nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 52
Page 24 of 52 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 38 ... 52
Re: nba
Dakle, osim Zizica, svi nasi su rijeseni?
Za Hezonju i Bojana sam danas cuo da nece igrati za reprezentativne kvalifikacije, Dario hoce.
Za Hezonju i Bojana sam danas cuo da nece igrati za reprezentativne kvalifikacije, Dario hoce.
Guest- Guest
2018 NBA Draft Lottery order:
1. Suns
2. Kings
3. Hawks
4. Grizzlies
5. Mavericks
6. Magic
7. Bulls
8. Cavaliers
9. Knicks
10. Sixers
11. Hornets
12. Clippers
13. Clippers
14. Nuggets
1. Suns
2. Kings
3. Hawks
4. Grizzlies
5. Mavericks
6. Magic
7. Bulls
8. Cavaliers
9. Knicks
10. Sixers
11. Hornets
12. Clippers
13. Clippers
14. Nuggets
Guest- Guest
vidi se zašto je kokoškov doveden u phoenix. 80% bira prevaru dončića za prvog pika umesto da uzme novo čudo aytona, koji bi sa bookerom možda napravio potencijalno najjači mladi tandem u ligi.
Guest- Guest
dobar je i nije prevara prevara. ali mislim da je prevara jer je prehajpovan igrac...
i neumesno ga je porediti sa drazenom ili bodirogom. bodiroga je u njegovim godinama u italijanskoj ligi davao preko 70 poena u mecevima...
i neumesno ga je porediti sa drazenom ili bodirogom. bodiroga je u njegovim godinama u italijanskoj ligi davao preko 70 poena u mecevima...
Last edited by Serbia Strong on Wed 16 May - 10:49; edited 1 time in total
Guest- Guest
divac je dobro prosao, ako sunsi uzmu doncica-naravno da ce uzeti aytona koji je po svim pokazateljima profil igraca koji se nije pojavio jos od ,,obrve'' davisa...
Guest- Guest
Moram pogledati reprizu jer ne mogu gledati uživo...
Čitam svi nešto kao seru nema LBJ suigrače!?? ma jel,a šta je Love(20+M po sezoni) i onaj tristan kojemu su dali preko 15M pa jel nisu doveli onoga iz jazza+hill
a kao boston je prije ovoga doigravanja imao sve superstar igrače i još k tome im 2 glavna ozlijeđena?
Ovo je čudo što oni rade s big Alom,rukijem tatumom i coo koji su realno anonimusi i lako sad pričati ovaj je odličan,ovaj je odličan a ranije im nitko ne bi dao šanse bez irvinga i haywarda...
Čitam svi nešto kao seru nema LBJ suigrače!?? ma jel,a šta je Love(20+M po sezoni) i onaj tristan kojemu su dali preko 15M pa jel nisu doveli onoga iz jazza+hill
a kao boston je prije ovoga doigravanja imao sve superstar igrače i još k tome im 2 glavna ozlijeđena?
Ovo je čudo što oni rade s big Alom,rukijem tatumom i coo koji su realno anonimusi i lako sad pričati ovaj je odličan,ovaj je odličan a ranije im nitko ne bi dao šanse bez irvinga i haywarda...
muckodjubre wrote: i lako sad pričati ovaj je odličan,ovaj je odličan a ranije im nitko ne bi dao šanse bez irvinga i haywarda...
istina..
i Horforda su stalno ismijavali prije inače..
Page 24 of 52 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 38 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 24 of 52