nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 52
Page 40 of 52 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 52
Re: nba
Za mene je Kukoč najveći...kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Kukoč je najbolji Europljanin svih vrimena...
Bolji od Dražena i Dirka...
;)
Po toj logici je LeBron bolji od Jordana. Razlikuj potencijal i kvalitetu.
Toni je bio nevjerojatno nadaren igrač, Dončić mu je uvelike sličan. Kukoč ne bi ni na haklu bio vodja, u NBA je spao na role-playera (uši i meni krvare, ali tako je).
Ameri su meni na jedan način pričali o Draženu, Dirku, Stojakoviću i Radji, a na drukčiji način o Kukoču i Sabonisu. Talent nije bio sporan, glava jest. Toni je već u Trevisu naišao na probleme, nije tu mogao ubaciti 3 koša, a namjestiti po 20-30 Ivanoviću i Radji i pobjeda.
Chicago Bullsi su igrali trokut napad gdje se radi blok na jačoj strani sa pivotom, a slobodan igrač bezuvjetno puca. To je sustav koji je korišten da Jordana odtereti samostalnih ulaza u reket (a tamo se prolazilo već kako protiv koga igraš) i ne treba genijalca-playmakera koji će usred te rotacije poslati loptu u reket u drvene ruke Longleya koji ju ne želi niti ju treba.
Osim što nije pucao kad je bio slobodan, pucao je preko ruku kad nije bio slobodan, a MICHAEL JEST. Nije radio blokove u trokut napadu. Nije koristio svoje duge ruke da krade lopte, katastrofalno se postavljao i na terenu i prema igraču kojega je branio (jesi li primjetio koliko puta ga je Pippen gurnuo u ledja da ga usmjeri?)
Ok, bio je sjajan clutch igrač. Ok, mogao je sa klupe u NBA finalu zabiti 30+. Ali to su bile iznimne utakmice, a sve gore je bilo pravilo.
U Europi je bio nepojmljiv, u NBA je bio nepredvidljiv.
Dončić je i u NBA nepojmljiv.
Dražen odma do njega...
Pa Dirk...
Iako, Dražen je sigurno ima najveću karizmu, ka šta je bija i najveći lider...
Al Toni je genije...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Glupanderu, piše se Mozart...Serbia Strong wrote:Svaka čast Dirku, Dražen je br. 1. Mozzart sa košarkaškom loptom...
A šta će drugo glupander, nego da se kao i uvek u očajanju i nemoći hvata za slovne greške
Guest- Guest
kingkong7 wrote:briši ovu temu. dodem na pdf nogomet pisat o nogometu a tema košarka
scorpion-
2014-04-18
Svaka čast Draženu na postignućima u Europi,ali što se tiče traga u NBA ligi ne može u isti koš s Dirkom ili Parkerom koji su stepenicu iznad svih...
Da Dražen i da nije poginuo pitanje je bi li ostavio dublji trag u NBA jer se trebao vratiti u Europu,u Grčku
Da Dražen i da nije poginuo pitanje je bi li ostavio dublji trag u NBA jer se trebao vratiti u Europu,u Grčku
Pričamo o tome kakav je tko trag ostavio u NBA ligi,jel
Dirk je 2011 praktički sam: metlom pomeo Lakerse u drugoj rundi (Lakersi branitelji iz 2010.), Phil Jackson prvi put doživio da ga netko pomete-
u finalu Zapada s 48 koševa pomeo OKC u naletu, u kojem su bila tri strašna talenta na okupu: Durant, Westbrook i Harden, 4-1, skoro pa metla-
i u finalu dobio Miami koji je tek okupio svoj big three i doveo Bosha i LeBrona..
jednostavno nijedan europljanin nije imao ovakav herojski put, jedna od boljih priča uz Spurse koji su odmah sljedeće 2014. uzvratili Miamiu na traumatično izgubljenom naslovu 2013.
naravno Dirk je imao suigrače, ali nijedan sigurno nije HOF materijal, osim Kidda koji je imao 38g i role player ovdje, Barea igra dan danas i vrti i sebe i suigrače, Chandler se dobro prodao ali gdje god je došao poslije se vidjelo da nije oslonac, Jason Terry ok, svi su korisni ali u globalu ekipa koju je Dirk vukao
Da, ali je dirk bio isključivo scorer. Trebalo je da ima dobre oko sebe, nije nešto druge činio boljima...
Guest- Guest
dirk je bez premca no 1. u nba šta bi bilo da je bilo ne vodi nigdje. meni je dončić zanimljiv ne samo radi toga šta nema ni 20 a igra kao da je deset godina u ligi i prekaljeni allstar već šta je vanjski igrač i kreator a ne stablo kao većina europskih prospekata na koje se naložiš. jokić je šta je već rečeno izmislio poziciju ali ga jebu te fizikalije no i spor i ukrmljen ima potencijal da ostvari bolju karijeru od gasola
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Večeras Toronto@Denver. Najbolja momčad Istoka protiv najbolje momčadi Zapada.
Nisam mislio da ću ikada reći tu rečenicu...
Nisam mislio da ću ikada reći tu rečenicu...
Guest- Guest
Ne, nitko nije imao karijeru u NBA iz Europe kao Dirk. Nevjerojatno, čovjek je došao tiho iz 2. njemačke lige.
Ali Dirk ne igra obranu, a dobiveno finale 2006. mu je šmugnulo kroz prste.
Ali sve okej, malo tko danas igra obranu (a čini mi se da Harden ne zna što su koraci), tako da to i nije katastrofa.
2006. je trebao uzeti, pa nije, 2011. protiv iste ekipe je uzeo, poetska pravda.
Ali Dirk ne igra obranu, a dobiveno finale 2006. mu je šmugnulo kroz prste.
Ali sve okej, malo tko danas igra obranu (a čini mi se da Harden ne zna što su koraci), tako da to i nije katastrofa.
2006. je trebao uzeti, pa nije, 2011. protiv iste ekipe je uzeo, poetska pravda.
Guest- Guest
Činio je, ali je bio liability u obrani, jer se čuvao za napad.Serbia Strong wrote:Da, ali je dirk bio isključivo scorer. Trebalo je da ima dobre oko sebe, nije nešto druge činio boljima...
Guest- Guest
Bože dragi, šta je jokara radio raptorsima. Da nisu imali one klošarake poraze od brooklyna, memphisa i atlante-bili bi na skoro 5 poraza za celu sezonu. Mogu nuggetsi daleko ove sezone...
Guest- Guest
Nije više vest da Murray i jokara kidaju, ali je vest da ih u stopu prati monte morris-lik koji je prošle godine igrao G ligu, 40 i neki pik na draftu. Stvarno su majstori ovi u denveru da preoznaju igrača. Samo neka gaze dalje...
Guest- Guest
Ne znam koliko si gledao Nuggetse. Jokić ih razigrava, pozicioniranjem bez lopte i sa loptom. Nema puno ljudi koji ga mogu ugasiti jedan-na-jedan. Posebno nema više takvih da ga posve zatvore.Serbia Strong wrote:Nije više vest da Murray i jokara kidaju, ali je vest da ih u stopu prati monte morris-lik koji je prošle godine igrao G ligu, 40 i neki pik na draftu. Stvarno su majstori ovi u denveru da preoznaju igrača. Samo neka gaze dalje...
Ovako i zabija i skače i proigrava i otvara prostor, super radi blokove...dignuo je skoro sve igrače na bitno višu razinu, i momčad kao takvu. Nuggetsi su prva momčad lige.
Guest- Guest
Page 40 of 52 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 46 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 40 of 52