nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 52
Page 44 of 52 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 48 ... 52
Re: nba
Serbia Strong wrote:Babo tovari denver. 10/10 šut u 1p, 26 poena...
easy
https://www.index.hr/sport/clanak/video-babo-zatrpao-denver-i-sam-sebi-oduzeo-priliku-da-preskoci-drazena/2073373.aspx
[size=36]Kraj za Markanena – ima problem sa srcem?
Košarkaš Čikago Bulsa Lauri Markanen je završio sezonu, objavila je franšiza iz Ilinoisa, prenose svetski mediji.
SVIZVOR: B92 ČETVRTAK, 28.03.2019. | 10:18
[/size]
Getty Images
Kako se navodi, kod mladog Finca je utvrđen ubrzan rad srca i konstatovano je da se bori sa hroničnim umorom.
“Nastavićemo da pratimo Laurijevo stanje i da radimo sa našim medicinskim osobljem i lekarima, kako bismo mu omogućili svu potrebnu negu“, navedeno je iz uprave Čikaga.
Dodaje se da su do sada svi rezultati dobri, ali će biti urađeni dodatni testovi u narednih desetak dana, a preventivno je odlučeno da se neće pojavljivati na parketu do kraja sezone.
Markanen ima 21 godinu, a u NBA ligu je stigao pre dve sezone, pošto je prethodno pohađao univerzitet Arizona.
Ove sezone je imao problema sa povredama, ali je uspeo da beleži 18,7 poena i devet skokova po meču.
Košarkaš Čikago Bulsa Lauri Markanen je završio sezonu, objavila je franšiza iz Ilinoisa, prenose svetski mediji.
SVIZVOR: B92 ČETVRTAK, 28.03.2019. | 10:18
[/size]
Podeli
Getty Images
Kako se navodi, kod mladog Finca je utvrđen ubrzan rad srca i konstatovano je da se bori sa hroničnim umorom.
“Nastavićemo da pratimo Laurijevo stanje i da radimo sa našim medicinskim osobljem i lekarima, kako bismo mu omogućili svu potrebnu negu“, navedeno je iz uprave Čikaga.
kako bi se utvrdilo zašto je došlo do problema u radu srca tokom utakmice protiv Toronta.
Dodaje se da su do sada svi rezultati dobri, ali će biti urađeni dodatni testovi u narednih desetak dana, a preventivno je odlučeno da se neće pojavljivati na parketu do kraja sezone.
Markanen ima 21 godinu, a u NBA ligu je stigao pre dve sezone, pošto je prethodno pohađao univerzitet Arizona.
Ove sezone je imao problema sa povredama, ali je uspeo da beleži 18,7 poena i devet skokova po meču.
Guest- Guest
https://www.index.hr/sport/clanak/cudesni-grcki-frik-jordan-je-nakon-30-godina-dobio-nasljednika-a-nba-rekordera/2076137.aspx
aj da vidimo taj playoff više
ja bi prve pickove dao onima na sredini a ovi na dnu kita u usta pa tankiraj zamisli koja je to depresija da te nagrađuju za sabotažu
izgelda da se zajebali. priča se da će zion preskočiti dratf ove godine jer želi da osvoji titulu sa duke-om.
mada se iskreno meni više dopada ja morant, čak i rj barret mi ima bolje predispozicije od ziona.
mada se iskreno meni više dopada ja morant, čak i rj barret mi ima bolje predispozicije od ziona.
Guest- Guest
ode najbolji Europljanin ikad..
https://www.index.hr/sport/clanak/dirk-nowitzki-objavio-kraj-karijere-bila-je-ovo-luda-voznja/2077320.aspx
svaka mu cast. veliki gospodin i kosarkas...
usao je tiho, a povlaci se kao jedna od najboljih 4-ki ikada.
usao je tiho, a povlaci se kao jedna od najboljih 4-ki ikada.
Guest- Guest
I nije mu trebao hajp kao justin bieberu košarke, zionu ili gaybronu da ostavi nasledje...
Guest- Guest
denver kao da je dobio 7-cu na lotou sa ovakvim žrebom, u drugoj polovinu 3 ekipe koje im ne odgovoaraju (utah, gsw i rocketsi), u njihovoj polovini ekipe sa kojima imaju pozitivan skor ove sezone (portland 3-1, oklahoma 4-0, sas 3-1).
na istoku mislim da boston uzima, jer su napokon uhvatili formu, a i gayward se vratio na velika vrata.
na istoku mislim da boston uzima, jer su napokon uhvatili formu, a i gayward se vratio na velika vrata.
Guest- Guest
playoff je prava stvar, napokon napetosti i preokreti-
https://www.index.hr/sport/clanak/video-clippersi-protiv-prvaka-napravili-najveci-preokret-u-povijesti-playoffa/2078725.aspx
Page 44 of 52 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 48 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 52