nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 52
Page 47 of 52 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 52
Re: nba
Al Jokara onakav trom da ima takve statse, svaka cast. Ne bi mu covek nikad rekel :D
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
that Kawhi entrance..
"Well, whoever we are getting back, he better be a bloody MONSTER!" Averaging 38 points against the Sixers on 60% shooting.
Kicinjo jel places sto je homos Pop pustio Kawhia ?
Covjek ih sam vuce u finale konferencije
Ili mislis da ce DeRozan postati novi Magic ?
Covjek ih sam vuce u finale konferencije
Ili mislis da ce DeRozan postati novi Magic ?
Guest- Guest
MAGNETSKA rezonancija desnog lista Kevina Duranta donijela je Golden State Warriorsima okvirnu pretpostavku o težini ozljede i procijenjenom vremenu oporavka.
Loša vijest za prvake je da njihov najbolji igrač više neće igrati u seriji protiv Houstona. Dobra vijest je da bi krajem idućeg tjedna trebao biti spreman za povratak, ako njegovi suigrači izbace Rocketse.
kakva šansa za Houston...eto vratilo im se od lani jer se njima ozlijedio Paul
Loša vijest za prvake je da njihov najbolji igrač više neće igrati u seriji protiv Houstona. Dobra vijest je da bi krajem idućeg tjedna trebao biti spreman za povratak, ako njegovi suigrači izbace Rocketse.
kakva šansa za Houston...eto vratilo im se od lani jer se njima ozlijedio Paul
stvarno vrhunski..
šteta za Denver, bio je sinoć baš dobar termin za gledati.. vidjet ćemo sad koliko je Lillard zapravo dobar.
river_jude wrote:Stavil sam 5 banki da crni Grk osvaja :)
koliki je eventualni dobitak?
gsw bolji bez KD-a kek
hahhaha, kako su ga knicksi popušili...
džaba tankovanje cele sezone, Zion ide u New Orleans. Taman da liferuju obrvu i počnu da grade tim oko Ziona...
džaba tankovanje cele sezone, Zion ide u New Orleans. Taman da liferuju obrvu i počnu da grade tim oko Ziona...
Guest- Guest
al ajde, možda budu pametni pa uzmu ja moranta koji je po meni ipak najbolji igrač iz ove draft klase...
Guest- Guest
X4kic wrote:river_jude wrote:Stavil sam 5 banki da crni Grk osvaja :)
koliki je eventualni dobitak?
gsw bolji bez KD-a kek
Dosel mamuran po neki dobitak pa mi se to ucinilo ko dobar potez :D
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
Zion Williamson was QUICKLY whisked out of the room after Pelicans were announced the winner of the draft lottery. Source said the former Duke star was rooting to go to New York, but now is going to New Orleans.
hahaha, koji jadnik
hahaha, koji jadnik
Guest- Guest
Page 47 of 52 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 47 of 52