Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Zapadno od Karlobaga nema ludjaka i djece koji se igraju fosfornim ampulama
nije mi čudno, istra i kvarner imaju drugačiju klimu, tamo nema suhoga raslinja tolikovuksadinare wrote:da li se ti mutava pravis..istra i kvarner nisu na mediteranu...tamo ni sibica se nije upalila...samo dalmacija to ti nije cudno..kaja wrote:vuksadinare wrote:hm..cinjenica je da samo u dalmaciji gori..zar ostali nemaju borovine,suse....sto je je dujmovic je ispravno rekao gori samo u dalmaciji...
U ALBANIJI 25 požara za 24 sataOko 300 vatrogasaca i pripadnika vojske pokušava da drži pod kontrolom 25 novih požara u Albaniji koji su izbili u prethodna 24 sata.
zašto je gorio otok na kojem nitko ne žive gdje su izgorili vatrogasci, nije netko podmetnuo požar na pustom otoku...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
tssss...sjecas se pozara kod selca i crikvenice prije dbije godine..rab,krk,cres slicniji baranji nego hvaru,pagu,bracu...tsssskaja wrote:nije mi čudno, istra i kvarner imaju drugačiju klimu, tamo nema suhoga raslinja tolikovuksadinare wrote:da li se ti mutava pravis..istra i kvarner nisu na mediteranu...tamo ni sibica se nije upalila...samo dalmacija to ti nije cudno..kaja wrote:vuksadinare wrote:hm..cinjenica je da samo u dalmaciji gori..zar ostali nemaju borovine,suse....sto je je dujmovic je ispravno rekao gori samo u dalmaciji...
U ALBANIJI 25 požara za 24 sataOko 300 vatrogasaca i pripadnika vojske pokušava da drži pod kontrolom 25 novih požara u Albaniji koji su izbili u prethodna 24 sata.
zašto je gorio otok na kojem nitko ne žive gdje su izgorili vatrogasci, nije netko podmetnuo požar na pustom otoku...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prvi puta u ovoj protupožarnoj sezoni zračne snage angažirane su na području Istre i to na požarištu Vodnjan gdje je požar gasio jedan kanader.vuksadinare wrote:da li se ti mutava pravis..istra i kvarner nisu na mediteranu...tamo ni sibica se nije upalila...samo dalmacija to ti nije cudno..kaja wrote:vuksadinare wrote:hm..cinjenica je da samo u dalmaciji gori..zar ostali nemaju borovine,suse....sto je je dujmovic je ispravno rekao gori samo u dalmaciji...
2015-08-15
slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:
pa ima racionalnog, što je sa albanijom, grčkom i portugalom..isto rat?
To i dalje nije odgovor na pitanje zašto kod nas samo istočno od V-K-K.
Kod Buja izgorjele četiri tisuće četvornih metara šume
Crna kronika, 21.08.2017. (08:12)
Foto: arhiva
U nedjelju nešto iza podneva buknuo je šumski požar na području Vinele, iznad sanitarnog deponija na Bujštini. U 20:30 sati u potpunosti ga je ugasilo 13 pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Umag sa 6 vozila.
