Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Po širokom, u klub uopće nije stigla službena ponuda hajdukaisključivi krivac wrote:fridrih_niche wrote:
Široki Dinamu trazija 350 000 €...
Hajduk 1 000 000 €...
Najs...
Ne bi ga dovea da je novi Messi...
:D
Po mojim informacijama tražili su 800 tisuća eura kad je Hajduk pokaza zanimanje, to je bilo puno i odustali su. Kad je bilo zanimanje Hajduka momak je medijima dava izjave da je hajdukovac i da naravno da bi tija doći u Hajduk, a sad kad je postalo aktualno s Dinamom da nije baš tako mislio, da cijeni i Dinamo
On je ipak samo potencijalno pojačanje, ništa i to sam pisa i na drugom mistu di su neki hajdukovci tili da ga se dovede pošto-poto.
Jack Torrance- Posts : 1000
2017-04-24
Izgleda da ne znaju.skripar wrote:a vi kao neznate da je široki brijeg neka vrsta dinamove filijale
Svako ko za bilo kojeg igrača iz tog odrona od lige da više od 20.000 eura koliko smo mi dali čeliku za avdiju je teški debil. S tin da je avdija bija skroz dobar igrač.
Nije ni čudo da su jedna od rijetkih liga koja još uvik nema milijunski transfer.
I kožulj je radija razliku u bh premijer ligi pa je ovdi popuna da imaš 18 za zapisnik. A dali širokom za njega 200 iljada, ajde bogati.
A ovi će završit ka i ono turbomega pojačanje zakarić, propast će ka muda kroz bokserice
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
Hrvatska je, Hrvatska je temelj ukopala,Herceg-majka, Herceg-majka najboljega sina dala.Najžešća je, najžešća je hrvatska postava,Od Široka, od Široka preko Tomislava.
Za koga će šiptar navijat nego za hajduk.isključivi krivac wrote:
Da je Hajduk mogao kupiti Šunjića.
Koja gluperda.
I tako grezda kaže svojima da ga puste u hajduk. Kad ono jesi ti normalan, mrš tamo u filijalu.
Bija je članak koliko su matica i filijale do sada izdilali igrača. Igrača kojima mi nemamo pristup jer nismo dio sistema. Rijeka očerupa osijeka i za 500k dovede vargića, leškovića, jugovića i kvržića. Mi pošaljemo upit koliko za leškovića, ravno milijun maglinator ima na arbitraži dobit papire jer ga nisu plaćali, može ako ćeš u opg mamić, on kaže neću, oću u hajduk, e onda nema šanse, donesi 300 kila eura inače papire neš dobit do kraja svemira
Razumiš ti to. I onda lipo odeš vanka i kupiš hamzu za 250 ili borju za 200 a ne preplaćivat te njihove hnl panjeve
Wendy, darling, light of my life. I'm not gonna hurt you. You didn't let me finish my sentence. I said I'm not gonna hurt you. I'm just gonna bash your brains in. I'm gonna bash them right the fuck in.
2017-04-24
https://100posto.hr/sport/dvostruka-obljetnica-za-dinamo-na-danasnji-dan-vraceno-je-sveto-ime-a-na-isti-dan-u-klub-je-usao-i-zdravko-mamic?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=sportske.jutarnji.hr
Guest- Guest
muckodjubre wrote:
Hrvatska je, Hrvatska je temelj ukopala,Herceg-majka, Herceg-majka najboljega sina dala.Najžešća je, najžešća je hrvatska postava,Od Široka, od Široka preko Tomislava.
a najjači je dio: Hercegovac Hercegovac dok se zemljom kreće Brijeg Široki Brijeg Široki više pasti neće...
skripar-
2015-08-09
Bitku su dobili baš na Valentinovo. Zlatko Canjuga je tada rekao kako mu je pokojni predsjednik Tuđman na samrti navodno rekao:Tommy R wrote:https://100posto.hr/sport/dvostruka-obljetnica-za-dinamo-na-danasnji-dan-vraceno-je-sveto-ime-a-na-isti-dan-u-klub-je-usao-i-zdravko-mamic?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=sportske.jutarnji.hr
"Vrati djeci ime Dinamo."
