ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down

Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama - Page 5 Empty Re: Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama

Post by čardak efendija Sat 26 Aug - 11:30

Noor wrote:
lobo1 wrote:Čudno,ko  hakira  "kaju"
Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama - Page 5 9k=
moja dobra drugarica vesna

čardak efendija

2017-08-05

Back to top Go down

Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama - Page 5 Empty Re: Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama

Post by Guest Sat 26 Aug - 11:31

čardak efendija wrote:
moja dobra drugarica vesna
i breskvičina..najnovija
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Regoč Sat 26 Aug - 12:03

Eva_ wrote:
Regoč wrote:
Eva_ wrote:Dobro, kaj se tiče stavova, tu si negdje. Pretprošlo stoljeće.
Moji stavovi odgovaraju stvarnosti i opasnostima s kojima se suočavamo. Nisam ja kriv što ih nismo riešili već podrug stoljeća.
Kad ćeš na Jeruzalem?
To što sam škrt ne čini me Židovom.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Sat 26 Aug - 12:32

Za ove koji imaju saznanja da Hdzovi koalicijski partneri Srbi pale cardak najbolje da odmah svoja saznanja podjelite sa policijom inace cinite ako sirite dezinformacije cinite krivicno djelo, tako da svakako morate na policiju na razgovor
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Back to top

- Similar topics