Izgorjele su četiri tisuće četvornih metara šume, trave i niskog raslinja. (dp)
2015-08-15
vas i vaše ludosti i paranoje je lako demantirati, samo prošaraš po vijestima
2015-08-15
kaja wrote:vas i vaše ludosti i paranoje je lako demantirati, samo prošaraš po vijestima
Prije manje od mjesec dana, konkretno, 3. kolovoza, uoči obljetnice „Oluje“ tjednik srpskog narodnog vijeća „Novosti“, objavio je naslovnicu „Lijepa naša, lijepo gori.“ Tih dana Hrvatsku su zahvatili brojni požari, ali čak ni ovo perverzno naslađivanje, a u stvari prijetnja, nije rezultiralo nikakvom policijskom, ili bar političkom reakcijom Hrvatske vlade. Sve veći broj građana shvaća kako je u ovakvom suludom sistemu, sloboda izražavanja važnija od nacionalne sigurnosti, osim, naravno, u slučajevima kada netko izražava domoljublje pozdravom „Za dom spremni.“
Ipak, mislim kako je došlo krajnje vrijeme da se prestanemo praviti blesavi. Privođenje mladih krajišnika i njihovih rođaka iz Srbije, kao i skrivanje identiteta i nacionalne pripadnosti piromana, nije nikakvo otkriće velike vijesti o tome da u Hrvatskoj požare vjerojatno podmeću oni koji se ne mogu pomiriti s ishodom Domovinskom rata, niti sa samom slobodnom Hrvatskom, kao njegovim trajnim produktom. Sve to sumnjamo, a neki od nas i pouzdano znaju godinama, ali nitko ništa ne poduzima. Pričaju mi mještani zadarskog zaleđa kako su dobro upoznati s time tko podmeće požare. Sastaju se, primjerice, u Obrovcu i konspirativno dogovaraju akcije. Nakon što izmjene direktive, svatko ode na svoju stranu. I to rade već godinama, samo što su ovoga ljeta očito dobili krila, jer su svjesni kako Hrvatsku trenutno vode plašljivi birokrati kojima je obrana domovine, njenih stanovnika, prirodnog bogatstva i imovine, nepoznat pojam.
Više od naslovnice, motive ovog terorističkog paleža razotkriva tekst u istom broju „Novosti“ gdje se razni „mirovni aktivisti“ i „novinari“ prisjećaju kako je gorjela Krajina. Poruka je valjda da promislimo kako su se oni tada osjećali. To što su oni ranije zapalili pola Hrvatske i što su gorili Šibenik, Zadar, Dubrovnik i Osijek, njima je nebitno. Oni priznaju i oplakuju samo svoje žrtve. A kada ih nemaju dosta, onda ih jednostavno pomnože, ili kvadriraju kako bi dobili željeni broj. Iza bešćutne satire i naslade nad tuđom tragedijom, krije se velikosrpska želja za osvetom. Umjesto razumnog suočavanja s vlastitom zločinačkom prošlošću, ide ”Jovo nanovo”.
„Zbog Anice i bokala vina, zapalit ću Krajinu do Knina,“ pjevao je, a pjeva i danas Marko Perković Thompson. Krajišnici su vrlo dobro zapamtili „Oluju“ kao i stihove ove pjesme i zato su se neki među njima zavjetovali kako će Hrvatska svakoga ljeta gorjeti. Statistika je u ovom slučaju neumoljiva. Od tristotinjak požara tijekom sezone, u čijem su gašenju morali sudjelovati i kanaderi, samo jedan se ovoga ljeta dogodio u Istri. Jedan, od otprilike tristo. Na karti mjesta podmetnutih požara, mogle bi se povući linije između točki gdje je vatra prvo buknula i dobili bismo gotovo identične crte razdvajanja prije akcije „Oluja“…
http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/ispunjeno-obecanje-novosti-lijepa-nasa-gori-1054254/
Guest- Guest
ok, ja bi sada na mjestu policije pozvala ovog novinara da mi da podatake o tim mještanima i pozvala ih na obavijesni razgovor gdje bi morali dati ime prezime tih osoba koje konspirativno dogovaraju akcije kao i ostale dokaze na temelju kojih su to zaključili. poslje toga bi privela te mještane i vidjela ima li tu elemenata za optužbu . ako ima završili bi u zatvoru barem 5 godina. ako nema, novinara koji ovo plasira i ove mještane (ako postoje, ako nije izmislio sve jer zašto ne prijave ako znaju ) bi zatvorila na jedno 10 godina.metilda wrote:Pričaju mi mještani zadarskog zaleđa kako su dobro upoznati s time tko podmeće požare. Sastaju se, primjerice, u Obrovcu i konspirativno dogovaraju akcije. Nakon što izmjene direktive, svatko ode na svoju stranu. I to rade već godinamakaja wrote:vas i vaše ludosti i paranoje je lako demantirati, samo prošaraš po vijestima
pa da vidim tko će srat sljedeći bez dokaza
tako bi ja to rješila...
