nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 52
Page 45 of 52 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 48 ... 52
Re: nba
playoff je prava stvar, napokon napetosti i preokreti-
https://www.index.hr/sport/clanak/video-clippersi-protiv-prvaka-napravili-najveci-preokret-u-povijesti-playoffa/2078725.aspx
Westbrick na standardnih 6-19 šuta, ali jbg-bitno da se 3 sezonu zaredom beleži triple-double u proseku. Valjda ima 2 pobede u play offu za 3 godine otkako je KD otišao. Dame mu se baš ispišao u usta celu seriju, a pogotovo sinoć...
Guest- Guest
Denver se u zadnje 2 tekme baš popišao po spursima. Mislim da su ovo najslabiji spursi u poslednjih 20 godina...
Guest- Guest
Isto će ih Ajax izbacit!sacrificial_anode wrote:
Spursi žilavi do kraja, to je sport!
Guest- Guest
Kakvo je stanje sa Rocketsima. Slabo pratim Nba .
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Kakvo je stanje sa Rocketsima. Slabo pratim Nba .
kmeče sve vreme...
Jokara još jedan TD u plej ofu. Dajte mu taj MVP...
Guest- Guest
Neznan slabo pratim.Serbia Strong wrote:PABLO ESCOBAR wrote:Kakvo je stanje sa Rocketsima. Slabo pratim Nba .
kmeče sve vreme...
Jokara još jedan TD u plej ofu. Dajte mu taj MVP...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
jednostavno zaboravio zadnju tekmu, najbolje-
s jedne strane sportaši i trebaju biti praznoglavi :^^
Ajde tamo igraj bridz i neserikic wrote:
jednostavno zaboravio zadnju tekmu, najbolje-
s jedne strane sportaši i trebaju biti praznoglavi :^^
2015-09-13
Page 45 of 52 • 1 ... 24 ... 44, 45, 46 ... 48 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 45 of 52