skripar-
2015-08-09
Bože dragi,kada čujem tu pjesmu odmah mi dođe da popijem na eks 2 heinekena od 0.25skripar wrote:muckodjubre wrote:
a najjači je dio: Hercegovac Hercegovac dok se zemljom kreće Brijeg Široki Brijeg Široki više pasti neće...
meni dođe da popijem jednu veliku žuju a drugu odmah stavim pod česmumuckodjubre wrote:Bože dragi,kada čujem tu pjesmu odmah mi dođe da popijem na eks 2 heinekena od 0.25skripar wrote:muckodjubre wrote:
skripar-
2015-08-09
Sve si objasnija...Verbal Kint wrote:Za koga će šiptar navijat nego za hajduk.isključivi krivac wrote:
Koja gluperda.
I tako grezda kaže svojima da ga puste u hajduk. Kad ono jesi ti normalan, mrš tamo u filijalu.
Bija je članak koliko su matica i filijale do sada izdilali igrača. Igrača kojima mi nemamo pristup jer nismo dio sistema. Rijeka očerupa osijeka i za 500k dovede vargića, leškovića, jugovića i kvržića. Mi pošaljemo upit koliko za leškovića, ravno milijun maglinator ima na arbitraži dobit papire jer ga nisu plaćali, može ako ćeš u opg mamić, on kaže neću, oću u hajduk, e onda nema šanse, donesi 300 kila eura inače papire neš dobit do kraja svemira
Razumiš ti to. I onda lipo odeš vanka i kupiš hamzu za 250 ili borju za 200 a ne preplaćivat te njihove hnl panjeve
Sapienti sat...
Guest- Guest
Canjuga je to izmislio. A Mamić osim što je bio prije u Dinamu, nije na taj dan preuzeo Dinamo.skripar wrote:Bitku su dobili baš na Valentinovo. Zlatko Canjuga je tada rekao kako mu je pokojni predsjednik Tuđman na samrti navodno rekao:Tommy R wrote:https://100posto.hr/sport/dvostruka-obljetnica-za-dinamo-na-danasnji-dan-vraceno-je-sveto-ime-a-na-isti-dan-u-klub-je-usao-i-zdravko-mamic?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=sportske.jutarnji.hr
"Vrati djeci ime Dinamo."
Guest- Guest
Hahaha...Barun Munchausen je kurac od ovce prema ovom.fridrih_niche wrote:Sve si objasnija...Verbal Kint wrote:Za koga će šiptar navijat nego za hajduk.isključivi krivac wrote:
Koja gluperda.
Sapienti sat...
Guest- Guest
Tommy R wrote:https://100posto.hr/sport/dvostruka-obljetnica-za-dinamo-na-danasnji-dan-vraceno-je-sveto-ime-a-na-isti-dan-u-klub-je-usao-i-zdravko-mamic?utm_campaign=naslovnica&utm_medium=referral&utm_source=sportske.jutarnji.hr
Čestitam praznik rajku, sportu i satu...
Guest- Guest
Ma ko ih jebe.fridrih_niche wrote:Sve si objasnija...Verbal Kint wrote:Za koga će šiptar navijat nego za hajduk.isključivi krivac wrote:
Koja gluperda.
Sapienti sat...
Guest- Guest
Meni dodje da raspalim po beogradu atomskim bombamaskripar wrote:meni dođe da popijem jednu veliku žuju a drugu odmah stavim pod česmumuckodjubre wrote:Bože dragi,kada čujem tu pjesmu odmah mi dođe da popijem na eks 2 heinekena od 0.25skripar wrote:muckodjubre wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
https://sportske.jutarnji.hr/nogomet/transferi/dinamo-sprinta-u-samom-finisu-prijelaznog-roka-novo-pojacanje-na-maksimiru-modri-zadnjeg-dana-doveli-mladog-reprezentativca-brazila/7039621/
Dinamo posudio Brazilca za B ekipu
Dinamo posudio Brazilca za B ekipu
Guest- Guest
crna legija
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 50