2015-08-15
Kajo vidio bi tvoje reakcije da ti plameni jezicci lizu zidove ku ce
.bazuka bi radila
.bazuka bi radila
2015-09-08
a što bi mogla? ništa, ne možeš ništa, gasiš, zoveš vatrogascevuksadinare wrote:Kajo vidio bi tvoje reakcije da ti plameni jezicci lizu zidove ku ce
.bazuka bi radila
2015-08-15
kaja wrote:ok, ja bi sada na mjestu policije pozvala ovog novinara da mi da podatake o tim mještanima i pozvala ih na obavijesni razgovor gdje bi morali dati ime prezime tih osoba koje konspirativno dogovaraju akcije kao i ostale dokaze na temelju kojih su to zaključili. poslje toga bi privela te mještane i vidjela ima li tu elemenata za optužbu . ako ima završili bi u zatvoru barem 5 godina. ako nema, novinara koji ovo plasira i ove mještane (ako postoje, ako nije izmislio sve jer zašto ne prijave ako znaju ) bi zatvorila na jedno 10 godina.metilda wrote:Pričaju mi mještani zadarskog zaleđa kako su dobro upoznati s time tko podmeće požare. Sastaju se, primjerice, u Obrovcu i konspirativno dogovaraju akcije. Nakon što izmjene direktive, svatko ode na svoju stranu. I to rade već godinamakaja wrote:vas i vaše ludosti i paranoje je lako demantirati, samo prošaraš po vijestima
tako bi ja to rješila...
i ja bi to tako riješila.. ali policija neće da se meša jer bi mogla nešto da otkrije... ili će da funkcioniše kao kod svastike..
ja bi prije rekla da su za požare krivi mladi katolibani.. nu deder šta pevaju:
Guest- Guest
a ne bi rekla...zauzeti su punjenjem proračuna po cesti prije i facebookom i praćenjem je li netko uvrijedio vladumetilda wrote:kaja wrote:ok, ja bi sada na mjestu policije pozvala ovog novinara da mi da podatake o tim mještanima i pozvala ih na obavijesni razgovor gdje bi morali dati ime prezime tih osoba koje konspirativno dogovaraju akcije kao i ostale dokaze na temelju kojih su to zaključili. poslje toga bi privela te mještane i vidjela ima li tu elemenata za optužbu . ako ima završili bi u zatvoru barem 5 godina. ako nema, novinara koji ovo plasira i ove mještane (ako postoje, ako nije izmislio sve jer zašto ne prijave ako znaju ) bi zatvorila na jedno 10 godina.metilda wrote:Pričaju mi mještani zadarskog zaleđa kako su dobro upoznati s time tko podmeće požare. Sastaju se, primjerice, u Obrovcu i konspirativno dogovaraju akcije. Nakon što izmjene direktive, svatko ode na svoju stranu. I to rade već godinamakaja wrote:vas i vaše ludosti i paranoje je lako demantirati, samo prošaraš po vijestima
tako bi ja to rješila...
i ja bi to tako riješila.. ali policija neće da se meša jer bi mogla nešto da otkrije... ili će da funkcioniše kao kod svastike..
ili naprosto znaju da je to budalaština, pa ajde realno ..mještani koji su tobož rekli novinaru znaju tko pali i gle čuda nisu ih prijavili nego šapuću između sebe u subotnjim dosadnim večerima.štite ih? ne. nemaju oni pojma ali eto misle i to šire dalje...
