nba
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 52
Page 41 of 52 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 46 ... 52
Re: nba
Ne znam koliko si gledao Nuggetse. Jokić ih razigrava, pozicioniranjem bez lopte i sa loptom. Nema puno ljudi koji ga mogu ugasiti jedan-na-jedan. Posebno nema više takvih da ga posve zatvore.Serbia Strong wrote:Nije više vest da Murray i jokara kidaju, ali je vest da ih u stopu prati monte morris-lik koji je prošle godine igrao G ligu, 40 i neki pik na draftu. Stvarno su majstori ovi u denveru da preoznaju igrača. Samo neka gaze dalje...
Ovako i zabija i skače i proigrava i otvara prostor, super radi blokove...dignuo je skoro sve igrače na bitno višu razinu, i momčad kao takvu. Nuggetsi su prva momčad lige.
Guest- Guest
kolerik wrote:Ne znam koliko si gledao Nuggetse. Jokić ih razigrava, pozicioniranjem bez lopte i sa loptom. Nema puno ljudi koji ga mogu ugasiti jedan-na-jedan. Posebno nema više takvih da ga posve zatvore.Serbia Strong wrote:Nije više vest da Murray i jokara kidaju, ali je vest da ih u stopu prati monte morris-lik koji je prošle godine igrao G ligu, 40 i neki pik na draftu. Stvarno su majstori ovi u denveru da preoznaju igrača. Samo neka gaze dalje...
Ovako i zabija i skače i proigrava i otvara prostor, super radi blokove...dignuo je skoro sve igrače na bitno višu razinu, i momčad kao takvu. Nuggetsi su prva momčad lige.
Ma jokić uz gaybrona i janisa ima najveći impact na svoju ekipu u celoj ligi. On im je amon ra tamo...
Guest- Guest
https://www.instagram.com/p/BroB8foFWGE/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1inbqbgz6mr7y
Guest- Guest
Moram pohvaliti i Leonarda, najbolja sezona po brojkama, ne nužno i u karijeri. Iako je 19 PPG kod Popovica isto kao 30 PPG bilo gdje drugdje, trebalo bi uvesti Pop algoritam.
Iako je Toronto već godinama ozbiljna ekipa, mučili su se u doigravanju. Sad više neće.
Iako je Toronto već godinama ozbiljna ekipa, mučili su se u doigravanju. Sad više neće.
Guest- Guest
Imaju jaku konkurenciju u phillyu i bostonu, mada mislim da philly neće videti finale konferencije zbog otrova u ekipi koji se zove butler. Embiid već beleži pad brojki što u realnim što u naprednim statistikama otkako je kancer došao u philly.
Guest- Guest
kolerik wrote:Da sam GM bilo koje ekipe, imao bi njegovo ime pod brojem 1-10 za trade.
kako mislis?
Jokara je stvarno impresivan
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Zubcu bi top bilo da predje kod divca u kingse. Bolji je od onog grčkog klošara koufosa, a ima i od koga da uči i sa kim da igra.
Guest- Guest
sad gledam ovaj dallas je broj jedan kod kuće a zadnji doma. koji je njima kurac da znaju koju uzet vani bili bi beton za playoff
2015-08-08
Dobar je Dončić, paklen-ali ovaj hajp koji pravi NBA oko njega postaje malo degutantan. Prave od njega novog gaybrona...
Guest- Guest
Page 41 of 52 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 46 ... 52
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 41 of 52