bolje,da li su i oni oznaceni kao meta..jerbo..nitko napose nije nedodirljiv..
sam si rekao : pravo u glavu,nis u bijelim rukavicama..
apsolutno ne bih policiju gledao kao neprijatelje,naprotiv,u sranjima gdje su napadnuti,i ja bi im se pridruzio kao pomoc,napadnuti od Kozojeba,naravno..
i oni su obicni ljudi i gore radi sranja onih gore...
napokon bi vlast ipak zakljucila da je bolje da poslusaju svoj narod i gradjane,nego da i njima vatra dojde pod guzicu..i da to smece ,promjenom zakona svega,najure u MP6
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jesu...rade u nasem interesu...
Guest- Guest
U mom interesu ne rade
Ne baziram se na idiotima
Ne baziram se na idiotima
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
rade khaos..si zaboravio vec? pricali smo..khaos ide u nas ukorist..
nekad trebas i glupave koristiti u neku svrhu
nekad trebas i glupave koristiti u neku svrhu
Guest- Guest
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kapitalizam uništava Europu
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Opet neonacisti kmeče
» Neonacisti su nas otjerali s istoka Njemačke
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu