Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama
I jataci su potrebni, zato ti ideš prvi da uspostaviš kontakte jer znaš ljude i teren.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kruh? Luk? Nije to tek tako. Ti ideš kao vodič jer poznaješ teren.epikur37 wrote:Regoč wrote:Bit će dragovoljac u prvih redovih. Aben zna da je bolje ratovati u Bugojnu nego da mu Srbadija započne rat na njegovu otoku.epikur37 wrote:
A di bogati, taman ti na ugljanu ...
Nek mu je sa srećom, komad pancete i pravac drina ....
Hvala ne, dat ću vam smjernice . Ima i par kuća gdje možete prespavati u sjeniku, kod Usore će vam dati čistu robu i nastavite do Drine i dalje.
:D
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Nema jer tam ljudi nisu tak vatreni kao Dalmoši.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Aha... ti samo sanjati možes Janka puszti...komunjaro.Regoč wrote:Na Janka-puszti.kaja wrote:Joj slike si nam stavio sa ljetovanja s istomišljenicima . Slatki ste, a gdje ste to bili?Regoč wrote:Jasno, rekla si svoje i dalje u tvoj um ništa novo ne prodire.kaja wrote:Rekla sam ti svoje , pričaj s kamenčićima dalje...
To je prije Jajce.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jo razumin da se moja zemlja broni na tvojoj zemlji, i iako nis ratnik, stavi bi svoje sposobnosti na raspolaganje ali samo u slučaju ka bi osićo da se borin za svoju zemlju. kako sa stvori stoju, ovo bi bila borba za kolektivističo društvo, a to me čini anemičnim.Regoč wrote:To sad samo tako pišeš da ne ispadneš ustaša pred Kajom, a znam da bi ti i preemptivno djeloval.aben wrote:zanji red, mobilizirun.Regoč wrote:Bit će dragovoljac u prvih redovih. Aben zna da je bolje ratovati u Bugojnu nego da mu Srbadija započne rat na njegovu otoku.epikur37 wrote:aben wrote:i jo isto ne mislin da srbi polu krajinu, ali da će ponovo biti rata išnjima- oće.
2014-04-16
Regoč wrote:I jataci su potrebni, zato ti ideš prvi da uspostaviš kontakte jer znaš ljude i teren.epikur37 wrote:Regoč wrote:Kruh? Luk? Nije to tek tako. Ti ideš kao vodič jer poznaješ teren.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Bit će dragovoljac u prvih redovih. Aben zna da je bolje ratovati u Bugojnu nego da mu Srbadija započne rat na njegovu otoku.
Nek mu je sa srećom, komad pancete i pravac drina ....
Hvala ne, dat ću vam smjernice . Ima i par kuća gdje možete prespavati u sjeniku, kod Usore će vam dati čistu robu i nastavite do Drine i dalje.
:D
Ne, ja ostajem tu. Taman posla ginut za tuđu paranoju ;)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kaja wrote:Aha... ti samo sanjati možes Janka puszti...komunjaro.Regoč wrote:Na Janka-puszti.kaja wrote:Joj slike si nam stavio sa ljetovanja s istomišljenicima . Slatki ste, a gdje ste to bili?Regoč wrote:Jasno, rekla si svoje i dalje u tvoj um ništa novo ne prodire.kaja wrote:Rekla sam ti svoje , pričaj s kamenčićima dalje...
To je prije Jajce.
Između ostaloga.
nemoj biti takav, on bi da ti odeš, on bi ostao doma ko zadnji putaben wrote:jo razumin da se moja zemlja broni na tvojoj zemlji, i iako nis ratnik, stavi bi svoje sposobnosti na raspolaganje ali samo u slučaju ka bi osićo da se borin za svoju zemlju. kako sa stvori stoju, ovo bi bila borba za kolektivističo društvo, a to me čini anemičnim.Regoč wrote:To sad samo tako pišeš da ne ispadneš ustaša pred Kajom, a znam da bi ti i preemptivno djeloval.aben wrote:zanji red, mobilizirun.Regoč wrote:Bit će dragovoljac u prvih redovih. Aben zna da je bolje ratovati u Bugojnu nego da mu Srbadija započne rat na njegovu otoku.epikur37 wrote:
ali bi zato piso kasnije fo forumu, 20 godina ako treba
2015-08-15
ej regoč..dis bio 91?
2015-08-15
Na pravom mjestu.kaja wrote:ej regoč..dis bio 91?
Tu sam ja, nikamo ne idem, lako me se pokupi za bilo što, oš učvršćivat nasipe, oš tabanat s puškom.kaja wrote:nemoj biti takav, on bi da ti odeš, on bi ostao doma ko zadnji putaben wrote:jo razumin da se moja zemlja broni na tvojoj zemlji, i iako nis ratnik, stavi bi svoje sposobnosti na raspolaganje ali samo u slučaju ka bi osićo da se borin za svoju zemlju. kako sa stvori stoju, ovo bi bila borba za kolektivističo društvo, a to me čini anemičnim.Regoč wrote:To sad samo tako pišeš da ne ispadneš ustaša pred Kajom, a znam da bi ti i preemptivno djeloval.aben wrote:zanji red, mobilizirun.Regoč wrote:
Bit će dragovoljac u prvih redovih. Aben zna da je bolje ratovati u Bugojnu nego da mu Srbadija započne rat na njegovu otoku.
ali bi zato piso kasnije fo forumu, 20 godina ako treba
znači doma. to sam si nekako i mislila.Regoč wrote:Na pravom mjestu.kaja wrote:ej regoč..dis bio 91?
2015-08-15
kaja wrote:znači doma. to sam si nekako i mislila.Regoč wrote:Na pravom mjestu.kaja wrote:ej regoč..dis bio 91?
Regoč je bil u osnovnoj školi negdi u Istri, on je klinjo.
2017-03-21
Hoćeš reći da nas dieli generacijski jaz? Mmmm, znači ti si starija teta!Eva_ wrote:Regoč je bil u osnovnoj školi negdi u Istri, on je klinjo.
Pa mislim da sam starija od tebe 4-5 godina. Ti si ispod 40, jel tak? Negdje generacija s Longijem.Regoč wrote:Hoćeš reći da nas dieli generacijski jaz? Mmmm, znači ti si starija teta!Eva_ wrote:Regoč je bil u osnovnoj školi negdi u Istri, on je klinjo.
2017-03-21
Ne, ja sam ti skoro stogodišnjak, liepo piše u mom avataru.Eva_ wrote:Pa mislim da sam starija od tebe 4-5 godina. Ti si ispod 40, jel tak? Negdje generacija s Longijem.Regoč wrote:Hoćeš reći da nas dieli generacijski jaz? Mmmm, znači ti si starija teta!Eva_ wrote:Regoč je bil u osnovnoj školi negdi u Istri, on je klinjo.
Dobro, kaj se tiče stavova, tu si negdje. Pretprošlo stoljeće.
2017-03-21
Moji stavovi odgovaraju stvarnosti i opasnostima s kojima se suočavamo. Nisam ja kriv što ih nismo riešili već podrug stoljeća.Eva_ wrote:Dobro, kaj se tiče stavova, tu si negdje. Pretprošlo stoljeće.
Kad ćeš na Jeruzalem?Regoč wrote:Moji stavovi odgovaraju stvarnosti i opasnostima s kojima se suočavamo. Nisam ja kriv što ih nismo riešili već podrug stoljeća.Eva_ wrote:Dobro, kaj se tiče stavova, tu si negdje. Pretprošlo stoljeće.
2017-03-21
lobo1 wrote:Čudno,ko hakira "kaju"
Guest- Guest
moja dobra drugarica vesnaNoor wrote:lobo1 wrote:Čudno,ko hakira "kaju"
Similar topics
» Jadranka Kosor opet trabunja o 'europskom putu':Nema puta za one koji se boje mrtve djece
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Nema dovoljno djece : Zbog pada nataliteta stanovništvo RS ubrzano stari
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Nema dovoljno djece : Zbog pada nataliteta stanovništvo RS ubrzano stari
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
Page 4 of 5