2015-08-15
pinus halepensis + čardak + 40'C....
za požar koji sam gasio odgovorna je bila rodoljubka koja je na ovakvu sušu išla paliti smeće i otišla malo leći...
za požar koji sam gasio odgovorna je bila rodoljubka koja je na ovakvu sušu išla paliti smeće i otišla malo leći...
sreća da nakon 45 nije bilo facebookakaja wrote:a ne bi rekla...zauzeti su punjenjem proračuna po cesti prije i facebookom i praćenjem je li netko uvrijedio vladumetilda wrote:kaja wrote:ok, ja bi sada na mjestu policije pozvala ovog novinara da mi da podatake o tim mještanima i pozvala ih na obavijesni razgovor gdje bi morali dati ime prezime tih osoba koje konspirativno dogovaraju akcije kao i ostale dokaze na temelju kojih su to zaključili. poslje toga bi privela te mještane i vidjela ima li tu elemenata za optužbu . ako ima završili bi u zatvoru barem 5 godina. ako nema, novinara koji ovo plasira i ove mještane (ako postoje, ako nije izmislio sve jer zašto ne prijave ako znaju ) bi zatvorila na jedno 10 godina.metilda wrote:Pričaju mi mještani zadarskog zaleđa kako su dobro upoznati s time tko podmeće požare. Sastaju se, primjerice, u Obrovcu i konspirativno dogovaraju akcije. Nakon što izmjene direktive, svatko ode na svoju stranu. I to rade već godinamakaja wrote:vas i vaše ludosti i paranoje je lako demantirati, samo prošaraš po vijestima
tako bi ja to rješila...
kaja wrote:mještani koji su tobož rekli novinaru znaju tko pali i gle čuda nisu ih prijavili nego šapuću između sebe u subotnjim dosadnim večerima.štite ih?
Boje se progona pa čak i harange pretežito lijevo orjentiranih medija i politički motiviranih optužbi za ustaštvo. Uobičajena praksa u Hrvatskoj.
Guest- Guest
metilda wrote:Prije manje od mjesec dana, konkretno, 3. kolovoza, uoči obljetnice „Oluje“ tjednik srpskog narodnog vijeća „Novosti“, objavio je naslovnicu „Lijepa naša, lijepo gori“.
Ovako nešto mogu ignorirati samo svakog žaljenja vrijedni potpuni idioti.
Guest- Guest
treba poslati vucka po srpskim selima da ispita malo situaciju ;) :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Zanimljivo je da kad Hrvatica potpali to je zločin iz mržnje, a kad pale Srbi to je dječji nestašluk. Eto, Kajo, zato se ljudi ne obraćaju žandarmima.
Čudno,ko hakira "kaju"
Sumnjam da je čedimir "Stanojko" ?
Sumnjam da je čedimir "Stanojko" ?
2014-04-18
ovo je tocnoslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:mještani koji su tobož rekli novinaru znaju tko pali i gle čuda nisu ih prijavili nego šapuću između sebe u subotnjim dosadnim večerima.štite ih?
Boje se progona pa čak i harange pretežito lijevo orjentiranih medija i politički motiviranih optužbi za ustaštvo. Uobičajena praksa u Hrvatskoj.
2015-09-08
jebote ovo lito tisuće požara. najveći dio je ljudska glupost i viša sila, nakon toga psihički bolesnici, a onda zanemarivi dio otpada na piromane iz mržnje.
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jadranka Kosor opet trabunja o 'europskom putu':Nema puta za one koji se boje mrtve djece
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Nema dovoljno djece : Zbog pada nataliteta stanovništvo RS ubrzano stari
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
» Na danasnji dan nezapamcena tragedija se desila u Slavonskom Brodu:''Krmaca' mu ubila troje djece,trudnu zenu i majku.Sanjam djecu kako se igraju po stanu'
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Nema dovoljno djece : Zbog pada nataliteta stanovništvo RS ubrzano stari
» Otkriven razlog zašto u emanicipaciji nema dovoljno djece : Nisam spremna
Page 2 of 5